Ήρθε η ώρα των αλλαγών ...

Όταν πρωτόηρθε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι, όλοι λέγαμε να αλλάξει τους πάντες μέσα στην ΠΑΕ, να έρθουν καινούρια πρόσωπα που να μην έχουν καμιά σχέση με το παρελθόν.
President
Ήρθε η ώρα των αλλαγών ...

Να φέρει νέους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά αυτό που θα κάνουν στον ΠΑΟΚ και όχι να έρθουν να μάθουν στον ΠΑΟΚ, όπως έκαναν και κάνουν αρκετοί ως σήμερα.

Το αν το διοικητικό πέρασμα της παρέας από την ομάδα είναι θετικό ή αρνητικό τα πεπραγμένα τους θεωρώ πως μιλούν από μονά τους. Πόρισμα, προπονητές, ποδοσφαιριστές και η πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη βοηθούν έτσι ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει περάσει σε μια νέα εποχή και καλό θα ήταν όταν ξεκινάει κάτι νέο να υπάρχουν νέες βάσεις και νέα υλικά, έτσι ώστε να γεννηθεί κάτι καινούριο. Όπως συμβαίνει και στη ζωή όλα είναι ένας κύκλος και κάποια στιγμή τελειώνουν. Έτσι ακριβώς αρκετοί από αυτούς που είναι μέσα στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα πρέπει να αφήσουν την θέση τους για άλλους.

Αν οι ίδιοι δεν το έχουν καταλάβει ότι ο κύκλος τους μέσα στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί τότε θα πρέπει ο ίδιος ο Σαββιδης, να το καταλάβει από μονός του και να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.

Μιλάμε γι' αυτούς που έβαλαν 115 άτομα ...τόσους μέτρησε η ΟΥΕΦΑ στον αγώνα με την Σάλκε αντί για 75. Μιλάμε γι' αυτούς που έκλεισαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας να είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο, Μιλάμε γι' αυτούς που τελευταία στιγμή έτρεχαν να κλείσουν τα φιλικά προετοιμασίας. Μιλάμε γι' αυτούς που δεν μπόρεσαν να πάρουν κεντρικό αμυντικό γνωρίζοντας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση.

Ιβαν τι θέση έχουν όλοι αυτοί στον δικό σου ΠΑΟΚ; Μήπως τελικά ήρθε η ώρα των μεγάλων αλλαγών που έπρεπε να είχες κάνει όταν ήρθες για να σώσεις την επένδυση σου;

President, paokmania member

Διαβάστε ακόμη...