A+ A A-

Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

Είναι κρίμα σε μια εβδομάδα ευρωπαϊκών κυπέλλων να μην υπάρχει μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει, είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ που πήρε 4 πόντους από την ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ, να μην είναι στο Europa league, επειδή ο

οργανισμός ΠΑΟΚ προτίμησε να δώσει βάρος σ' ένα κωλοπαίχνιδο του πρωκταθλήματος με την αρμάδα του τιτανοτεράστιου αναστασίου και όχι με την Κράσνονταρ.

Είναι το μόνο σημείο που προσωπικά κακίζω σε μεγάλο βαθμό τον ΤΟΥΝΤΟΡ για τις δηλώσεις του.

Δεν είμαι τόσο ανυπόμονος να κράζω έναν προπονητή η έναν τεχνικό διευθυντή, σε τόσο λίγο μικρό χρονικό διάστημα , για τις επιλογές του ειδικά σ΄ αυτό το Πρωκτάθλημα.

Αλλά τις προτιμήσεις του μπορώ να τις αξιολογήσω. Όταν προτιμάς την ανούσια νίκη στο κωλοπαίχνιδο με τον Αναστασίου και όχι την Ευρωπαϊκή διάκριση, τότε για μένα έχεις κάνει ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ.

Αλλά σήμερα όλα τα λεφτά είναι οι δηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. Δημιουργούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, όχι τόσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά για τον Άγγελο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

Δηλαδή, για να καταλάβω Άγγελε: ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, έχει 5 πόντους διαφορά από την εγκληματική οργάνωση, πας στην Ξάνθη με προοπτική να πας την διαφορά στου 7, πέφτεις θύμα Δ Ο Λ Ι Ο Φ Θ Ο Ρ Α Σ (εγώ έτσι εκλαμβάνω τις δηλώσεις Δημητρακόπουλου) και αντί να γίνει «της πουτάνας», τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα, εσύ κάνεις τουμπεκί και πέφτεις θύμα των ορέξεων του κωλόμπατσου, και στήνεις την ομάδα να παίξει με φούλ ρυθμούς,ενώ όπως λές η ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ασθενεί;

Μας δουλεύεις ρε ΑΓΓΕΛΕ;

Και πας στον ουλιμπιάγκους Τριπόλεως, δέχεσαι το σφάξιμο από τον ίδιο κωλόμπατσο, την ΕΜΦΑΝΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΤΣΗ και εσύ δίνεις συγχαρητήρια στον Αστέρα Πειραιώς;

Και βγαίνεις μετά από 18 μήνες να με πείς ότι «σε άδειασαν οι παίκτες»... Σοβαρολογείς τώρα;

Με βάση τα όσα λές και όσα ΔΕΝ ΛΕΣ, ποιο πρωτάθλημα διεκδικούσε ο ΠΑΟΚ Άγγελε;

Το παιχνίδι στην Ξάνθη ήταν κομβικό από όλες τις πλευρές και ο ΠΑΟΚ τρυπήθηκε από όλες τις πλευρές και εσύ μιλάς τώρα επειδή μίλησε ΛΟΥΛΑΣ από την Ισπανία;

Επαναλαμβάνω: μας δουλεύεις ρε ΆΓΓΕΛΕ;

Καταλαβαίνω για τα περί μεταγραφής παικτών να μην μιλήσεις. Αλλά για την δολιοφθορά στην Ξάνθη;

ΚΑΚΩΣ κατέβασες την ομάδα. Έπρεπε να βάλεις την ΠΑΕ να ζητήσει ΑΝΑΒΟΛΗ καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις!

ΑΓΓΕΛΕ επειδή σ' εκτιμώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, θα με απογοητεύσεις εξίσου πάρα πολύ, αν ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ να προβείς σε αυτές τις ενέργειες!

Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ αυτή ΑΓΓΕΛΕ δεν καταπίνεται, όπως και η μειωμένη απόδοση του ποδοσφαιριστού στην Τρίπολη!

Για μένα το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!

Ένας ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚτσής θα είχε βρεί με χημικές εξετάσεις ποια ΟΥΣΙΑ έκανε την ζημιά στους παίκτες, όπως ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ στο μπάσκετ σε παιχνίδι του Ουλιμπιάγκους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , αν θυμάμαι καλά.

Και ταυτόχρονα έχουμε και το «μ@@νί της λάσπης» που πήγε να δει τον ΠΑΟΚ στην λεωφόρο. Η μήπως πήγε να εξηγήσει πως με, σεμιναριακού τύπου , οδηγία έβαλε τον επιθετικό του να κρατάει το δοκάρι σε κόρνερ στον τελικό η μήπως να εξηγήσει σε σεμινάριο πως ο παίκτης ειδοποιεί ότι «έκλεισε η δουλειά» πίνοντας νερό στην παρουσίαση των ομάδων, απουσιάζοντας σε κάθε διεκδίκηση στο ψηλό παιχνίδι και αποβαλλόμενος σε άσχετο σημείο άλλου παιχνιδιού με τον ίδιο αντίπαλο.

Α ρε ΣΑΒΒΙΔΗ, δεν ξέρεις τους ΠΑΟΚτσήδες που «γνωρίζουν τι θα πει ΠΑΟΚ»

Και βέβαια φίλε συνοπαδέ μην περιμένεις κανένας ΑΡΔ να σε θίξει τέτοια θέματα Ο μαλάκας βρήκε αμέσως το «λάθος» στην μεταγραφή ΓΙΑΝΝΟΥ στην Κίνα. Ρε όρνιο δεν κατάλαβες τι παίζει στην μεταγραφή; Είναι δυνατόν ν' αφήνει ο Πανιώνιος παίκτη ελεύθερο και μετά να κοστίζει 2,5 εκ;

Δεν υποψιάζεσαι τι παίζει;

Αλλά το ίδιο όρνιο θα σε πεί ότι « ο ΠΑΟΚ δεν έχει συνοχή γιατί αλλάζει κάθε χρόνο 10 παίκτες».

Ρε όρνιο και ο ουλιμπιάγκους Τριπόλεως αλλάζει 15 παίκτες κάθε χρόνο και μάλιστα εδώ και 2,5 χρόνια είναι χωρίς προπονητή.

Έγραψες άρθρο για το πώς γίνεται και πέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία;

Αυτά δεν σε προσφέρουν πεδίο δημοσιογραφικής έρευνας;

Αλλά μετά τις συλλήψεις κατάλαβα τι γίνεται. Υπήρξε ΑΓΟΝΟ έδαφος και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ επαφών με τον ΠΑΟΚ για «προβολή του συλλόγου και των προσώπων που τον εκπροσωπούν»

Και αμέσως μετά την ισοπαλία στην Λεωφόρο, πουλημένα τομάρια της Θεσσαλονίκης και Αλέφαντος «ένα πράγμα» ρε παιδί μου. Και βρέθηκε και ο άλλος να μιλήσει για «οφ-σάιτ» στην σέντρα του ΤΖΑΒΕΛΛΑ, πριν την γκολάρα ΤΣΙΜΙΡΟΤ.

Τι πίνεις ρε μεγάλε και δεν μας δίνεις. «Μπορούσε λέει να το δώσει» δηλαδή χάρη μας έκανε που δεν το έδωσε!

Τότε έπρεπε ν' ακυρώσει και το γκολ του ΕΓΚΩΜΙΤΗ πριν 15 χρόνια στο ξεκώλιασμα της ομάδας σου!

Και βέβαια αυτός ο μούργος ο Κομίνης στον πειθαρχικό έλεγχο απένειμε της εξής ... δικαιοσύνη: Ο Μπέργκ τρία χέρια και ένα δολοφονικό τάκλιν μία κίτρινη, ΧΑΡΙΣΗΣ τάκλιν ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ που τη βρίσκει κιόλας, δεύτερη κίτρινη και αποβολή.

ΠΕΛΚΑΣ φάουλ κίτρινη, μαυρούκος ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΕΚΤΟΣ φάσεως και αυτός κίτρινη...

Άιντε γ@μηθείτε!!!

Και ακολουθεί η «κριτική» στην ομάδα, η οποία αφού έχει ήδη δεχθεί κριτική στα προηγούμενα παιχνίδια, και αφού έχει βγει το συμπέρασμα ότι «τα παιδιά και ο προπονητής δεν μπορούν», εν τούτοις αυτοί που δεν μπορούν έπρεπε να κερδίσουν τον χειρότερο βάζελο της 20ετίας. 'Ελεος. Να μην χαιρόμαστε με την ισοπαλία Και πάλι έλεος. Μικραίνουμε την ομάδα. Και νέο έλεος. Και τα επιχειρήματα της «κριτικής» ίδια με του Αλέφαντου. Τι ταύτιση ρε παιδί μου. Τι χρονική σύμπτωση...

Και βέβαια τώρα φαίνεται γιατί φαγώθηκε ο ΑΡΝΕΣΕΝ. Πρώτον γιατί δεν έχει αφήσει την ομάδα γυμνή αλλά γέμισε το ρόστερ ώστε παρά τις ελλείψεις να υπάρχει η πολυτέλεια να μένει ο ΚΑΤΣΕ έξω, δεύτερον ότι ΜΟΝΟ από τον ΤΣΙΜΙΡΟΤ και ενδεχομένως από τον ΧΑΤΖΗΪΣΑΙΑ ,ο ΠΑΟΚ, θα θησαυρίσει και τρίτον οι επιλογές του χρόνου θα ήταν ακόμη πιο ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ και πιο ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ

Αλλά ο ΑΡΔ δεν θα σε πεί ποτέ αυτά τα πράγματα. Θ' απαξιώσει και θα επιτιμήσει και θα λοιδωρήσει

Για να καταλάβεις φίλε τι σε λέω, είναι αυτή γαμημένη φάρα που τα έβαλε με τον συμπαθή ΤΣΙΡΙΛΟ που άφησε λέει να του ξεφύγει ο ΣΟΑΡΕΣ και έβαλε γκόλ με τον Άξιαξ στο επαναληπτικό στην ΤΟΥΜΠΑ. Ποιον; Τον ΣΟΑΡΕΣ που είχε ήδη στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ πάνω από 100 λεπτά αφλογιστία. Όμως για τον ΑΡΔ αυτό δεν έφτανε , έπρεπε να έχει αφλογιστία για 180 λεπτά!

Αυτοί οι μαλάκες και οι άσχετοι σε «διαφωτίζουν»

Πάλι καλά που δεν υπήρχαν με την ΝΑΠΟΛΙ του ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ και στις δύο ανατροπές με την ομάδα του ΠΟΥΣΚΑΣ από 0-2 σε 3-2, γιατί πάλι ευθύνες θα έβρισκαν

Υ.Γ (1) Κάποιος να πεί στον ΤΟΥΝΤΟΡ ότι το Σάββατο ο Αρετόπουλος θα είναι ο αντίπαλος και για το Σάββατο και για την Τετάρτη.

(2) Ας προσέξουν λίγο στο βόλλεϋ. Οι Αθηναίοι είναι ικανοί να κάνουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από το ποδόσφαιρο. Αυτό το «δεν βρέθηκε το βίντεο» στον τελικό στην Σύρο , για μένα λέει πάρα πολλά. Ειδικά αν για το final-4 επιλεγεί η ... ακριτική Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 23:05

HEADER  

 
ksalonik: ΑΠ: Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

Τον κοντό εννοείς Ε?

26-02-2016 01:00 #1
 
 
BabourasGB: Δολιοφθορα και στην...Ξανθη!

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ειπε μονο το 2% απο αυτα που εχει να πει ,γιατι θα κανει στον ΠΑΟΚ αν μιλησει για ολα!!! Αυτο και με συναρτηση οτι γι αυτα που εχει πει μεχρι στιγμης καμια κουφαλα δεν βγηκε να τα αποκρουση σοβαρα,με κανουν να πιστευω οτι το η κλικα του Βρυζα ,βρισκετε ακομη μεσα και γυρω στον ΠΑΟΚ και καθοριζουν τις τυχες της ομαδας,επιρεαζοντας κυριως τον γιο του αλλα και τον ιδιο τον Σαββιδη,λεγοντας συνεχως ψεματα!!! Δεν πηρε το πιστολι ο Αγγελος και εγκβιασε τον Ιβαν να γινει ετσι προπονητης; Σαν στρατιωτης εκανε οτι μπορουσε με μικρο ροστερ που στο τελος του φυγανε και παικτες! Παρ ολο τον ατιμο πολεμο των (ΖΒ+ΓΧ και Σια) ειχε την ομαδα πρωτη για πρωτη φορα μετα το 1984 και στο +5 απο τον γαυρο!!! Τι να βγει να πει για τον Κλαους πχ,τον Τζαβελλα,τον Ρατς για τους νεαρους παικτες;;; Μα τους ειχαν κανει ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ! που ακομη βρισκοντε -ΜΕΣΑ- στην ΠΑΕ και επιρεαζουν!!! Ποτε θα γινει ο καταλογισμος των του Βρυζα και Σια για τα 10δες εκατομμυρια που του εδωσε ο ΙΒΑΝ;Επρεπε να ειμασταν σε αλλο ΕΠΙΠΕΔΟ τωρα,ΝΑΙ η ΟΧΙ;;; Αυτα τα λιγα εστω που μας εχει πει ο Αναστασιαδης,τα γνωριζε τοτε ο Σαββιδης οταν επαιρνε τις...αποφασεις του;;; Αν οχι: ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ για ΑΠΑΤΗ που ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΕΙ τον ΣΑΒΒΙΔΗ με ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,γιατι δεν εχασε μονο ο ΠΑΟΚ το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,αλλα εχασε και ο Σαββιδης ΧΡΗΜΑΤΑ!!! ΥΓ. Αν του περνανε εναν: Κοντρερας,εναν,Γκαρσια και εναν Βιερηνια τοτε θα επαιρνε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑ στην ΛΟΓΙΚΗ και στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! Αλλα τον φαγανε για πιο λογο να το ψαξει ο Ιβαν Σαββιδης γιατι αυτος βαζει τα χρηματα του!!! Επισης ο κοσμος του ΠΑΟΚ πρεπει να μαθει την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατι μπορει να ξανατρυπηθει η ομαδα μας αν αυτα που εχει πει ο Αναστασιαδης και οι βοηθοι του ειναι η... ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΥΓ. Τον Αγγελο μπορουμε να πουμε οτι ηταν ,αλλα ΠΟΤΕ δεν θα πουμε οτι ηταν αυτος... ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

26-02-2016 11:38 #2
 
 
BabourasGB: Admin Team!

Κριμα παληκαρια γιατι πιστευα οτι στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ περα απο ΠΑΟΚ ειμαστε και φιλοι,αρα μπορουμε να γραψουμε την γνωμη μας και ας ειναι διαφορετικη, αρκει να μην βριζουμε!!!Καποιος ομως και δεν ειναι η πρωτη φορα κανει τον κοβοντας λεξεις απο το κειμενο μου! Δεν ξερω γιατι γινετε αυτο αλλα θελω ειλικρινα να πιστευω οτι ο Ανεξαρτητος αυτος δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ, δεν ειναι οπως τους αλλους...ΑΡΔ!!!

26-02-2016 17:50 #3
 
 
Daimon4: ΑΠ: Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

Τι κόπηκε φίλος? Ξαναστείλτο, από εμάς δεν κόπηκε απολύτως τίποτε!!!

26-02-2016 21:36 #4
 
 
ksalonik: ΑΠ: Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

λοιπόν άκυρο το σχόλιο μου πριν για τον κοντό.
Με έβαλες σε σκέψεις αρκάδα και ψάχτηκα λίγο....
Ψάχτηκα για την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που έμεινε η αποστολή στην ξάνθη και νόσησε....
Ψάχτηκα για τα 10.000 που παίχτηκαν στο στοίχημα στο 3-0 ακριβές σκόρ στο ματς με το φαρμακείοκαι τη μειωμένη απόδοση παικτών (που ακύρώθηκε και κανονικό γκολ του αστέρα στο τέλος).
Το μόνο που δεν βγάζω άκρη είναι για τον τελικό... αν και πάλι από την κλίκα θα είναι αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιον ακριβώς εννοείς

26-02-2016 21:40 #5
 
 
The_Stalker: Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

@ ksalonik:
Άλλον εννοεί ο Αρκαδοπόντιος για τις διεκδικήσεις, το νερό και την αποβολή. Κάποιον που ΔΕΝ έπαιξε στον τελικό κυπέλλου και το επίθετό του αρχίζει από Κ...

Επειδή με τον ΑΑ, κάθε, μα ΚΑΘΕ φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, κάθε, μα ΚΑΘΕ φορά ακούμε δικαιολογίες τραβηγμένες από τα μαλλιά, κάθε, μα ΚΑΘΕ φορά φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο, κάθε, μα ΚΑΘΕ φορά υπάρχει ένα σάπιο σύστημα που τον πολεμά από μέσα, ας μας πει κάτι:
- ΤΙ ακριβώς έκανε όταν ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ ο Μπλαχίν; Από το καλοκαίρι που παραιτήθηκε και μέχρι να επιστρέψει μετά την ξεφτίλα με τον νεοφώτιστο ρούλη. Κάθε απάντηση δεκτή.

26-02-2016 22:19 #6
 
 
ksalonik: ΑΠ: Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

@The_Stalker
Αν εννοείς αυτόν που και τό όνομά του αρχίζει από Κ.. τον είχα ξεχάσει ότι ήταν σε μας ακόμα...
ψαχνω βιντεάκια τώρα να δω αυτά που λέει ο Αρκαδοπόντιος.
Σε ποιο ματς είχε φάει κάρτα και δεν έπαιζε;

26-02-2016 22:58 #7
 
 
ksalonik: ΑΠ: Δολιοφθορά στην Ξάνθη ...

Βασικά τώρα έβγαλα ακρη για ποιο ματς λέει.... το θέμα είναι γιατί δεν κάνουμε κάτι εμείς οι οπαδοί να προστατέψουμε την ομάδα όταν τα μαθαίνουμε αυτα....

26-02-2016 23:10 #8
 

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

  • Για τον ΠΑΟΚ
  • Για τους αντιπαλους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Ω Μπέρι, Μπέρι (vid)

Ω Μπέρι, Μπέρι (vid)

08-04-2020 | paok24.com

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ

07-04-2020 | inpaok.com

Ανακοίνωση ΟΧΕ

Ανακοίνωση ΟΧΕ

07-04-2020 | handball.org.gr

Με θρίαμβο στο κυνήγι της κορυφής! (1976)

Με θρίαμβο στο κυνήγι της κορυφής! (1976)

07-04-2020 | aspromavresistories.blogspot.com

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.