Σήμερα είναι απλά Δευτέρα

Ως οπαδός του ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει πολλές από τις ανεπανάληπτες και γραφικές καταστάσεις που αποτελούν, δυστυχώς, αναπόσπαστο κομμάτι του ταλαίπωρου Ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και δεκαετίες και έχω σε μεγάλο βαθμό αναισθητοποιηθεί.
Αναγνώστες
Σήμερα είναι απλά Δευτέρα

Ωστόσο, η ενδέκατη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος περιείχε μία από αυτές τις λίγες στιγμές που εξακολουθούν να με αφήνουν άναυδο όσα χρόνια και αν περάσουν. Και εξηγούμαι:

‘Έχοντας ήδη παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ και την καθιερωμένη νίκη κόντρα στον γραφικό συμπολίτη, συντονίστηκα στην τηλεόραση για να παρακολουθήσω το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Με την λήξη του ημιχρόνου λοιπόν της αναμέτρησης αυτής, παρακολούθησα εμβρόντητος ένα άνευ προηγουμένου "πέσιμο¨ όλου του ερυθρόλευκου πάγκου στον διαιτητή της αναμέτρησης, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Μια ντουζίνα άνθρωποι να έχουν στριμώξει τον διαιτητή της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου, να του επιτίθενται λεκτικά μπροστά στις κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης, διαμαρτυρόμενοι για κάποια λάθος σφυρίγματα, τα οποία μόνο οι ίδιοι είδαν χωρίς κανένας και τίποτα να τους εμποδίσει, χωρίς κανέναν αξιωματούχο του αγώνα έστω να πλησιάζει για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση, η οποία προφανώς καταστρατηγούσε κάθε κανόνα της ΕΠΟ και της λίγκας!

Το αποτέλεσμα του τραμπουκισμού αυτού; Ένας φοβισμένος διαιτητής που στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδινε για τον Ατρόμητο ούτε τον πυρετό του, ένα άνευ προηγουμένου διαιτητικό όργιο που είχε ως κερασάκι στην ερυθρόλευκη τούρτα ένα γκολ οφσάιντ που χάρισε την νίκη στην ομάδα των ¨επιστημόνων¨ και τους κράτησε στο -6 από την κορυφή με το έτσι θέλω.

Ξημερώνει λοιπόν σήμερα και οι απορίες μου είναι πολλές..
-Πού είναι τα άρθρα-κόλαφος που καταδικάζουν ως απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές;
-Πού είναι οι αθλητικοί εισαγγελείς που ασκούν διώξεις κατά το δοκούν;
-Πού είναι η ΕΠΟ, η ΚΕΔ και η Superleague για να καταδικάσουν το συμβάν;
-Γιατί ακόμη δεν έχει απαιτηθεί η απέλαση των παραγόντων του Ολυμπιακού από κανέναν άμεμπτο δημοσιογράφο;
-Ποια θα ήταν η αντίδραση όλων των ανωτέρω αν υπήρχαν οι ίδιες συμπεριφορές, αλλά οι παράγοντες δεν φορούσαν ερυθρόλευκα;

Η απάντηση απλή. Θα είχαν γίνει όλα τα παραπάνω και μάλιστα όχι σήμερα.. Αλλά από εχθές το βράδυ.

Σήμερα όμως είναι απλά Δευτέρα. Καλή εβδομάδα να έχουμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη...