Buena Suerte Pablo!

Τις τελευταίες ώρες το email του site έχει δεχτεί πολλά μηνύματα και κείμενα αναφορικά με τη λύση του συμβολαίου του Pablo Garcia. Δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο που μας έστειλε το μέλος του paokmania με το nick name, sias...
Αναγνώστες
Buena Suerte Pablo!

"Οργή θλίψη και στενoχώρια είναι τα πρώτα συναισθήματα που μου έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα ότι ο μεγάλος PABLO GARCIA δεν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ δεν θα ανήκει στην οικογένεια μας γιατί κάποιο άλλοι αποφάσισαν για αυτό. Δεν θα ξαναβγεί στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα έχοντας τις γροθιές του ψηλά και δίνοντας μας ώθηση. Δεν θα ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο στο αριστερό του μπράτσο. Δεν θα ξαναδώσει κάποια μαγική ασίστ σε κάποιον παίκτης για να σκοράρει και να μας κάνει να παραμιλάμε.

Γύρισα απο το σχολείο και βλέπω σαν κύριο άρθρο "Ένα βήμα από τη λύση του συμβολαίου!" Όλες αυτές τις μέρες νόμιζα ότι ήταν ένα ψέμα, ένα πολύ κακό ψέμα, ένας εφιάλτης τον οποίο είδαν και αρκετοί συνοπαδοί μου. Αλλά τελικά δεν είναι, είναι μια πικρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε απο τον λαό του ΠΑΟΚ, παθιάστηκε με τον λαό του ΠΑΟΚ, έγινε ένας απο εμάς, έγινε σαν εμάς, έγινε ο εαυτός μας στο γήπεδο και μόνο με την παρουσία του μας έκανε περήφανους. Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ φεύγει, τον διώχνουν!

Ο Γκαρσία πάντα έδινε το 100% του εαυτού του, δεν δεχόταν την αδικία εις βάρος του, εις βάρος του ΠΑΟΚ, ήταν μαχητής αυτά τα 4,5 χρόνια που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ήταν ο μοναδικός παίκτης που έδωσε γροθιά στο κατεστημένο της Αθήνας, δεν είπε ούτε μισό ψέμα στον λαό του ΠΑΟΚ (και ούτε πρόκειται να πει και στην αυριανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει όπως όλα δείχνουν)... Δεν είναι λογικό να φεύγει κατ' αυτόν τον τρόπο ο αγαπημένος παίκτης του λαού του ΠΑΟΚ.

Σε αυτά τα 4,5 χρόνια φάνηκε ποιος είναι ο Garcia, ένας πραγματικός ηγέτης εντός και εκτός του γηπέδου. Δάσκαλος για τους μικρούς παίκτες και παράδειγμα προς μίμηση, ένας άνθρωπος που δεν τον νοιάζουν τα πλούτη, η δόξα, η διασημότητα, η αυτοπροβολή το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά , ναι παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει περήφανους όσους τον υποστηρίζουν και του δίνουν δύναμη για την συνέχεια, στον ίδιο του και στην ομάδα όπου αγωνίζεται. Ποτέ δεν ήμουν προσωπολάτρης αλλά με αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, πωρώθηκα, ήξερα ότι βγαίνει στο γήπεδο για να παίξει για την ομάδα, για τον λαό, για να βουλώσει τα στόματα των αντιπάλων.

Δεν είναι δίκαιο να φεύγει κατ' αυτόν τον τρόπο απο τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα. Είναι άδικο να μην είναι "χρήσιμος αγωνιστικά" αυτός ο παίκτης, δεν τα πιστεύω αυτά γιατί ο Garcia έχει δείξει ότι και 40 χρονών την ίδια μπάλα θα ξέρει γιατί πολύ απλά είναι ο PABLO GARCIA. Ο Pablo "φαγώθηκε" απο κάποιους επειδή ήταν τίμιος, ειλικρινής, ντόμπρος και δεν ήθελε να μας ταίζουν σανό (σαν οπαδούς). Δυστυχώς κάποιοι δεν τον ήθελαν στον ΠΑΟΚ και τελικά τα κατάφεραν.Πίκραναν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. και τον Pablo.Και επαναλαμβάνω ότι δεν έπρεπε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να φύγει στολισμένος με δάφνες και να αναλάβει κάποιο ηγετικό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ δεν πίστευα ποτέ πως ένας ξένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα με κάνει να δακρύσω τόσο και να στεναχωρηθώ που δεν θα φοράει πλέον την ασπρόμαυρη φανέλα με την δικέφαλο αετό επάνω της.

Μπορώ να κάτσω ώρες αμέτρητες και να γράφω για αυτόν τον άνθρωπο και τα κατορθώματα που έχει κάνει μέσα σε 4,5 χρόνια, αλλά τα συναισθήματα δεν μου το επιτρέπουν, μου κάνουν να γυρίσω τα δάκρυα σε κλάματα και μου έρχονται όλο και περισσότερες αναμνήσεις".

Π.Α.Ο.Κ Θρησκεία Τρομακρατία Τιμή και Δόξα στον PABLO τον GARCIA

BUENA SUERTE PABLO. MUCHAS GRACIAS

Διαβάστε ακόμη...