Μεταγραφές χειμώνα ...

Πυρετώδεις διεργασίες λαμβάνουν χώρα στην ομάδα μας εν όψει Ιανουαρίου. Η ενίσχυση επιβάλλεται σε αρκετές (πάλι) θέσεις.
Αναγνώστες
Μεταγραφές χειμώνα ...

Μεγάλη η ανάγκη για ένα χαφ που θα κάνει παιχνίδι, ώστε να μην αναγκάζεται ο Κατσουράνης να πετάει τη μπάλα μπροστά στα 70 μέτρα για να την κυνηγήσει ο Κλάους (αυτό θυμίζει παιχνίδι φρίσμπυ με σκύλο και όχι ανάπτυξη ομάδας Ολλανδού προπονητή ).

Θέλουμε παίκτη που να συνδέει άμυνα με επίθεση, να κουβαλάει την μπάλα, να κινείται "box to box" (όχι παίζουμε...), να μπορεί να μαρκάρει σωστά και να "βλέπει γήπεδο".

"Εσείς θέλετε τον Gilberto Silva στα 25 του" θα μπορούσε να πει κάποιος... ΟΧΙ φίλε...είσαι άσχετος....τον Pele θέλουμε. Έτσι λένε τουλάχιστον. Ό,τι κι αν είναι, έχει ένα όνομα, ένα πρεστίζ και έπαιξε καλά εναντίον μας. Τί άλλο θέλουμε;;

Βέβαια ο ΠΑΟΚ δε βιάζεται ακόμη...το σκάουτινγκ δεν έχει ολοκληρωθεί...αφού έχουμε να παίξουμε με Γιάννενα, Απόλλωνα, Καλλονή, Ατρόμητο και Λεβαδειακό, πως είναι δυνατόν να έχει ολοκληρωθεί το σκάουτινγκ; Μπορεί πχ ο Ινγκλέσιας να αποδειχθεί πιο Pele, ή ο Μανούσος να κάνει πάλι όργια όπως στο φιλικό ( και τότε δεν ήταν τουρμπισμένος!).

Άρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να εισηγηθούν οι σκάουτερς. Μη νομίσετε βέβαια ότι είμαστε τελείως ανέτοιμοι. Έχουμε καβάτζα Έλληνα διεθνή μουντιαλικό που αγωνίζεται στην Πριμέρα. Ο Λουκάς μπορεί να παίξει αμυντικό χαφ, το τσέκαρα στο pro πριν λίγο.

Πολλή κουβέντα γίνεται για στόπερ. Κι επειδή ο Τσιστιακόφ άρχισε να έχει πονοκέφαλο γιατί θα τον πρήξουμε πάλι με τον Λούκοβιτς (ναι αυτόν που είχε έρθει με τις φόρμες της Ζενίτ στην Τούμπα και μπορεί να παίξει ως στόπερ και αριστερό μπακ) μας αποστομώνει σε συνεννόηση με τον Χούμπ: ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ. Τον δοκιμάσαμε ως στόπερ σε ντέρμπυ πρωταθλήματος και σε ευρωπαϊκό αγώνα. Και έχει και φαρμακερό αριστερό και είναι KAI Έλληνας KAI διεθνής KAI μουντιαλικός.

Ακόμη κι αν ο Τζαβέλλας αποδειχθεί λίγος να καλύψει 2 θέσεις, ουδέν πρόβλημα. Κι εκεί έχουμε καβάτζα τον Λουκά. Και ξέρουμε ότι παίζει και μπακ και στόπερ, χωρίς να χρειαστεί να το τσεκάρουμε στο pro.

Για να είμαστε πλήρεις πρέπει να κοιτάξουμε και για εξτρέμ (κατά προτίμηση αλλεργικό στο αλκοόλ ). Στη θέση αυτή βέβαια έχουμε τη γνωστή καψούρα του κάθε ΠΑΟΚτσή, που πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρει πότε. Αντελίνο και ξερό ψωμί, κι ας είναι και με ένα πόδι.

Ιβάν φέρε το ΠΑΟΚτσάκι σπίτι του και να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο θα ανεχθούμε ακόμη και το Βύντρα, αλλά θα πάμε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο. Αν έρθει ο Αντελίνο πίσω, τότε όχι μόνο επιτρέπεται να έρθει και ο Βύντρα, αλλά, αντιθέτως, επιβάλλεται να έρθει, για να εξισορροπήσει το κάρμα.

Τέλος, και με αφορμή το θέμα που παραλίγο να δημιουργηθεί στη θέση του τερματοφύλακα, οι τελευταίες εξελίξεις στη ψυχιατρική και τη ψυχοφαρμακευτική επιστήμη θα καθορίσουν το εάν πράγματι χρειαστούμε και τερματοφύλακα. Μια σωστή επιλογή ενός επιστημονικού συνεργάτη εξειδικευμένου στους ανωτέρω τομείς ίσως αποδειχθεί σωτήρια.

ΥΓ: Ναι έχετε δίκιο. Τόσες φορές που τον ανέφερα, ΑΝ όντως έρθει στον ΠΑΟΚ, σε εμένα πρέπει να πέσουν οι κατάρες. Είμαι έτοιμος να τις δεχθώ και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

Hitman, paokmania member

Διαβάστε ακόμη...