Πήρε αυτό που του άξιζε!

Ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο τη νίκη και το απέδειξε εμπράκτως! Πήρε το πολυπόθητο τρίποντο που τον οδήγησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με την ΑΕΚ.
Αναγνώστες
Πήρε αυτό που του άξιζε!

Ο Ατρόμητος δεν πάτησε δυνατά στο ματς, είχε το γκολ αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό. Απολύτως δίκαια ο ΠΑΟΚ νίκησε τον «λίγο» Ατρόμητο. Και τον νίκησε...με ανατροπή παρακαλώ! Ήταν κατά διαστήματα δυνατός, μαχητικός, ώριμος και πάνω από όλα υπομονετικός στο παιχνίδι του! Μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό. Μέχρι το 10' είχε δυο αξιόλογες ευκαιρίες με Μάτος και Κρέσπο. Μέχρι το γκολ του Ατρόμητου ήταν η ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο,  ενώ ο η ομάδα από το Περιστέρι αποκλειστικά παθητικό παιχνίδι!

Στο 21' γίνεται το 0-1! Σέντρα του Ούμπιντες στην καρδιά της μικρής περιοχής του ΠΑΟΚ, εκεί βρίσκεται ο Στρούγγης για να πιάσει την κεφάλια και να «παγώσει» ακόμα περισσότερο η άδεια Τούμπα. Πέρα από αυτό ο Ατρόμητος δεν είχε κυριολεκτικά καμία άλλη ευκαιρία για υποψία γκολ. Μόνο στο 80' είχε ένα καλό σουτ από τον Κιβρακίδη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρέι!

Τέλειο θα χαρακτηρίσω το χρονικό σημείο που ισοφαρίζει η ομάδα μας, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 43' ο Μακ ανατρέπεται από τον σκόρερ Στρούγγη και δικαίως ο ΠΑΟΚ παίρνει το πέναλτι. Εκτελεστής ο Βιεϊρίνια ο οποίος σημάδεψε σωστά και έστειλε τη μπάλα βαθιά μέσα στο τέρμα του Γιαννιώτη! Παρά την καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του ματς κάτι (κάποιος) του έλειπε και αυτό ήταν ένας παίκτης που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί σωστά τις τόσες πολλές σέντρες που επιχειρούσε ο Δικέφαλος...

Η συνέχεια...; Γνωστή σε όλους μας! Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και να κυκλοφορεί μπάλα με υπομονή και τον Ατρόμητο να αμύνεται με υπομονή και επιμονή που τελικά δεν κράτησε για πολύ ακόμη! Πριν το γκολ του, ο ΠΑΟΚ είχε καλές ευκαιρίες με σημαντικότερες από αυτές το σουτ του Ελ Καντουρί στο 59' και την καρφωτή κεφάλια του Μάτος που σταμάτησε στο κεφάλι του Ρισβάνη πάνω στη γραμμή.

Το γκολ ήρθε στο 71'! Σέντρα του Βιεϊρίνια, απανωτές κόντρες μέσα στην περιοχή με τελικό αποδεκτή τον Κάμπος ο οποίος σουτάρει και με τη βοήθεια του χεριού αμυντικού στέλνει την μπάλα στα δίχτυα! Το παιχνίδι έρχεται τούμπα υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά ο οποίος μετά το δεύτερο γκολ συνεχίζει να φλερτάρει και με ένα τρίτο!

Απίστευτη ευκαιρία που χάνεται από τον Πρίγιοβιτς μετά από σεμιναριακή κάθετη πάσα του Τζάλμα, ο πρώτος βάζει τη μπάλα μπροστά του με φάτσα προς το τέρμα αλλά τη στέλνει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη, με τον βοηθό να σημειώνει λανθασμένα πως ο Σέρβος είναι σε θέση οφσάιντ και η όλη φάση ακυρώνεται!

Τα συμπεράσματα μας θετικά βλέποντας έναν ΠΑΟΚ να δείχνει χαρακτήρα, να παίρνει  το παιχνίδι με το σπαθί του! Με ουσιαστικό ποδόσφαιρο! Καλά όλα αυτά ... τώρα αναμένουμε το μεσημέρι της Κυριακής στο ματς με τον Πανιώνιο, με την ομάδα να φεύγει από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που φαίνεται να την επηρεάζει αρνητικά φέτος αλλά για να δούμε. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος!

Διαβάστε ακόμη...