Περί της γραμμής του οφ σάιτ ο λόγος...

Επικοινωνώ για πρώτη φορά μαζί σας γιατί βλέποντας αυτή την φωτογραφία από το πρόσφατο ματς Νάπολι-Γιουβέντους και όντας άτομο χαμηλής νοημοσύνης (μιας και υποστηρίζω αν και νοτιοελλαδίτης τον
Αναγνώστες
Περί της γραμμής του οφ σάιτ ο λόγος...

Π.Α.Ο.Κ . από μικρό παιδί) που απέχει μακράν από τον τρόπο σκέψης του κυρίου Σάββα, αναρωτήθηκα πόσο πίσω είναι η Ιταλία σε σχέση με την Ελλάδα. Εκεί δεν υπάρχει nova, ούτε εκπρόσωποι της Forthnet που μπορούν να μας εξηγήσουν ότι η γραμμή του offside στηρίζεται στην "προοπτική" και γι αυτό είναι στραβή και όχι παράλληλη με αυτή της μεγάλης περιοχής .

Αρκεί βέβαια να αποδεικνύει (όπως και στο ματς με την Κέρκυρα που άρχιζε κάπου στο κέντρο και κατέληγε στο σημαιάκι του κόρνερ) ότι ο Π.Α.Ο.Κ. τυγχάνει της απόλυτης εύνοιας της διαιτησίας. Ενώ οι "φτωχοί" Ιταλοί ούτε τεχνολογία έχουν, ούτε ξέρουν φυσική, μαθηματικά, χημεία και ότι άλλο οι ντόπιοι επιστήμονες μπορούν να επικαλεστούν.

Μια παράλληλη στην γραμμή της περιοχής τους τραβάνε και τους κοροϊδεύουν. Αχ κυρ Σαλιαρέλη. πόσο μπροστά ήσασταν όταν μιλούσατε περί επιστημόνων προ εικοσαετίας και βάλε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...