Καρα-πα-πά-ρας!

Ο υπεύθυνος της προπαγάνδας του τραβεστί του Πειραιά, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον μισθό του και να καθησυχάσει τα ερυθρόλευκα πρόβατα μας μίλησε για ρώσικο χιούμορ!
Moican4
Καρα-πα-πά-ρας!

Μας είπε ότι ο Νεσίντ είναι ένας «άγνωστος» παίκτης.

Φυσικά η πλειοψηφία των γάβρων που ανήκει στην κατηγορία των βοοειδών έμειναν ικανοποιημένοι από την απάντηση του Καρα-πα-πά-ρα. Βλέπεις ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να κλείνει παίκτες «παγκοσμίου» φήμης όπως αυτοί που έχει αποκτήσει ο γάβρος. Μιλάμε για τόσο ποιοτικούς παίκτες που ο γάβρος για ακόμη μία φορά θα επιβεβαιώσει τον τίτλο που έχει τόσα χρόνια στην Ευρώπη.

«Ιερόδουλη» της Ευρώπης, η χαρά του κάθε πεθαμένου.

Δεν αξίζει να αναφερθώ στους παίκτες μεγαθήρια που κάθε χρόνο ο γάβρος αποκτά και ανεβάζει την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι ο ερυθρόλευκος Γκέμπελς γενικά δεν με εξέπληξε, ούτε το αμάσητο σανό των οπαδών του IQ αμοιβάδας. Με εξέπληξε μόνο στο σημείο που μίλησε για έναν «νέο όρο» στα συμβόλαια των παικτών που κάνουν λόγο για αναφορά στον γάβρο.

Και ρωτάω, το εξής απλό.

Τον Αργεντίνο (ελεύθερος) που απέκτησε ο γάβρος με ένα προγούλι ίσαμε με το πάτωμα, ποιος όρος στο συμβόλαιο τον ανάγκασε να πει ότι είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε τον γάβρο;

Ή μήπως ήταν γάβρος από μικρός, γιατί στις μ@λ@κιες αυτές είστε όντως πρωταθλητές!

Σαν κλασσικοί καραγκιόζηδες ο Καρα-πα-πά-ρας μαζί με τα «σκυλιά» του προσπαθούν να ασχοληθούν ΜΟΝΟ με τον ΠΑΟΚ την ώρα που ο γάβρος αποδυναμώνεται και κανένας δεν ασχολείται με αυτό.

Στην κατηγορία των «σκυλιών» ανήκει και ο επαγγελματίας οπαδός- δημοσιοκάφρος K.N που θυμήθηκε χθες να μας πει ότι ο Νεσίντ είναι ένας παίκτης που έχει 2 χρόνια να βάλει γκολ.

Σήμερα του αποκαλύπτω πως ο Νεσιντ ενημερώθηκε χθες στην Αυστρία πως στην Ελλάδα υπάρχει η κατάλληλη ομάδα που θα ξεκαβλώσει μια και καλή.

Γελοίοι, κομπλεξικοί ή πολύ μ@λ@κες;

Μάλλον και τα 3 μαζί γιατί ως γνωστόν, ΓΑΒΡΟΣ ΕΣΤΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...