Η άλλη όψη της αχαριστίας ...

Δημοσιεύουμε ένα ακόμη κείμενο του μέλους του Paokamania, paok_veroia σχετικά με τα τελευταία γεγονότα μεταξύ Γκαρσία, Δώνη και Δίοικησης.
Αναγνώστες
Η άλλη όψη της αχαριστίας ...

Θα ξεκινήσω με ένα σχόλιο ενός συνοπαδού μας, το οποίο στην ουσία συνοψίζει αυτά που θα αναφέρω παρακάτω:

"Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα εμείς που τον αγαπάμε χαιρόμαστε με την εξελιξή και τις προοπτικές που διαφαίνονται να έχει η αγαπημένη μας ομάδα σε όλους τους τομείς με αυτόν τον άνθρωπο στο τιμόνι. Αυτοί (ξέρουν ποιοι είναι) που θεωρούν ότι είναι πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ και συνεπώς πιο ΠΑΟΚ από όλους τους άλλους (με το νου τους) βρίσκονται σε πανικό, κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, χρησιμοποιούν βία αλλά και συναίσθημα κατα πως τους βολεύει για να περάσουν τις θέσεις τους, δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν ότι ο ΠΑΟΚ τους ξεπερνά με νύχια και με δόντια προσπαθούν να ανακόψουν την ανελιξή του ευτυχώς ο Ιβάν δείχνει να τους έχει γραμμένους."

Μακράν, το πιο ειλικρινές σχόλιο κατά την ταπεινή μου άποψη! Κινήσεις πανικού, ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και αδικαιλόγητες με τον τρόπο που γίνονται και πράττονται ενέργειες και βιαιοπραγίες (στην περίπτωση Δώνη) κατά ΠΑΕ και Ιβάν! Δεν χρειάζεται να ξανα-αναλωθώ στην αξία του Πάμπλο ως παίκτη και ως ηγέτη! Κανένας ανεξαιρέτως δεν διαφωνεί στο ότι αυτός ο άνθρωπος πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας και θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας!

ΑΛΛΑ...

Βάζεις αδερφέ ΠΑΟΚτση έναν παίκτη πάνω από το άτομο που σε πήρε σμπαράλια το καλοκαίρι και σου έδωσε πραγματικό όραμα και μέλλον; Από έναν άνθρωπο που φροντίζει ώστε κάθε 1η του μηνός ο κάθε παικτης και όχι μόνο φυσικά να ξέρει οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπούνε τα λεφτά στον λογαριασμό του; Από έναν άνθρωπο που συναντιέται με υψηλόβαθμα και το πλέον υψηλόβαθμο στέλεγχος αυτής της σιχαμένης κυβέρνησης ώστε να ρυθμίσει τα χρέη μας ώστε να μην χρωστάμε της Μιχαλούς; Από έναν άνθρωπο που αν δεν ερχόταν θα είχαμε την τύχη του ρούλη και της κούλας; Από έναν άνθρωπο ο οποίος σε λιγότερο απο 1 χρόνο έχει ρίξει περι τα 27 εκατομμύρια ευρώ για να αρχίσει η εξυγείανση του τεράστιου σωματείου μας; Από έναν άνθρωπο που παίρνοντας έργα σιγά σιγά θα βλέπεις να μπαίνουν όλο και περισσότερα στην ομάδα μας; Από έναν άνθρωπο που δεν ήταν και υποχρεωμένος στην τελική να τα κάνει όλα αυτά αλλά τα έκανε και τα κάνει; Και βέβαια ΧΩΡΙΣ να ζητήσει τίποτα παράλογο παρα μόνο την στήριξή στην ομάδα και στο έργο που επιτελεί αυτή! Άλλοι βρίζετε τον Κουμαλό σε ότι στάτους ανεβάζει στο facebook, και αυτό συμβαίνει απο τον Δεκέμβρη περίπου, όχι μόνο τώρα! Έχει δώσει δικαίωμα το παιδί να το συμπεριφέρεστε σαν κάφροι; Τι ντροπής πράματα είναι αυτά;

Και ακούω διάφορους ΠΑΟΚτσίδες του πληκτρολογίου να λένε:
1. Δεν ξαναπατάω γήπεδο λόγω φυγής Γκαρσία! Φυσικά και οι περισσότεροι το είπαν πάνω στην ένταση του γεγονότος αλλά σίγουρα θα είναι αρκετοί και αυτοί που θα το κάνουν! Δηλαδή τόσο καιρό εσύ φίλε πήγαινες γήπεδο για να δείς τον ΠΑΟΚ ή τον Γκαρσία; Την ομάδα μας αποτελούσε μόνο ο Γκαρσία; Ο Λόρενς , ο Λίνο, ο Σάλπι και όλα τα άλλα τα παιδιά ήταν μόνο η γαρνιτούρα; Και εσύ κατα τ' άλλα ΑΓΑΠΑΣ και ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ την τεράστια οικογένεια του ΠΑΟΚ; Κανείς δεν συμφωνεί με τον τρόπο που έφυγε ο Πάμπλο αλλά το γήπεδο δεν μας το έκοψε Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΚΡΙΣΗ δεν θα μας το κόψει η φυγή κανενός προσώπου!

2. Να φύγει ο Δώνης, να φύγει ο Βρύζας, μέχρι και να φύγει ο Ιβάν έχω διαβάσει ! Δηλαδή αν φύγουν όλοι αυτοί και μείνεις με το π@π@ρι στο χέρι αλλά γυρίσει ο Πάμπλο εσύ φίλε «ΠΑΟΚτση» θα είσαι ευχαριστημένος έτσι; Ο χειρότερος προπονητής της γης να καθόταν αυτήν την στιγμή στον πάγκο, 2 σχεδόν μήνες πριν τα play off και ενόψει ημιτελικών-τελικού κυπέλλου ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ! Γιατί και τον καλύτερο να φέρεις, μέχρι να μάθει την ομάδα, να κάνει και αυτός τα πειράματα του, φτάσαμε τελικό και play off! Και όχι , φυσικά και δεν παίζουμε σαν Μπαρτσελόνα αλλά βελτιωνόμαστε αργά και σταθερά, ειδικά μετα τον «μαύρο Γενάρη», το πράμα αρχίζει και στρώνει! Γινόμαστε πιο γρήγοροι, αλλά παρόλα αυτά εσύ φίλε γουστάρεις να φύγουν όλοι και να κάνεις πάλι κουμάντο εσύ... Πισωγυρίσματα σε πραγματικά μαύρες εποχές για την ομάδα μας.

3. Και μακράν η μεγαλύτερη ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ διαφόρων τυπάδων που το παίζουν μάγκες και επαναστάτες ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ πλέον , ακούω να λένε «τα ρούβλια δεν αγοράζουν τον οπαδό» ! Μπράβο αδερφέ, όχι πραγματικά είσαι ξεχωριστός απο εμάς τις άμορφες μάζες προβάτων! Κατόπην εορτής αλάνια και εγώ μάγκας γίνομαι! Ξέρεις φίλε ΠΑΟΚτσή, εσύ που το γράφεις αυτό, πότε θα σε παραδεχόμουν; Αν αυτήν την φράση την έλεγες λίγο πρίν ο Ιβάν πάρει την ΠΑΕ το καλοκαίρι! Τότε θα έλεγα ότι όντως αν και δεν συμφωνώ, παραδέχομαι ότι έχεις δική σου θέση, ντόμπρα και σταράτα και την δηλώνεις! Γιατί οι περισσότεροι το αντιγράφετε από δω και από κει και νομίζετε ότι λέγοντάς το, το ΠΑΟΚόμετρό σας χτυπάει κόκκινο λες και είστε πιο ΠΑΟΚτσηδες από εμένα ή τον δεξιά ή τον αριστερά! Αλλά όταν ήρθε, την κότα όλοι και καλά κάνατε για το καλό της ομάδας , αλλά κατόπιν εορτής όπως ξαναείπα και εκ του ασφαλούς και εγώ αν μου πουλήσει τσαμπουκά ο Ζαμπίδης θα κάνω την κότα και όταν φύγει θα πώ οτι αν έμενε θα τον πλάκωνα!

4. Πλάθοντας ένα ευτυχώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας βασιζόμενος στα «θέλω» τον οπαδών που συμπεριφέρονται κατά αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο ορμώντας στον Δώνη, προκαλώντας ζημιές, βρίζοντας την ΠΑΕ και τον Ιβάν, μη πηγαίνοντας στη γήπεδο και ικανοποιώντας τα γούστα σας το αποτέλεσμα θα είναι το εξής :

* Μια ομάδα χωρίς προπονητή 1,5 μήνα πριν τον τελικό και τα play off

*Φυγή Ιβάν που συνεπάγεται με χρηματική και όχι μόνο καταστροφή

*Παύει η περίπτωση της αιρετής διοίκησης

*Άδεια Τούμπα, εφόσον θέλετε πολλοί να κόψετε το γήπεδο

Αν όλα αυτά, κάποιος κάθισε να τα σκεφτεί πλην εμού , τα φιλοσόφισε και τελικά τα προτιμά, γιατί αλυσίδα πάνε, αν φύγει ο Ιβάν όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου που προανέφερα, για έναν λάθος χειρισμό της ΠΑΕ και όχι μόνο, γιατί αν μη τι άλλο μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ίδιος ο παίκτης, και την φυγή αυτού τότε θέλει έναν ΠΑΟΚ εν έτη 2003-2004 , έναν ΠΑΟΚ Γούμενου , έναν ΠΑΟΚ που δεν έχει οργάνωση , δεν έχει ρόστερ και πολλά πολλά άλλα !

Καταστροφολόγοι του καναπέ και του πληκτρολογίου ΕΜΕΝΑ και την μεγαλύτερη μερίδα του λαού μας, το γήπεδο δεν μας το κόψαν άλλοι κι άλλοι , θα το κόψω τώρα που η ομάδα μου με χρειάζεται πιο πολύ απο ποτέ σε αυτά τα βήματα μπροστά; Και δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη οπότε το γήπεδο για μένα σημαίνει 50-60 ευρώ στην καλύτερη και είμαι και άνεργος !

ΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 1 ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 4 ΚΑΙ 5 ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟ! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ , ΠΡΟΣ ΘΥΜΗΣΙΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Διαβάστε ακόμη...