Σε αυτήν την ομάδα δεν πλήττεις ποτέ

Αν μην τι άλλο σε αυτήν την ομάδα δεν πλήττεις ποτέ...
New Yorker
Σε αυτήν την ομάδα δεν πλήττεις ποτέ

Αν πάρει κανείς ιστορικά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα τους τελευταίους μήνες θα καταλάβει γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ο πιο σκληροτράχηλος λαός του κόσμου.

Από την περσινή εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη στο χείλος της καταστροφής με την UEFA και την ΕΠΟ να ζητούν το κεφάλι μας. Πουλάμε ή διώχνουμε τη μισή ομάδα ενώ άλλοι φεύγουν με σοβαρά προσωπικά προβλήματα τσέπης.

Αλλάζουμε φιλοσοφία (και όχι αποκλειστικά λόγω ανάγκης όπως λένε οι κακές γλώσσες) και χρίζουμε βασικούς την μισή Β' ομάδα για να συμπληρώσουμε τα κενά.

Και εκεί που όλα έμοιαζαν με την τωρινή ΑΕΚ, έρχεται ο Σαββίδης. Ανάσα οικονομική και όχι μόνο.

Παίρνει τα πάνω του ο ΠΑΟΚτσής και μετά το 4-1 με τον Πλατανιά του Ισραήλ ονειρευόμαστε ένδοξες στιγμές σαν τις περσινές.

Από ατυχία, αστοχία, έλλειψη χαρακτήρα, έλλειψη εμπειρίας, σαρδελοποίηση αστακών, πρόωρη αστακοποίηση σαρδελών, τραυματισμούς βασικών, ανετοιμότητα διεθνών, τετραγωνιοποίηση ρόμβου και έκρηξη πυρηνοκεφαλίαςχάνουμε το τρένο της Ευρώπης και αρχίζουμε έργα εκβάθυνσης του Καιάδα για να χωρέσει όσους ετοιμαζόμαστε να ρίξουμε μέσα.

Από το ναδίρ στο ζενίθ και όποιος αντέξει.

Και εκεί που δεν μας έμεινε τίποτα άλλο και παρακολουθούμε τους γαύρους να περιμένουν τον Ντελ Πιέρο στο αεροδρόμιο για να γελάσει το χειλάκι μας, σκάει μύτη ο Σαββίδης στην Τούμπα σήμερα και καθαρίζει την μπουγάδα.
Ηγετική εμφάνιση με 3 ώρες διοικητικό συμβούλιο, ξενάγηση στο κεντρικό μαγαζί και προπονητήριο.

Το μαγαζί δεν του άρεσε και πολύ πάντως γιατί άρχισε να μιλάει για επισκευές, ανακατασκευές, που είναι πιο καλά να χτίσουμε άλλο μαγαζί και άλλα παρόμοια.

Σκάει την βόμβα αεροδρομάτης μεταγραφής και ανακοινώνει στις υπάρχουσες σαρδέλες ότι θα τις φάει το μαύρο κύμα αν δεν γίνουν αστακοί.

Μετά τα βάζουμε με τους ΑΡΔ. Αν είχε τέτοιο υλικό ο Σκορτσέζε θα έπαιρνε 10 Οσκάρ σκηνοθεσίας το παλικάρι. Από την χήρα με τα πέντε ορφανά αγκαλιά με την Μόνικα Μπελούτσι στις Μαλβίδες.

Πάρτε το χαμπάρι, δεν θα ησυχάσουμε ποτέ. Όχι δηλαδή ότι το θέλουμε κιόλας, είναι στο DNAμας !!!

................................

Φιλικά
NewYorker

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...