Βαρέθηκα την γκρίνια σας...

Καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες να αντέξω όλα αυτά τα οποία ακούγονται και γράφονται για τον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με την Σαλκε μέσα στην Τούμπα. Αλλά καλώς ή κακώς, μου είναι αδύνατο...
President
Βαρέθηκα την γκρίνια σας...

Η αχαριστία και η κακή μνήμη πολλών συνοπαδών και δημοσιογράφων είναι ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χωρίς κανένα σεβασμό ισοπεδώνουμε τα πάντα δίχως να υπολογίζουμε τίποτα.

Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή συνεχίζει να εκπέμπει υγεία. Σίγουρα κάποια πράγματα σε οργανωτικό επίπεδο μπορούσαν να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά ο καθένας λειτουργεί με τους δικούς του ρυθμούς. Έτσι όπως παρακολουθώ τις κινήσεις του Σαββίδη από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα είναι χαρακτηριστικό του μεγαλομετόχου οι αργές, αλλά πολύ σταθερές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Οι αλλαγές είναι τρανταχτές και σιγά ,σιγά και τα κακώς κείμενα θα καταπολεμηθούν. Όλα θα γίνουν δεν χρειάζεται να υπάρχει τόσο αρνητικό κλίμα στην «ασπρόμαυρη οικογένεια». Ο κόσμος διψά και θέλει να αλλάξουν όλα με μιας αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ηρεμία που όλοι χρειαζόμαστε. Σίγουρα υπάρχουν και στραβά πράγματα τα οποία πρέπει να τα επισημαίνουμε αλλά στον σωστό χρόνο και με το σωστό ύφος.

Νευριάζω όταν βλέπω ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να γράψουν δημόσια προβάλουν τα προσωπικά τους κόμπλεξ. Γιατί δυστυχώς το να έχεις το δικαίωμα να γράψεις μια άποψη σε ένα ΜΜΕ είναι μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει ο καθένας από εμάς να έχει καθαρό μυαλό για να σχολιάσει με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και όχι έτσι όπως τον βολεύει για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Όπως και να έχει όμως ο ΠΑΟΚ σε λίγες ώρες έχει παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, οπότε αφήνουμε λίγο στην άκρη αυτά και πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα. Για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό...

President, paokmania member 

Διαβάστε ακόμη...