"Αναπόφευκτο το διαζύγιο"

Φίλος της σελίδας που ζει μόνιμα στην Αθήνα μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και αναφέρεται στις σχέσεις του Πάμπλο Γκαρσία με τον Δώνη ....
Αναγνώστες
"Αναπόφευκτο το διαζύγιο"

Μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, και κρίνοντας εκ των υστέρων και απ' έξω, πιστεύω με μεγάλη σιγουριά ότι οι σχέσεις των Γκαρσία-Δώνη κάποια στιγμή θα χάλαγαν ότι και να γινότανε.

Δεν θα μπορούσανε να συναρπάξουνε ΠΟΤΕ στην ίδια ομάδα αυτοί οι δύο. Αυτό πολύ απλά διότι ο ένας είναι και θα είναι ΚΑΘΑΡΟΣ, ενώ ο άλλος ΟΧΙ...

Εξηγούμαι:

1. Δώνης, 27/1/2012 έλεγε τον Μπόλονι να σεβαστεί τον μεγάλο σύλλογο στον οποίο βρίσκεται και διάφορα άλλα, ουσιαστικά «δουλεύοντας» για την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ μας. Δείτε: ΕΔΩ και ΕΔΩ. Ο Μπόλονι μυρίστηκε την δουλεία, φώναζε, αλλά δεν άκουσε κανείς, και έγινε ακριβώς αυτό που περιέγραψε.

2. Δώνης, καλοκαίρι 2012, έχει διαρρεύσει σε όλα τα ΜΜΕ ότι μιλάει με ΠΑΟΚ και βάζελο, ότι θέλει ΠΑΟΚ γιατί πήγαινε Τουμπα με τον μπαμπά του όταν ήταν παιδί και σαχλαμάρες – πουλάει ΠΑΟΚτσιδιλήκι.

3. Δώνης, καλοκαίρι 2012, έχει σχεδόν την ΚΑΘΟΛΙΚΗ υποστήριξη των ΜΜΕ (και ακόμα την έχει σε μεγάλο βαθμό) που τον εκθειάζει ότι είναι σούπερ προπονητής, ο καλύτερος Έλληνας, ότι θα κάνει καρίερα στην Αγγλία και άλλα τέτοια. Προφανώς δουλεύει καλά το «παρασκήνιο».

4. Δώνης, 2012-2013, δίνει τους ποδοσφαιριστές του (Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη) δεν στηρίζει τις επιλογές του (Βιβιάν)

5. Δώνης 2012-2013, φταίει ο ουρανός, η γη, η Μεσήμβρια, η βροχή, η «ποιότητα» και άλλα πολλά

Πώς θα μπορούσε λοιπόν ένας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ άνθρωπος που λέει μόνο αλήθειες και τα πράγματα έτσι όπως είναι, να συνυπάρχει με έναν τέτοιο τύπο ο οποίος ξέρει να δουλεύει καλά το «παρασκήνιο» και να φτιάχνει το ίματζ του. ΔΕΝ θα μπορούσε. Ότι και να έκανε ο Γ.Χ. ή ο Βρύζας, ή οποιοσδήποτε, δεν θα μπορούσε. Αναπόφευκτο διαζύγιο.

Όλοι λένε ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει. Ελπίζω να μην μεταμορφώνεται από ΓΚΑΡΣΙΑ σε Δώνη. Αν είναι έτσι να μου λείπουν οι τίτλοι.

Διαβάστε ακόμη...