Από την Κυριακή, "πεθαίνει" η κίτρινη φυλή!

Την Κυριακή είναι χρέος σας να ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ το παράρτημα του γαύρου στην πόλη.Είστε υποχρεωμένοι να στείλετε στην Β Εθνική, σχεδόν μαθηματικά, το σωματείο-ντροπή της πόλης μας.
Αναγνώστες
Από την Κυριακή, "πεθαίνει" η κίτρινη φυλή!

Το άλλοτε υποκατάστημα του βάζελου που μας στέρησε το πρωτάθλημα το 2010. Συντρίψτε το μονάδικο σύλλογο που οργάνωνε φιλικούς αγώνες με τα SS στο Χαριλάου.

Διαλύστε το σωματείο που του χάρισαν χρέη, ξαναδημιούργησε χρέη και ζητάει παλι να του τα χαρίσουν και τα πληρώνουμε ΟΛΟΙ εμείς, για να το παίζουν μάγκες κάποιοι οδοντίατροι και κάποιοι χοντροί (βουβαλώδεις) δημοσιογράφοι.

Απαιτούμε από το σύνολο των παικτών να γυαλίζουν τα μάτια τους όπως του Τζαβέλλα, του Σκόνδρα και του Αθανασιάδη στον αγώνα με τον γαύρο. Μην ψαρώσετε στις προκλήσεις της κερκίδας. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου γι αυτούς η Κυριακή. Δώστε τους το δεύτερο με τον πλέον συντριπτικό σκορ που έχει εμφανιστεί ποτέ στον ταμπλό του Κλεάνθης.

Δώστε στο γήπεδο την απάντησή σας στην πρόκλησή τους ότι θα γίνουν Μπαρτσελόνα και ότι θα πάτε να παίξετε, θα χάσετε και θα φύγετε.ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ζητάμε την αγωνιστική τους ΔΙΑΛΥΣΗ. Για την οπαδική φροντίζουμε εμείς!!!

Υ.Γ Η ανάπτυξη της χώρας θα έρθει από την επαρχία. Την ξεκίνησε η κούλα τώρα ήρθε η ώρα και το άλλο κίτρινο χρεωμένο σίχαμα να πάρει το δρόμο της αγροτιάς για να ζήσουν επικά ντέρμπυ με την Άνω Μαγούλα και την Δόξα Κακοτοπιάς.

Διαβάστε ακόμη...