Aυτό δεν ήταν στιφάδο αγάπη μου...

Πάει καιρός από τότε που μιλήσαμε τελευταία φορά... Δεν πειράζει, στο μεσοδιάστημα είχα την ευκαιρία να αναθεωρήσω διάφορα πράγματα και να περιμένω να (κατά)καθίσει λίγο η σκόνη από την αλλαγή της διοίκησης.. Νομίζω ότι για όλους ένα τέτοιο διάλειμμα επιβάλλεται, ιδίως όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν!
Aυτό δεν ήταν στιφάδο αγάπη μου...

Κι επιστρέφω για να αφιερώσω στα βαζελάκια κάποιες αράδες με πολλή αγάπη. Τόσο μεγάλη όσο το ύψος του Νιμανί.... Που για πρώτη φορά μπήκε βασικός στην 11άδα της ομάδας μας και αποχώρησε από το γήπεδο νικητής.

Λοιπόν, για να αφήσουμε τα αστεία, καιρό είχα να νιώσω έτσι αδέρφια.. Η τελευταία φορά που ένοιωσα τόσο μεγάλη ηθική ικανοποίηση (κοινώς γκαύλα), ήταν από την περίοδο που είχαμε κάνει γκόμενα το γαύρο και τον ξεκ@λιάζαμε μέσα έξω...

Είδατε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όμως αυτή τη φορά δεν έκαιγε απλώς.. τσουρούφλιζε....

Και δε μιλάμε για απλό πιάτο αλλά για λαγό στιφάδο με πολλά κρεμμύδια!!!

Τόσα, ώστε ο Βιτόλο να δακρύζει και να μην μπορεί να διακρίνει το σκαλοπάτι στην καριέρα του...

Τόσα, ώστε ο οικοδόμος να ονειροβατεί μεταξύ οικοδομής και Λίβερπουλ..

Τόσα, ώστε ο βάζελος να αναπολεί τη χρυσή εποχή Σπάθα!!!

Χα, μιλάνε οι βάζελοι για διαιτησία... Δε μας είπαν όμως, αυτά τα ανέκδοτα τα μαθαίνουν στην ίδια σχολή από την οποία αποφοίτησε κι ο Στάθης από τους Ράδιο Αρβύλα;

Θα μιλήσετε ρε ξεφτιλισμένοι κι εσείς για διαιτησία; Θα βγείτε κι από πάνω να ζητήσετε τα ρέστα; Θεωρείτε τους εαυτούς σας αδικημένους ή εμάς μαλάκες; Απλά για να ξεκαθαρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να σας αντιμετωπίζουμε... Σαν Καραγκιόζηδες ζητώντας συγνώμη από τους καραγκιοζοπαίχτες για την ύβρη ή σαν κάτι καημένα τυπάκια που ψάχνουν να βρουν εξιλαστήρια θύματα για να αποκρύψουν την αγωνιστική και διοικητική τους γύμνια;

Από πού να ξεκινήσουμε ρε γλοιώδη τυπάκια να μιλάμε για εσάς; Για το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε αυτό το ξεφτιλισμένο κράτος τώρα δε θα ήσασταν εδώ που είστε; Από το γεγονός ότι το ίδιο το κράτος τόσα χρόνια σας παρείχε (και συνεχίζει ως σήμερα σε περίοδο βαθιάς ύφεσης και κρίσης) να σας χαϊδεύει με κρατικές διαφημίσεις; Από το γεγονός ότι τόσα χρόνια κινούσατε τα διαιτητικά κι όχι μόνο νήματα έχοντας πρόεδρο στην ΕΠΟ, αρχιδιαιτητή, και πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ δικό σας άνθρωπο;

Τώρα που ήρθαν τα δύσκολα θυμηθήκατε ότι στέρεψαν τα λεφτά.. Τώρα όμως είναι αργά για κλάματα.. Κλέψατε ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα πριν από ακριβώς 2 χρόνια από τον ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας τις μαριονέτες σας στο θέατρο του παραλόγου που στήσατε, αλλά η εκδίκηση ήρθε με το ίδιο νόμισμα και με ακόμη πιο σκληρό τρόπο... Κι όμως είμαι τόσο σαδιστής που θα ήθελα αυτό να εξελιχτεί μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο... Για να δω και τις αντιδράσεις σας από πρώτο χέρι κι όχι δια ζώσης!

Θα χαίρομαι πολύ να λέω ότι σας έκοψα εγώ το δρόμο για το πρωτάθλημα... Θα χαιρόμουν όμως περισσότερο αν το έλεγα αποκλειστικά για δικό μου όφελος... Το γραμμάτιο μου όμως που σε χρωστούσα στο ξεπλήρωσα ρε βλακάκο... Και το ξεπλήρωσα περήφανα.. όπως περήφανα εύχομαι να σε βρω και στα πλέι οφ για να σε δώσω μια τελειωτική κλωτσιά και να σε στείλω στα τάρταρα βυθισμένο στη μιζέρια σου και το οικονομικό σου αδιέξοδο..

Και ναι ρε φίλε γκαύλωσα χθες βλέποντας επιτέλους έναν προπονητή να βάζει μέσα μια ομάδα που δάγκωνε σίδερα και να τσαλαπατάει τους ψεύτες, του γλοιώδεις και τους μπούφους... Να ασελγεί πάνω σε μια ομάδα που μένει όρθια επειδή έχει τους ΑΡΔ να την δίνουν υπεραξία και που σε κάποια άλλη χώρα θα βολόδερνε σε θέσεις όμοιες με αυτές του δορυφόρου του!

Γουστάρω να σπάω παραδόσεις και φέτος το κατάφερα. Έκανα το ΟΑΚΑ εξοχικό μου κι ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν αν κατέβαινα και για το κύπελλο... Αλλάς ας όψεται.. Αλήθεια, για πόσους μήνες ο βάζελος ήταν αήττητος εντός έδρας είπαμε;;; Ξεχάσατε να υπολογίσετε τον πρέσβη... Αχ μας κακομαθαίνετε μωρέ!!

ΥΓ. Οι γιορτές τελείωσαν αλλά δώρα μπορώ να ζητάω όσα θέλω γιατί ΠΑΟΚ είμαι... Το πρώτο αφορά την ομάδα... Θέλω όσο τίποτα την πρωτιά στα πλέι οφ.. Θέλω να είμαι ο βασικός υπαίτιος οικονομικής καταστροφής του βάζελου αλλά και του χανουμιού.. Θέλω να τους αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο να βγουν στα προκριματικά του ΤσουΛου και θέλω να είμαι αυτός που πέρα από οικονομικά οφέλη θα καρπωθώ τις πορείες μου στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια αυξάνοντας τις πιθανότητες μου για τους ομίλους έχοντας πιο βατές κληρώσεις!

ΥΓ2. Το δεύτερο δώρο που θέλω αφορά τη διοίκηση.... Και δεν είναι απλά δώρο αλλά απαίτηση... Κάντε ότι μπορείτε, ξηλωθείτε, φέρτε του ότι θέλει, αλλά κρατήστε τον Μπόλονι στην ομάδα για πολλά χρόνια.. Ο άνθρωπος απλά είναι το κομμάτι που έλειπε από το DNA της ομάδας μας...

ΥΓ3. Βιτολάκο, ψάξε να με δεις από πού έρχομαι... Γιατί το σκαλοπάτι στην καριέρα σου μάλλον έγινε κυλιόμενη σκάλα... προς τα κάτω!

Όσο για σένα Οικοδόμε, ξέραμε ποιος είσαι και που μπορείς να φτάσεις... εύχομαι να μην προλάβεις να ξανακερδίσεις πέναλτι...

Για τον Σάλπι δε θα πω τίποτα.. Απλά το να πετυχαίνει παίκτης του ΠΑΟΚ γκολ και να αντιδρά σα να μη συμβαίνει κάτι για μένα είναι μεμπτό!

ΥΓ4. Γαυράκια μη χαίρεστε, τα ράμματα για τις γούνες σας είναι πολλά...

Το ξέραμε ότι είστε κρυφοΠΑΟΚτσάκια, αλλά να το επιβεβαιώνετε με κάθε πρώτη ευκαιρία δεν το περίμενα... ιδίως τόσο οφθαλμοφανέστατα!

Ραντεβού βαζέλες στα πλέι οφ....

Διαβάστε ακόμη...