"Όλοι έχουμε θέση"

Μέλος της σελίδας μας,  εκφράζει τη δική της άποψη για όσα γράφτηκαν τελευταία στα σχόλια τόσο της κεντρικής όσο και του forum για την παρουσία του θηλυκού γένους στη "Θύρα 4"...
Αναγνώστες
"Όλοι έχουμε θέση"

"Με αφορμή αυτό που έγινε με την φωτοβολίδα και κάποια σχόλια που γράφονταν για τις γυναίκες ότι δεν πρέπει να είναι στην Τούμπα, θα θελα να εκφράσω την γνώμη μου που πιστεύω πως εκφράζει και άλλες.

Είμαι κορίτσι και μένω στον βρωμοπειραιά αλλά έχω την ίδια πώρωση και αγάπη για την ΠΑΟΚΑΡΑ όπως οι περισσότεροι. Σίγουρα οι γυναίκες που γουστάρουμε να βλέπουμε αθλήματα, αλλά κυρίως αγαπάμε το ίδιο με όλους τους άλλους την ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε η μειοψηφία.

Αλλά έστω για τις 100 - 200 που έχουν την ίδια πώρωση με σας σεβαστείτε τες και μην λέτε το γνωστο ''εξω οι γυναίκες από την Τούμπα''. Και το ξεκαθαρίζω άλλο γυναίκα που παει με την ασπρόμαυρη μπλούζα το κασκόλ και όλα τα απαραίτητα και άλλο η γκόμενα που παει να βρει γκόμενο. Έτσι και αλλιώς η δεύτερη φαίνεται από μακριά ότι δεν παει για τον ΠΑΟΚ αλλά λες και παει στα κλαμπ.

Αλλά ακόμα και η δεύτερη που παει ,παει επειδή πολλοί τσιμπάνε και έχουν δώσει αυτό το δικαίωμα. Γιατί δηλαδή εγώ που αγαπώ το ίδιο με όλους την ΠΑΟΚΑΡΑ να μην πηγαίνω στην "4" να ξελαρυγγιάζομαι επειδή είμαι γυναίκα; Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι να βγάλω την μπλούζα...

Δηλαδή είναι αυτός λόγος να με βλέπουν οι υπόλοιποι καχύποπτα και να μου λένε όχι οι γυναίκες στην "4" ή στην Τούμπα; Και επειδή πήγα μια φορά στην 4 (δίπλα στην 4α) μπορώ να πω ότι φώναζα περισσότερο από πολλούς οι οποίοι το μόνο που ξέραν ήταν να γκρινιάζουν και να τρώνε σπόρια. Στο κάτω κάτω το πρόβλημα και στην "4" και γενικά δεν είναι οι γυναίκες, οι γκόμενες όπως θέλετε πείτε το. Έτσι και όλοι φώναζαν, δεν θα υπήρχε αυτό.

Αλλά βέβαια δω σχεδόν η μισή θύρα έχει γίνει επίσημα απλώς με φτηνό εισιτήριο. Επειδή είναι τα τσιμέντα αυτού του πετάλου ΙΕΡΑ πρέπει να τα σεβόμαστε και να μπαίνει μόνο όποιος θα φωνάζει 90' λεπτά και τίποτα άλλο. Το τι είναι ο καθένας δεν έχει και πολύ σχέση, το μόνο κριτήριο πρέπει να είναι η ΦΩΝΗ και μόνο αυτή. Έτσι και αλλιώς όλοι χωράμε στον ΠΑΟΚ και κανένας δεν περισσεύει στην ομάδα του απλού λαού.

Τέλος επειδή θα θρηνήσουμε στο τέλος θύματα ας κόψουν ορισμένοι τις μαγκιές με τις φωτοβολίδες ακόμα και με τους πυρούς. Με αυτά δεν είναι να παίζουμε καθόλου μια φορά θα γίνει η στραβή. Και όχι να απαγορευτούν αλλά έστω να τα χρησιμοποιούν τα κατάλληλα άτομα και όχι ο καθένας.

ΥΓ 1. Να σταματήσει αυτή η καινούρια μόδα ΠΑΟΚτσης να σηκώνει χέρι σε ΠΑΟΚτσή ή να τον βρίζει.

YΓ 2. Ελπίζω η κοπέλα να είναι καλά και ποτέ να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο".

elpaoki, paokmania member

Διαβάστε ακόμη...