"Ξένοι" στο ίδιο μας το σπίτι, ως πότε;

Με την ΕΛ.ΑΣ δεν έχω ασχοληθεί παρά ελάχιστες φορές και όχι άμεσα αλλά έμμεσα, όπως τότε που ήρθε ο γάβρος με 15 διμοιρίες και ένα ελικόπτερο και είχαν αποκλειστεί 4-5 οικοδομικά τετράγωνα.
Moican4
"Ξένοι" στο ίδιο μας το σπίτι, ως πότε;

Το χθεσινό όμως ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία. Ανικανότητα και προχειρότητα σε οτιδήποτε θέλησε η ΕΛ.ΑΣ να εφαρμόσει, αλλά ως εδώ και μη παρέκει.

Πλέον βιώνουμε μια εντελώς ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον μας. Έχουμε καταντήσει να νιώθουμε φιλοξενούμενοι στο ίδιο μας το γήπεδο με όποιον και αν παίζουμε και αυτό γιατί αυτοί που δίνουν τις εντολές το κάνουν σκοπίμως και άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει !

Η πρωτοφάνης για άλλους (γιατί για εμάς είναι κάτι συνηθισμένο) χθεσινή κινητοποίηση έρχεται να δείξει πως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι "λιγοι" και εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Ανάμεσα στους ψευτόμαγκες αυστριακούς υπήρχαν πραγματικοί δολοφόνοι οι οποίοι με στυλό- πιστόλι και σφαίρες (που ευτυχώς δεν χρησιμοποιήθηκαν) προσπάθησαν να σκοτώσουν αθώο κόσμο ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Όταν λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να κάνει ούτε τα αυτονόητα, τότε κάποιος θα έπρεπε να έχει την ευθιξία να πάρει δρόμο αλλά επειδή σε αυτή την χώρα τα πάντα βρωμάνε και ζέχνουν, καλοκάθονται στην καρέκλα τους μέχρι την επόμενη αποστολή.

Οι μισοί από τους αστυνομικούς να υπήρχαν στις γειτονιές και στους δρόμους η εγκληματικότητα και όλα όσα διαδραματίζονται καθημερινά θα είχαν ελαττωθεί αισθητά.

Αλλά το να κοιτάς αμέτοχος τους δολοφόνους να ρίχνουν φωτοβολίδες ΔΕΝ είναι αμέλεια, ούτε ανικανότητα αλλά συνέργεια!

Αλήθεια, αν χθες είχαμε κάποιον νεκρό, η ΕΛ.ΑΣ σε ποιον θα απέδιδε τις ευθύνες ;

Στους ίδιους σίγουρα όχι, στον κόσμο της ομάδας όμως ναι, και για μην προτρέχουν μερικοί χθες σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη ο κόσμος της ομάδας.

Όταν είναι υπαίτιος για κάτι δεν έχω κωλώσει να το γράψω, αλλά χθες αντέδρασε  όταν είδε την ΕΛ.ΑΣ να κοιτάει τους δολοφόνους χωρίς να κάνει κάτι.

Το αποτέλεσμα ήταν κάποια στιγμή τα ΜΑΤ να κυνηγούν και τον κόσμο που πήγε να προφυλάξει τα παιδιά του από τις φωτοβολίδες!

Για τα δακρυγόνα φυσικά ούτε λόγος. Στην Τούμπα αποτελούν καθημερινότητα, ποιος λογαριάζει ηλικιωμένους, ανθρώπους με προβλήματα υγείας και μικρά παιδιά και ας έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα..

Αλήθεια στις μάνες τους και στα παιδιά τους θα τα ρίχνανε με τόση ευκολία;

Τελικά ως πότε θα ακούμε για ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ , για ανεπαρκείς ελέγχους και όλα τα υπόλοιπα;

Φτάνει ρε γαμώτο, μικρά παιδιά ήμασταν και ακόμα ακούμε και διαβάζουμε τις ίδιες ανόητες μπούρδες περί πλημελή ελέγχου, λάθους, κτλ..

Δυστυχώς όμως σε αυτό το κωλοχανείο που ζούμε δεν ιδρώνει το αυτί κανενός ! Αναμένω από τον Ζήση Βρύζα που είναι γνώστης του προβλήματος να το μεταφέρει στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη έτσι ώστε να υπάρξει μια οριστική λύση.

Αφού Πολιτεία δεν υπάρχει να τους στείλει σπίτι τους, κάποιος πρέπει να τους πει ότι ο ΠΑΟΚ που ήξεραν παλιά να φωνάζει και να μην τον υπολογίζει κανένας, δεν υπάρχει πια.

Αν το αμελήσουμε τώρα θα το βρούμε μπροστά μας όπως τόσα και τόσα που αφήσαμε. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και οι προκλήσεις που θα δεχτούμε από τον κάθε καραγκιόζη από και αν προέρχεται θα είναι πολλές και επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της ας τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους.

Η χθεσινή ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμο και επειδή δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από τους προδότες τους πολιτικούς, ας κινηθεί επιτέλους ο ΠΑΟΚ κατά παντός υπευθύνου.

Μήπως θα αναλάβουν την ευθύνη; Όχι, ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί και μέχρι τότε θα βλέπουμε μια ζωή τα ίδια και τα ίδια αλλά θα πρέπει να μάθουν πως τα παιχνιδάκια και οι δικαιολογίες δεν περνάνε πια και αυτό ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει γιατί αυτή την φορά θα την πληρώσει ακριβά την νύφη.

ΥΓ. Επειδή είδα ότι αμέσως κάποιοι έτρεξαν να γράψουν για τους βαθμούς που πήρε η Ελλάδα και την κατάταξη στην βαθμολογία της UEFA,  έχω να τους θυμίσω ότι τους βαθμούς αυτούς τους έχει δώσει ο ΠΑΟΚ με την συνεχή του πορεία στην Ευρώπη, με ένα αήττητο σερί ετών και όχι η κόκκινη ιερόδουλη και το πράσινο τσίρκο που μας έχουν ξεφτιλίσει εντελώς και θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα.

Εντάξει, ανόητοι χαμουτζήδες ΑΡΔ;

Moican4

 

 

Διαβάστε ακόμη...