Δεν απαιτείς κάτι που δε σου έχουν τάξει...

H γκρίνια ως δια μαγείας έγινε ακόμη εντονότερη από το βράδυ της Τρίτης, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχασε το ματς με την ΤΣΣΚΑ
Revolution
Δεν απαιτείς κάτι που δε σου έχουν τάξει...
Δεν απαιτείς από κάποιον κάτι που δε σου έχει τάξει. Αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού μου σχολίου και αναφέρεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στη γκρίνια Φυσικά η γκρίνια αυτή ως δια μαγείας έγινε ακόμη εντονότερη από το βράδυ της Τρίτης, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ έχασε το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Αν κάποιος γκρινιάζει για το ότι δεν έγιναν μεταγραφές στην ομάδα επειδή αυτή έχασε σε ένα φιλικό προετοιμασίας και παίζοντας χωρίς βασικά της στελέχη, τότε επιτρέψτε μου αλλά δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά, γιατί πολύ απλά είναι «όπου τον πάει ο άνεμος» και «αλλού για αλλού».

Με αυτούς λοιπόν που αλλάζουν στάση και θέση ανάλογα με τα φιλικά και το πώς θα ξυπνήσουν το πρωί, δεν ασχολούμαι και δεν με πειράζει αν τους προσβάλλω. Έχουν την άποψή τους έχω και εγώ τη δική μου... Δεν μπορώ όμως παιδιά να μην παραβλέψω τα σχόλια εκείνων των συνειδητοποιημένων φίλων του ΠΑΟΚ που έχουν αγχωθεί για το ότι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ζουέλα και τον Μουσαϊντί και δεν πήρε παίκτες πιο ακριβούς και ίσως πιο μεγάλης αξίας. Με αυτούς ναι θα ασχοληθώ, θα σεβαστώ τη γνώμη τους αλλά θα αντιπαραθέσω τη δική μου..

Πρώτα απ' όλα εύχομαι να έρθει η μέρα που θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης. Όχι όμως για να δώσει τη θέση του στον οποιοδήποτε αλλά σε έναν επιχειρηματία κολοσσό που θα πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Πολύ ψηλά. Πάρα πολύ ψηλά. Και να είστε σίγουροι για ένα πράγμα : με αυτή την ευχή κοιμάται και ξυπνά ο Θόδωρος. Να έρθει η στιγμή που θα παραδώσει έναν ΥΓΙΗ ΠΑΟΚ σε έναν μεγάλο επιχειρηματία... Πάμε όμως και παρακάτω: παιδιά δεν μπορείς να απαιτείς κάτι από κάποιον που δεν στο έχει τάξει. Το γράφω για 3η φορά και το αναλύω: ακούσατε εσείς τον Ζαγοράκη μετά το τέλος του πρωταθλήματος να δηλώνει πως θα κάνει ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; Πως θα φέρει τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ;

Ακούσατε εσείς κάποιον από τον ΠΑΟΚ να δηλώνει πως αν πουληθούν τα ίδια διαρκείας με πέρσι, τα μισά και παραπάνω χρήματα θα δοθούν για μεταγραφές; Εγώ παιδιά αυτό δεν το άκουσα από κανέναν από τη διοίκηση. Δεν το είπε ο Θόδωρος, δεν το είπε ο Ζήσης. Πως λοιπόν μερικοί αναρωτιούνται γιατί δεν κάνει μεταγραφές η ομάδα από τη στιγμή που ήδη φεύγουν τα διαρκείας και μπήκαν τα χρήματα στα ταμεία; Να φώναζαν και να απαιτούσαν αν είχε βγει ο Ζαγοράκης και είχε υποσχεθεί μεταγραφές σε περίπτωση sold out των διαρκείας.. Καλώς ή κακώς, η διοίκηση είναι ξεκάθαρη. Έχει αποφασίσει να μην βγάλει τα πόδια από το πάπλωμα.

Και ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι απλό: πώς να το κάνει αυτό αφού ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΗΚΟΣ έχει το πάπλωμα; Αν η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Europa League το πάπλωμα θα είναι αρκετά μακρύ. Αν είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ; Σκεπάζει όλο το τετράγωνο της Τούμπας. Αλλά με ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ δε διοικείς. Δεν μπορείς να υποθηκεύσεις το μέλλον του ΠΑΟΚ με ζαριές. Γιατί ζαριά και τζόγος είναι όταν πάς να πάρεις μεταγραφές δυο και τριών εκατομμυρίων ευρώ και δε γνωρίζεις αν θα μπορέσεις σε ένα μήνα να τις αντέξει το μπάτζετ σου....

Η συγκεκριμένη διοίκηση έχει κάνει λάθη. Δεν είναι αλάνθαστη και αρκετές φορές εγώ προσωπικά από αυτή εδώ τη στήλη τα έχω επισημάνει και έχω δικαιωθεί. Αλλά οφείλω τουλάχιστον να την παραδεχθώ για κάτι: είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, δεν πουλάει όνειρα στον κόσμο ούτε διοικεί με αέρα κοπανιστό. Τόσα έχει, τόσα διαθέτει, τόσο προσπαθεί. Είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής, Μακάρι να είχαμε στον ΠΑΟΚ έναν επιχειρηματία της τάξεως του Βγενόπουλου. Σε χρήματα αναφέρομαι όχι σε εμπειρία. Γιατί ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα παραγοντικά τους έχουν για πλάκα όλους τους Αθηναίους. Το βαρύ πορτοφόλι να είχαν και θα έκαναν...παπάδες. Δεν το έχουν αλλά δε θέλουν και να υποθηκεύσουν το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...