Ο πήχης και η εσωστρέφεια...

Από την τελευταία φορά που επικοινώνησα μέσα από την φιλόξενη παρέα του paokmania συνέβησαν πολλά και κυρίως ευχάριστα.
Revolution
Ο πήχης και η εσωστρέφεια...
Από την τελευταία φορά που επικοινώνησα μέσα από την φιλόξενη παρέα του paokmania συνέβησαν πολλά και κυρίως ευχάριστα. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον πανηγυρισμό του Μούσλι μέσα στην Πόλη, την Πόλη μας και είναι αυτό που με συνοδεύει για την υπόλοιπη ζωή μου. Δε το λέω με κανένα ίχνος εθνικισμού, απλά το χάρηκα σαν να σηκώναμε κούπα. Αλήθεια το λέω και συγχωρέστε με αν υπερβάλλω.
Από εκεί και πέρα αδέλφια, θα ήθελα να σταθώ λίγο στο πρόσφατο παρελθόν. Πήρα το αμάξι μου και έκανα 700 χιλιόμετρα ως την Τρίπολη και επέστρεψα αμέσως. Ξέρετε το ταξίδι της επιστροφής ήταν λίγο δύσκολο. Όχι ότι ήρθε η καταστροφή με μια εκτός έδρας ισοπαλία, αλλά έχοντας στο μυαλό σου τις εικόνες της ομαδάρας μας στα ματς με Άγιαξ και Φενέρ, σαφώς και προβληματίστηκα. Ξέρετε τι μου έκανε καλό; Πολύ καλό και κάπου στα μισά της διαδρομής πήρα τα πάνω μου; Ότι άκουγα ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Ήταν η μέρα όπου ο Δαλούκας είχε δώσει το πέναλτυ, και είχε βγει ο Μαρινάκης και έκανε τις δηλώσεις. Στην αρχή σάστισα και αναρωτήθηκα τι λέει ο μπαγλαμάς. Εκνευρίστηκα επίσης όταν έπιασε στο στόμα του αυτός ο άχρηστος, το λαό του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες εις βάρος των ομάδων και πρέπει να αντιδράσει μεταξύ άλλων και ο ΠΑΟΚ. Αν περπατούσα στο δρόμο εκείνη την ώρα μπορεί τώρα να με είχαν κλείσει στο ψυχιατρείο γιατί παραμιλούσα και έβριζα... Λοιπόν το αφήνω αυτό και επιστρέφω σε αυτό που ξεκίνησα να γράφω: δε με ενδιαφέρει ότι δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο αχυρώνας δικός τους είναι αλλά ξέρετε κάτι; Όταν εμφανιστεί ένας ταύρος, οι γάιδαροι κάνουν πίσω...
Θα πει κανείς ρε revolution είναι ταύρος ο ΠΑΟΚ; Μπορεί να γίνει ή να έγινε Ταύρος; Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση: τι του λείπει για να είναι ή για να γίνει; Είδατε τι έγινε σήμερα στην Καβάλα, είδατε τι είχε γίνει με τον γαύρο στο Καυτατζόγλειο... Ξέρετε τι λείπει από την ομάδα; Η θετική σκέψη. Αυτό και τίποτε άλλο. Δεν φιλοσοφώ ούτε γράφω αεορολογίες . Αυτός ο ΠΑΟΚ που είδα με Άγιαξ και Φενέρ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Με κέρδισε ρε παιδιά και αγωνιστικά πώς να το κάνουμε; Σαφώς και απαιτείται διάρκεια. Σαφώς και απαιτείται βελτίωση. Σαφώς και απαιτείται κοουτσάρισμα καλό που για παράδειγμα δε το είδαμε στο Μπριζ. Αλλά επιτρέψτε μου να πω και να δηλώσω βέβαιος γι' αυτό ότι απ' αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν του λείπει ΤΙΠΟΤΕ. Τίποτε.
Ξέρετε κάτι αδέλφια; ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ στο 2-2 με τον Πανσερραϊκό ότι θα κερδίζαμε. Χρόνια είχα να το νιώσω αυτό το συναίσθημα. Ότι θα βάζαμε και 3ο. Και το βάλαμε. Αυτό για μένα είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια. Σαφώς και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αλλά όχι μίρλα ρε παιδιά. Αύριο η ομαδάρα μας κερδίζει το Βόλο και θα είναι και πάλι κορυφή. Ναι μου έλειψαν οι δυο βαθμοί στον Αστέρα. Ναι ήθελα να κερδίσω στο Μπριζ. Αλλά ξέρετε όταν έκανα αυτές τις σκέψεις, έριξα ένα χαστούκι στον εαυτό μου για να συνέλθει. Γιατί σκέφτηκα ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε αποκλειστεί από μια Χέρενφέιν για παράδειγμα.. Θετική σκέψη, ψηλά τον πήχη, απαιτώ και εγώ από την ομάδα γνωρίζοντας ότι μπορεί το παραπάνω αλλά τη βοηθώ. Και η μίρλα δεν κάνε καλό. Ψηλά ο πήχης αλλά δεν τον κουνάμε με την εσωστρέφειά μας για να πέσει.

Διαβάστε ακόμη...