Ούτε ιερό, ούτε όσιο...

Το «βρώμικο» παιχνίδι που γίνεται από την αρχή της χρονιάς στην μεγαλύτερο εκφραστή της Ιδέας του ΠΑΟΚ, κορυφώθηκε.
Moican4
Ούτε ιερό, ούτε όσιο...

Ο "καλύτερος" Έλληνας προπονητής στην πράξη ήταν, είναι και θα είναι ένας άνθρωπος με εμμονές. Την ώρα που απεγνωσμένα αναζητούμε έναν ΗΓΕΤΗ και αυτός είναι μόνο ο Γκαρσία, ο Δώνης συνεχίζει να συμπεριφέρεται στην μεγαλύτερη προσωπικότητα που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σαν κανένα χθεσινό τσουτσέκι.

Δεν έχει καταλάβει όμως ότι ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν συμβιβάζεται εύκολα με δικαιολογίες αστείες περί συστήματος, αγωνιστικής κατάστασης και όλων των υπολοίπων που πλασάρει. Αν δεν έχεις μάθει να σέβεσαι, δεν θα σε σεβαστούν και οι υπόλοιποι και γι αυτό να είναι άπαντες προετοιμασμένοι στον ΠΑΟΚ.

Στο «βρώμικο» παιχνίδι που φυσικά συμμετέχουν οι τοπικές γλίτσες της δημοσιοκαφρίας με την αβάντα που του προσφέρουν από την αρχή, κατάφεραν να εξοργίσουν τον κόσμο ακόμα μία φορά και το χειρότερο, να αποκαθηλώσουν μία ΣΗΜΑΙΑ από τον ιστό της με το έτσι θέλω για να γίνουν τα γούστα του κάθε περαστικού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκαρσία ανέκαθεν ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, και ναι είχε θέματα σχεδόν με τους περισσότερους προπονητές, ΟΛΟΙ όμως τον ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ γι αυτό που είναι εκτός από αυτόν πού μας μαγεύει με το πλάνο του εδώ και μήνες!

Οι συνέπειες των όσων ύπουλα και βρώμικα γίνονταν και γίνονται θα τις αντιληφθούν κάποιοι αργά ή γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία και κομμάτι αυτής είναι ο Γκαρσία, δεν είναι ούτε Χαλκηδόνα, ούτε Λάρισα για να συμπεριφέρεται ο κάθε Δώνης σαν να βρίσκεται στο χωράφι του.

Γιατί μέχρι προχθές διαβάσαμε (ΨΕΜΑΤΑ κατ' εμέ) ενώ κανένας δεν είχε τα cojones που λέει και ο Γκαρσία να του πει ότι δεν τον υπολογίζουν παρά μόνο στα παιχνίδια με Λιβαδειά και Κέρκυρα. Να ξέρουν καλά όμως ότι σε αυτό το παιχνίδι φέρουν ευθύνες και αυτοί που εδώ και μήνες έχουν χάσει την μιλιά τους και κωφεύουν εσκεμμένα.

Ο Γκαρσία θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ όπως του αξίζει και όπως του αρμόζει και δεν θα το αποφασίσει αυτό κανένας Δώνης, κανένας διοικητικό στέλεχος που ξαφνικά βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να τα προσεγγίσει όλα τεχνοκρατικά.

Τον Γκαρσία τον βρήκατε στον ΠΑΟΚ και οφείλετε να τον σεβασείτε, τώρα αν κάποιοι ΔΕΝ έμαθαν να σέβονται, το ίδιο θα «εισπράξουν».

Τα «χαρακτηριστικά» του ΠΑΟΚ δεν αλλοιώθηκαν τόσα χρόνια και γελιέστε αν νομίζετε πως αυτό θα γίνει στο όνομα του επαγγελματισμού και των δήθεν αρχών και κανόνων του διέπουν τον σύλλογο.

Ας τηρήσουν οι ίδιοι πρώτα τους κανόνες, ας δείξουν ότι έχουν αρχές, και μετά ας απαιτήσουν και από τους υπόλοιπους. Το πρεστίζ του ΠΑΟΚ καταρρακώθηκε στην Ευρώπη και στα όσα χτίζαμε 2 χρόνια όντας αήττητοι με ένδοξες προκρίσεις και πορείες, μην μικραίνετε άλλο τον ΠΑΟΚ με «συμπεριφορές» τύπου βάζελου και γάβρου.

Το « μέτωπο» που ανοίξανε και με τον τρόπο που έγινε δεν θα κλείσει εύκολα, από εδώ και πέρα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ΟΛΟΙ.

ΥΓ. Ο Γκαρσία θα μιλήσει και μετά ας ψάξουν να κρυφτούν όσοι φτιάχνουν βιογραφικό στις πλάτες του ΠΑΟΚ.

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...