Η χρυσή δεκαετία του ΠΑΟΚ!

Η κατάκτηση του τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 σηματοδοτεί την έναρξη της «χρυσής δεκαετίας του ΠΑΟΚ».
Αναγνώστες
Η χρυσή δεκαετία του ΠΑΟΚ!

Σε αυτή τη δεκαετία που θα διανύσουμε, η ομάδα θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει τίτλους (πρωταθλήματα και κύπελλα), ξεπερνώντας τη συγκομιδή της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70, από την οποία το ΠΟΚ στέρησε τουλάχιστον διπλάσιους τίτλους.

Η δήλωση του μεγαλομέτοχου «κάθε χρόνο ένας τίτλος» καταδεικνύει το μέγεθος της αγωνιστικής ενίσχυσης της ομάδας που θα ακολουθήσει ώστε να υποστηριχτεί ο στρατηγικός σχεδιασμός. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει καλύτερο έμψυχο υλικό και από τους τρεις του ΠΟΚ, προκύπτει ότι με τις κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες πρώτης γραμμής, η ομάδα θα καταστεί κυρίαρχη και πρωταγωνίστρια στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ισχύς του ΠΑΟΚ πλέον αποτελεί φόβητρο για το αθηναϊκό κατεστημένο και αυτό επισημαίνεται στα αλλεπάλληλα άρθρα στις πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες που στάζουν χολή για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγαλομετόχου και για την ισονομία αντιμετώπισης που επέβαλε ο Σαββίδης, όταν για δεκαετίες το αθηναϊκό κατεστημένο θεωρούσε δεδομένο ότι οι σφαγές εναντίον του ΠΑΟΚ αποτελούν «κληρονομικό δικαίωμα» του εκάστοτε δυνάστη του ΠΟΚ. Δέος προκαλεί στη χαβούζα την παρούσα χρονική συγκυρία ο εκρηκτικός συνδυασμός της δύναμης του μεγαλομετόχου και του «πολλαπλασιαστή ισχύος» που ονομάζεται ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ.

ΟΦΣΑΪΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Τα «κροκοδίλεια δάκρυα» του αθηναϊκού κατεστημένου για το γκολ του Ενρίκε αποτελούν την επιτομή της υποκρισίας όταν έχει υπάρξει γκολ οφσάιντ του Λυμπερόπουλου στον τελικό κυπέλλου της αεκ με τον ατρόμητο και όταν έχουν μεσολαβήσει εδώ και τόσες δεκαετίες αλλεπάλληλες σφαγές του ΠΑΟΚ. Η δόλια υποκρισία του ΠΟΚ μετατρέπεται ως συνήθως σε «πρωτευουσιάνικη πουστιά» στην προσπάθεια να ενοχοποιηθεί το συλλογικό ασυνείδητο του οργανισμού ΠΑΟΚ και να δημιουργηθούν ενοχές στο πετσί της αγνής ΠΑΟΚτσήδικης κουλτούρας. Επειδή υπάρχει Θεία δίκη, το αθηναϊκό κατεστημένο συνειδητοποιεί εμβρόντητο ότι απώλεσε τίτλο από λάθος απόφαση του επόπτη, ενώ είχε συνηθίσει να κατακτά συνεχόμενους τίτλους από οργανωμένες εγκληματικές ενέργειες τύπου παράγκας, παρά το ό,τι δεν συμψηφίζονται το στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος ενός επόπτη με την οργανωμένη ΕΟ.

ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Όπως στον τελικό κυπέλλου με τον ατρόμητο, όπου εισέβαλλαν μαζικά στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στις οικογένειες των παικτών του ατρομήτου στην κερκίδα των επισήμων, έτσι και εχθές τα αεκάκια προσπάθησαν να επαναλάβουν τραμπουκισμούς και ψευτομαγκιές.

Η άμεση κινητοποίηση των κομάντο της ασπρόμαυρης κερκίδας στις μάχες σώμα με σώμα αποκατέστησε την τάξη και οδήγησε στην εξομάλυνση των συνθηκών διεξαγωγής του τελικού. Οι όποιες πειθαρχικές αποφάσεις για περιορισμένης έκτασης αψιμαχίες πριν την έναρξη του τελικού δεν δύναται να επιφέρουν μεγαλύτερη ποινή από την τιμωρία της αεκ στον τελικό με τον ατρόμητο.

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

Ενώ εκκρεμεί η διαδικασία των πλέι οφ, η οποία από του χρόνου θα αναδεικνύει και τον πρωταθλητή (γιατί άραγε το αθηναϊκό κατεστημένο επέλεξε ξαφνικά συμμετοχή και του 1ου της κανονικής περιόδου στα πλέι οφ;), η ομάδα συνεχίζει με ηρεμία την προετοιμασία της για παν ενδεχόμενο. Ο εξελισσόμενος παράλληλα μεταγραφικός σχεδιασμός εξασφαλίζει το προβάδισμα στην δημιουργία πανίσχυρου συνόλου για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ομάδα, ΛΑΟΣ μια γροθιά από 'δω και πέρα

Pontios 4

Διαβάστε ακόμη...