Διώξτε τον γιατί κινδυνεύουν τα play offs...

Να μην ξεχάσουν στην ΠΑΕ να ανεβάσουν ένα βίντεο με τους "αυτοματισμούς" στην Τρίπολη να τα εμπεδώσουμε εμείς οι άσχετοι. Ρε αυτός δεν είχε ούτε την ευθιξία να παραιτηθεί, νομίζει ότι είναι προπονητής στην ομάδα του χωριού του, δεν τρέχει τίποτα!
Moican4
Διώξτε τον γιατί κινδυνεύουν τα play offs...

Λοιπόν το πείραμα Δώνη όπως είχα προβλέψει από τον Μάιο πριν καν έρθει, ΑΠΕΤΥΧΕ γιατί στον ΠΑΟΚ ταιριάζουν μόνο "μεγάλοι" προπονητές και ο συγκεκριμένος ήταν είναι και θα είναι "μικρός".

Εκτός Ευρώπης από το καφενείο της Αυστρίας, εκτός Κυπέλλου από το χωριό της Τρίπολης.

Χόρτασα από αβανταδόρους ΑΡΔ και όχι μόνο, για τον "Καλύτερο Έλληνα προπονητή" με κείμενα, με σάλια, με χίλιες δυό θεωρίες αμπαλοσύνης για μας πείσουν ότι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο δεν είναι αυτό που νομίζουμε άλλα κάτι άλλο.

Φάτε από μια μπάλα παγωτό μάγκες και αφήστε την μπαλίτσα του γηπέδου για κάποιους άλλους.

Ένα ασπρόμαυρο συνοθύλευμα χωρίς αρχή και τέλος στο πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα που έγινε ποτέ να παλεύεις με τα μεγαθήρια της Τρίπολης, του Περιστερίου και των Ιωαννίνων. Για τον προπονητή ΓΔ αδιαφορώ και δεν θα πω κουβέντα.

Έχει κάνει πολλά και τίποτα από αυτά που έπρεπε. Από φούσκες προπονητές χόρτασα, αλλά από προπονητή με τέτοια έπαρση και αλαζονεία δεν ξανασυνάντησα.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα, γι αυτό πριν περάσει και άλλο ο καιρός ας φέρουν έναν προπονητή που μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον στόχο, έναν προπονητή που ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ, που θα τον σέβονται παίκτες και κόσμος, που μπορεί να σουλουπώσει την ομάδα και να την δώσει ένα στόχο και σκοπό μέσα στο γήπεδο.

Ειδάλλως με αυτόν τον "επικίνδυνο" κινδυνεύουμε να χάσουμε και τον 3ο στόχο, άπαντες πλέον ξέρουν στην ομάδα ότι το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει, τι θα ωφελήσει να μείνει και άλλο;

Ονόματα προπονητών δεν θα πω, ξέρουν αυτοί ποιοί είναι και σε ποιους αναφέρομαι!

Πόσα ακόμα παιχνίδια πρέπει να δείτε κ.Τσιστιακόφ και Σαββίδη για να καταλαβαίνετε ότι αυτό που βλέπει χιλιάδες κόσμου είναι αυτό που βλέπετε και εσείς αλλά δεν θέλετε να πιστέψετε. Ο αποκλεισμός από το χωριό της Τρίπολης είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ, όπως ντροπή ήταν και το κ@ριολίκι στον Μπόλονι και ακόμα μεγαλύτερο στον Γκαρσία.

Νιώστε λίγο, γιατί με τον Δώνη η κατρακύλα και η ξεφτίλα θα συνεχιστεί.

Αν θέλετε κύριοι της ΠΑΕ να "σώσετε" το μέλλον της ομάδας, παραιτήστε τον και φέρτε τον κανονικό προπονητή, χωρίς σαχλαμάρες και ανούσιες δηλώσεις.

Είστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ σε ότι γίνεται όχι άμοιροι ευθυνών.

ΥΓ. Οι υπερασπιστές και "οπαδοί" του ΓΔ αν θέλουν ας μην σχολιάσουν. Τους ακούσουμε τους διαβάσαμε, δεν μας έπεισαν όμως. Ας αφήσουν και κανέναν άλλον τώρα.

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...