Δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι

Η ερώτηση είναι αν μπορεί να γίνει το παιχνίδι της Τούμπας με τις κερκίδες γεμάτες με φίλους του ποδοσφαίρου, οικογένειες με παιδιά και φυσικά φιλοξενούμενους οπαδούς της Σάλκε.
Αναγνώστες
Δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι

Ας κάνει μια αίτηση η ΠΑΕ να γίνει το παιχνίδι με κόσμο δηλώνοντας ότι είναι διατεθειμένη να δώσει όλα τα κέρδη από τα εισιτήρια στην UEFA ώστε να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τόσο απλά και όμορφα. Και μέσα από μια τιμωρία που δεν προσφέρει τίποτα ξαφνικά έχουμε μια εναλλακτική λύση όπου ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.

Η UEFA κερδίζει επειδή είναι αυτή που στην ουσία θα κάνει την δωρεά με τρόπο που θα επιλέξει η ίδια χωρίς κόστος για αυτή. Μπράβο στην UEFA που φτιάχνει γήπεδα 5x5 στις φαβέλες. Κέρδος σε εταιρική προβολή μέσω της εταιρικής κοινωνικής εύθηνης.

Επίσης, κερδίζει επειδή γίνεται εμπορικότερο το προϊόν της. Ότι και να κάνεις, τα γεμάτα γήπεδα πουλάνε περισσότερο από το άψυχο και ψυχρό άδειο στάδιο. Άρα κερδίζει και η UEFA κερδίζουν και οι καναλάρχες και οι διαφημιστές. Όλοι χαρούμενοι.

Το κέρδος για τον ΠΑΟΚ, εννοείται ότι είναι πολλαπλό και δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Με την Τούμπα καζάνι, και με παραπάνω από 8 εκ. ευρώ να περιμένουν σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Χαρά και για τους φιλάθλους των δύο ομάδων που θα δουν τις ομάδες τους από κοντά, σε μια μάχη για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για να το τραβήξω και λίγο, κερδίζει και ο αθλητισμός που γίνεται γιορτή, και ταυτόχρονα με το θέαμα προσφέρει και βοηθάει την κοινωνία.

Και φυσικά, μην ξεχνάμε ότι κερδίζουν και τα παιδάκια στις φαβέλες ή ότι άλλο κι αν αποφασίσει να κάνει η UEFA με αυτά τα λεφτά. Άμα θέλει ας τα κρατήσει για να βγάλει κι άλλο κέρδος.

Όλοι κερδίζουν και όλοι είναι χαρούμενοι. Οι μόνοι που δεν είναι χαρούμενοι είναι οι Γερμανοί, αλλά αυτοί δεν αδικήθηκαν πουθενά, απλά δεν θα ευνοηθούν. Δεν θα χάσουν, απλά δεν θα κερδίσουν. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν γίνεται να κερδίζουν όλοι.

Φιλικά και οπαδικά, ant

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...