Οι "ξερόλες" και οι ... ειδικοί!

Το μέλος της σελίδας με το nick name Isaak, μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και αναφέρεται στη σύγχρονη νοοτροπία αρκετών οπαδών του ΠΑΟΚ ...
Αναγνώστες
Οι "ξερόλες" και οι ... ειδικοί!

"Κάθε φορά μέσα στο forum χωριζόμαστε στους ξερόλες και στους ειδικούς. Οι ξερόλες είναι όλοι αυτοί που ενώ δεν ξέρουν τι θα πει Τούμπα (ενδεχομένως να έρχονται στα ματς της Ευρώπης - Γάβρου και Ρούλη) έχουν άποψη ακόμα και για τους οπαδούς και όταν τους ρωτάς το αυτονόητο πχ. Εσύ που τα ξέρεις όλα μέσα στην Τούμπα που κάθονται ο κάθε σύνδεσμος ή τι μηνύματα περνάνε τα πανό, αλλάζουν το θέμα και σε βρίζουν.

Από την άλλη έχουμε τους ειδικούς. Επειδή πηγαίνουμε συνέχεια στην Τούμπα και ξέρουμε τα πάντα αμέσως γινόμαστε πρόεδροι - προπονητές - παίκτες - πρόεδροι συνδέσμων - αφεντικά και αν δεν μιλήσουμε δεν ισχύει τίποτα. Δυστυχώς και στις δύο κατηγορίες ανήκει μεγάλη μερίδα των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ.

Μια ζωή είμαστε τα εύκολα θύματα των κατευθυνόμενων δημοσιογράφων οι οποίοι στο μόνο που αποσκοπούν είναι η προβολή τους. Ο Αυτιάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά ήταν ο μόνος που τόσα χρόνια διαλαλούσε μέσα στην @@@πολη -από τα ΜΜΕ- για τον ΠΑΟΚ μας.

Επίσης διαβάζω πολλά αδέρφια να μας λένε να κλείσει η "4" για να βάλουμε μυαλό. Η "4" κλείνει μόνο από τις τιμωρίες που τα αδέρφια μας προκαλούν. Αλλά δυστυχώς χάθηκε το νόημα που είχε η συγκεκριμένη θύρα. Υπήρχε σεβασμός, υπήρχε αλληλεγγύη και προπάντων συνεννόηση. Θυμάμαι παλιά το 1997 είχαμε κρεμάσει ένα πανό που είχε λίγο μπλε κάπου για να δείξουμε ότι ερχόμαστε από το εξωτερικό (όταν ήμουν φοιτητής) και μας την λέγανε όλοι. Τώρα βλέπεις κόκκινο - κίτρινο - πορτοκαλί - και ότι άλλο γουστάρεις.

Κάποτε υπήρχαν δύο οργανωτές στην κερκίδα και νεκρική σιγή από τους υπόλοιπους. Αλλά και 20 καρντάσια που κοιτούσαν ποιος τραγουδούσε και ποιος όχι. Όλη η θύρα ήταν γροθιά, για αυτό και νικήσαμε σε όλες τις μάχες. Και τώρα πας να πεις κάτι και έρχεται το άμπαλο το 14χρονο και σε ζητάει τα ρέστα.

Σας κούρασα αλλά ήθελα καιρό να πω την άποψη μου για αυτά που γίνονται σήμερα. Και να ξέρετε οι πιο φανατικοί βρίσκονται στην θύρα 1 και 2. Ναι μη σας φαίνεται περίεργο. Είναι όλοι αυτοί που από το 1980 εως τα τέλη του 90 ήταν τα αλάνια της "4". Και τώρα παρακολουθούν την κατάντια της ...

Γιατί μόνο κατάντια είναι. Πόσοι τσακωμοί μεταξύ μας είτε για τα πανό είτε για κάθε χαζομάρα. Τότε ξύλο έπεφτε μόνο αν δεν τραγουδούσες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, αν βρίσκαμε κανέναν γάβρο - βάζελο εκεί μέσα, αλλά και αυτοί που τον φέρνανε και με τους μπάτσους.

Σας ευχαριστώ ...

Διαβάστε ακόμη...