Καζαμίας 2012 (β' μέρος)

Διαβάστε τη συνέχεια του Καζαμία 2012, όπως μας τον έστειλε ο γνωστός  μάγος, Μαύρος Pit Freetadatos που μας δίνει μια ενημέρωση για το μέλλον του ΠΑΟΚ!
Καζαμίας 2012 (β' μέρος)

Διαβάστε τη συνέχεια του Καζαμία 2012, όπως μας τον έστειλε ο γνωστός  μάγος, Μαύρος Pit Freetadatos που μας δίνει μια ενημέρωση για το μέλλον του ΠΑΟΚ!

Ιούλιος 2012

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού ξεκινάει με έναν τελικό. Ο Φερνάντο Σάντος φορώντας το πέτσινο μπουφάν του στην Πολωνία σε γήπεδα όπου η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 30 βαθμούς, στέλνει την ομάδα στον τελικό του Euro. Η Εθνική έχει στο ρόστερ της και 5 παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πριν τον αγώνα παίρνουν στην παρέα του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον ψήνουν να έρθει στην Τούμπα! Η Ελλάδα κατακτά τον τίτλο με σκόρερ τον Αθανασιάδη και πλέον η ρήτρα του για μεταγραφή στο εξωτερικό ανεβαίνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Στα μεταγραφικά, ο Βιειρίνια μαζί με τον Κλάους προστίθενται στους παίκτες που αποχωρούν φέρνοντας στα ταμεία περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ κι ο Πάμπλο Γκαρσία αναγκάζεται να ανοίξει γραφείο μάνατζερ προκειμένου να ξεκινήσει ο ίδιος την ανεύρεση παικτών! Το ψάξιμο για νέους παίκτες ξεκινά από τη Λατινική Αμερική όπου ο Ουρουγουανός έχει βάλει πολλούς γνωστούς του να ξεσκονίσουν όλες τις χώρες προκειμένου να βρει ο ΠΑΟΚ παίκτες όπου θα μπορέσει στην πορεία ο Μπόλονι να τους μεταμορφώσει σε σπουδαίους παίκτες!

Στη Χιλή αναλαμβάνει χρέη σκάουτερ, παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πάμπλο Κοντρέρας. Στην Κολομβία, ο Αντόλφο Βαλένσια μαζί με τον Ντιέγκο Αρίας στέλνουν καθημερινά report στο μέιλ του Γκαρσία για τις καθημερινές εξορμήσεις τους, ενώ στο Περού Πέρσι Ολιβάρες και Πάολο Κομίνχες ετοιμάζουν κάθε βδομάδα με λίστες παικτών.. Στη Βραζιλία ο Νέτο Γκουερίνο ετοιμάζει και πάλι μια αρμάδα από Βραζιλιάνους, ενώ στην Αργεντινή, ο Πατρίσιο Καμπς ψήνει πιτσιρίκια να έρθουν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να γραφτούν... στα τμήματα υποδομής της ομάδας για τις κατηγορίες των.. παμπαίδων!!

Το αποτέλεσμα όλου αυτού του εγχειρήματος θα είναι να έρθουν 5 αεροπλάνα παίκτες με τον Σβούρα να μην ξέρει τι να κάνει και το τμήμα λαθρομεταναστών της ΕΛ.ΑΣ. να παρεμβαίνει ζητώντας από την ΠΑΕ να αναλάβει τη σίτιση και τοποθέτηση όλων αυτών των εκκολαπτόμενων παικτών του ΠΑΟΚ σε καταλύματα!

Στην προετοιμασία που θα λάβει μέρος για ακόμη μία χρονιά στη «χρυσή τουλίπα» και την Ολλανδία αυτό που θα κάνει σε όλους εντύπωση θα είναι η απουσία του Βιειρίνια που με τις πλάκες του διασκέδαζε όλη την ομάδα, αλλά και οι σούζες του Κούτσια που πλέον θα μετακινούνταν με την ομάδα με.. πατίνι αλλά και ρόλερς!

Στο μεταξύ, ο σεΐχης του Κατάρ με νέες του δηλώσεις στον Γιώργο Συρίγο θα δείξει ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον του προς την ομάδα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Λίμπερο! Μετά από αυτές, ο Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις θα βγει στον Τζορμπατζόγλου επαναφέροντας την πρόταση που είχε κάνει στις αρχές του 2011!

Στο μπάσκετ, κι έπειτα από διαβουλεύσεις αρκετών ωρών, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με πρόεδρο παρά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ θα στελεχωθεί από παλιούς παίκτες της ομάδας μας!

Σάβιτς, Μπέρι, Ρεντζιάς, Μπουντούρης, Φάντεμπεργκ θα προστεθούν στη λίστα της διοίκησης και οι ουρές για διαρκείας στο Παλατάκι θα φτάνουν μέχρι τη Λεωφόρο Γεωργικής σχολής! Στο άκουσμα όμως της πρόθεσης του Μπουντούρη να γίνει φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με τον γαύρο προς τιμήν του προδότη, ο ήδη συγκεντρωμένος κόσμος θα κάνει το Παλατάκι καλοκαιρινό και θα βάλει τον Βεζυρτζή σε σκέψεις για το αν θα πρέπει το επόμενο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να γίνει την επόμενη φορά μέσα στη θάλασσα ή σε κανένα βουνό!

Αύγουστος 2012

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, μέσα σε άκρα μυστικότητα, φτάνει σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για την παράδοση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ στον ομογενή επιχειρηματία! Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Σύλλογος Ποντίων Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει ότι αγοράζει 5 χιλιάδες διαρκείας της ομάδας. Ο Σαββίδης το πρώτο που κάνει είναι να έρθει σε συμφωνία με την Gazprom για να γίνει χορηγός της ομάδας!

Ο Καμπάνης βγαίνει στον Μπούζο και λέει ότι θα ταξιδέψει στην Αμερική προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Σαλπιγγίδη κι ο Μπούζος τον ρωτάει, «μα καπετάνιε μου, τώρα έγινε παίκτης του Σικάγο»... Η απάντηση του Καμπάνη αποστομωτική! Θα ταξιδέψω και θα τον φέρω πίσω στην ομάδα με δικά μου έξοδα και θα κάνω και δώρο στην ΚΑΕ τους Ντέρεκ Ρόουζ και Νοά!

Χαμός στη Θεσσαλονίκη κι ο Σαββίδης στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αναφερθεί με καλά λόγια στον Μπατατού λέγοντας ότι ήταν μετά τον Παντελάκη ο καλύτερος μεγαλομέτοχος που πέρασε ποτέ από την ομάδα! Ο Καραμητρούσης κι ο Κουβεντίδης βγάζουν καπνούς από τα αυτιά μην ακούγοντας το όνομα του Ζαγοράκη μέσα κι ο Ιβάν ο τρομερός τους πετά έξω από την αίθουσα... Περιττό να πούμε ότι πλέον στο γραφείο τύπου προστίθεται η Λιουντμίλα και η Ολγα κάνοντας τον Μπόλονι να δηλώσει ότι προτίθεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για τα επόμενα... 6 χρόνια!!!

Η πρώτη μεταγραφή του Σαββίδη θα είναι ο Ζλάταν, αλλά δε μας διευκρίνισε ποιος από τους δυο και την επόμενη μέρα τα ΣΠΟΡ του Βορρά θα κάνουν λόγο για επιστροφή Μούσλι κι οπισθοδρόμηση του ΠΑΟΚ και η Μέτροσπορ θα γράφει για Ιμπραίμοβιτς... Το μυστήριο θα λυθεί λίγες ώρες μετά από τον Λευτέρη Δούκα που θα λέει στον Λίμπερο ότι και οι δύο οι Ζλάταν θα έρθουν στην ομάδα, αλλά θα δηλώσει ότι πρώτο μέλημα του ΠΑΟΚ είναι τα χρέη και μετά η ενίσχυση της!

Χαμός στο αεροδρόμιο με τους περισσότερους να πανηγυρίζουν για την επιστροφή από το Αλάνι (που για ένα χρόνο ήταν χωρίς ομάδα), παρά για την έλευση του Ιμπρα! Ο Σαββίδης θα δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα κι ανακοινώνει τη δημιουργία νέου γηπέδου δίπλα στο Παλατάκι! Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αναφέρει ότι περιμένει το χαρτάκι από τον Μπόλονι για να δει ποιους παίκτες θέλει και σε ποιες θέσεις!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ κληρώνεται στα προκριματικά του ΤσουΛου με την Ντιναμό Κιέβου του Σεφτσένκο και θα την αποκλείσει με δύο ισοπαλίες 0-0 και 0-0 κερδίζοντας στα πέναλτι και χρυσό σκόρερ τον.. Μπαλάφα!!! Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά περνάει στους ομίλους του ΤσουΛου και η κληρωτίδα τον φέρνει αντιμέτωπο με Αρσεναλ, Ουντινέζε και Βόλσφμπουργκ! Οι ΠΑΟΚτσήδες που πλέον έχουν ζήσει για τα καλά το κούρεμα στην τσέπη τους ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες με τον Λάζαρ να δηλώνει ότι θέλει στον τελικό την Μπαρτσελόνα!

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Μπόλονι αποφασίζει να προωθήσει τη μισή ομάδα Κ20 στην πρώτη ομάδα, όμως ο Σαββίδης δεν αρκείται σε αυτό.. Πέρα από τους 2 Ζλάταν στην ομάδα έρχονται ο Βλαχοδήμος (πουλενάρα του Σβούρα!), ο Μιραλλάς, ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ κι ο Λέτο.. Στο αεροδρόμιο όμως δεν πηγαίνει κανείς και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του απορούν που να πήγε η καύλα!

Στο μπάσκετ, έπειτα από πολλά χρόνια ξανασμίγουν στη Θεσσαλονίκη Μπάρλοου, Λέβινγστον, Κόρφας, Πρέλεβιτς, Μπουντούρης και.. Τσέκος και κανονίζουν διπλό με την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ την οποία και συντρίβουν με 30 πόντους διαφορά και τον Κλιφ να λέει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε ηλικία... 55 ετών!!

Σεπτέμβριος 2012

Το πρωτάθλημα δε θα ξεκινήσει πριν τις 30 του μήνα κι αυτό γιατί οι διωκτικές αρχές έχουν βρει ακάλυπτες επιταγές του Μαρινάκη προς τον Τζίγγερ για το στήσιμο του περσινού πρωταθλήματος. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα ο γαύρος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -15 βαθμούς κι ο βάζελος με -12! Στην πρώτη αγωνιστική επικρατεί της Παναχαϊκής στην Πάτρα με 0-3 μετους Αντώνηδες στην εκπομπή της Νόβα να ανακηρύσσουν από το Σεπτέμβρη πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ!!

Στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ ξεκινά με νίκη στην Τούμπας επί της Άρσεναλ με 1-0 με τον Τζιμπούρ να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας και να τρέχει προς τη Θ4 με πυροσβεστήρες για να βρέξει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ένα γήπεδο καμίνι από 35 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες και με το μεγάλο πανί της Μηχανιώνας να κάνει την επανεμφάνιση του έπειτα από πολλά χρόνια στις θύρες 5-6 του γηπέδου! Επίσημοι προσκεκλημένοι της ΠΑΕ σε εκείνο το ματς, πέρα από τον Άγγελο Αναστασιάδη που κατεβαίνει στα αποδυτήρια να μιλήσει στους παίκτες του Μπόλονι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Βενγκέρ και η ομάδα του 1997 με τον Νάγκμπε να είναι το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων!

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να κλείσει 75 χορηγίες, οι οποίες του αποφέρουν συνολικά έσοδα πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Άμεσα ο Πέτζα με τον Μπάνε αποφασίζουν να πληρώσουν όλα τα χρέη της ομάδας και να ξεκινήσουν την ενίσχυση της με παίκτες εγνωσμένης αξίας!

Ξεκινούν με τα ΠΑΟΚτσάκια της διασποράς και συνεχίζουν με αυτά του Ελληνικού πρωταθλήματος! Οι Κώστας Βασιλειάδης, Νίκος Ζήσης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Δημήτρης Διαμαντίδης ανηφορίζουν προς το Παλατάκι και στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη τύπου μιλάνε όλοι για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να πετύχει κάτι καλό τη νέα σεζόν. Ο Σούλης Μαρκόπουλος νοιώθει ότι ζει όνειρο ξύπνιος και ρωτάει τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατζίδη αν θα παραμείνει ο ίδιος στο τιμόνι της ομάδας ή αν θα πρέπει να αφήσει τη θέση του σε κάποιον εκ των Σκαριόλο, Μεσίνα, Ιβάνοβιτς, όμως η απάντηση που θα πάρει θα είναι καταφατική!

Το όνειρο του θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση του Κόρει Μαγκέτι με free agent μετακίνηση από το ΝΒΑ με τον ίδιο τον Μπερτομέου να δίνει wild card στην ομάδα μας, όχι για συμμετοχή της στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, αλλά για απευθείας είσοδο της στους ομίλους!! Τα διαρκείας έχουν πουληθεί με το νούμερο να εκτοξεύεται στα 7μιση χιλιάδες διαρκείας, ενώ η ΚΑΕ σκέφτεται να βγάλει νέα διαρκείας για το δεύτερο γύρο για όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν για τον πρώτο γύρο.. Με κάθε αγορά φανέλας, η ΚΑΕ θα δίνει σαν ανταπόδοση την αυθεντική ρεπλίκα του κυπέλλου Κόρατς το 1994 από τον Γουώλτερ Μπέρι με αυτόγραφο και υπογραφή «στάζει πιπέρι..»

Οκτώβριος 2012

Είναι ο μήνας πένθους για την ασπρόμαυρη οικογένεια που θα μεταβεί σύσσωμη στα Τέμπη για να αποτίσει φόρο τιμής στα 6 αδικοχαμένα αετόπουλα.

Παρόλα αυτά, στο αγωνιστικό κομμάτι οι πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα μας είναι ονειρικές, καθώς κάνει το 5 στα 5 στους αγώνες με Παναχαϊκή (από τον Σεπτέμβρη), γαύρο, χανούμι, Βέροια και βάζελο! Ο Λάσλο Μπόλονι θα δηλώσει απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας ενώ και οι οπαδοί αρχίζουν δειλά δειλά τα συνθήματα του τύπου «πρωτάθλημα θα πάρουμε με πρόεδρο Παντέλο»

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ κερδίζει στη Γερμανία τη Βόλσφμπουργκ κι ο Βιειρίνια μιλώντας στους ανθρώπους της ομάδας, θα δείξει το ταττού που έχει κάνει στο στήθος με το Δικέφαλο, λέγοντας στους ρεπόρτερ της ομάδας ότι πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι στην Τούμπα θα παίζει! Στη συνέχεια όμως, ο Δικέφαλος θα σκαλώσει με την Ουντινέζε με εντός έδρας ισοπαλία κι εκτός έδρας ήττα με αποτέλεσμα η πρόκριση να κρίνεται στα τελευταία παιχνίδια!

Στα διοικητικά, ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχουν φτιάξει το βίντεο κι επιμελούνται της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας ζητώντας λεπτομερή στοιχεία για τον τρόπο δημιουργίας του και δίνοντας την έγκριση δημιουργίας του στο σημείο όπου υποδεικνύει το βίντεο της κατασκευαστικής εταιρίας, δίπλα στο Παλατάκι!

Τις επόμενες μέρες ο Νικόλας θα βγει στο τηλέφωνο βγάζοντας το λαρύγγι του στον Καμόρα φωνάζοντας ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει στην Τούμπα, την ίδια στιγμή που ο Μανάβης θα βγαίνει στον Νικολάου λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ αν δεν μπορεί να κάνει γήπεδο σε Τούμπα ή στη ΔΕΘ να μην κάνει τίποτα...

Ο Σαββίδης όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα και δρομολογεί τις εξελίξεις άμεσα.. Σύμφωνα με τα όσα αποφασίζονται, πέρα από τις 3 ρωσικές εταιρίες που θα εμπλακούν στο έργο της δημιουργίας του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, θα αναλάβουν τον περιβάλλοντα χώρο εταιρίες του Μυτιληναίου, τον Κοντομηνά και του Βγενόπουλου, κάνοντας την Λιάνα Κανέλλη να βγει εξοργισμένη στο mega και την Ολγα Τρέμη να φωνάξει για τη χαμένη αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚτσή που χάνει την ταυτότητα του εμπλέκοντας στο έργο όλους αυτούς τους διαπλεκόμενους.. Το θέμα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και θα ωθήσει και τον Βαρδινογιάννη να ξεκινήσει στο Γουδί το γήπεδο του βάζελου αντιγράφοντας το σχέδιο του ΠΑΟΚ!

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με εκκωφαντικό διπλό στο ΟΑΚΑ και τον Σχορτσιανίτη να διαλύει τη μπασκέτα που βρίσκεται μπροστά από τους 4 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που βρίσκονται στο πέταλο του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αναγκάζοντας τον Πέτζα να δηλώσει ότι κηρύττει την έναρξη της ΠΑΟΚτσήδικης αυτοκρατορίας!

Στην Ευρωλίγκα, η ΤΣΣΚΑ θα είναι εύκολη αρχή για την ομάδα μας στο Παλατάκι με τον Τεόντοσιτς και τον Κιριλένκο να λένε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κατακτήσει ακόμα και το.. διηπειρωτικό! Τα επόμενα παιχνίδια στη διοργάνωση θα είναι νικηφόρα εκτός από το ματς με την Προκόμ στην Πολωνία.. Συγκεκριμένα θα έχει 3 νίκες επί ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις και Σιένα και την ήττα από την Προκόμ, ενώ όλοι θα περιμένουν το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπάρτσα του Ναβάρρο!

Στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ κατακτά το Σούπερ Καπ που γίνεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα τα Ζωνιανά με τους ΠΑΟΚτσήδες να τυγχάνουν εξαιρετικής φροντίδας και περιποίησης από την περιοχή, φεύγοντας από κει πλήρως εξοπλισμένοι και.. γεμάτοι από ικανοποίηση για την κατάκτηση του τίτλου κι όχι μόνο!

Νοέμβριος 2012

Ο Δικέφαλος συνεχίζει το αήττητο σερί του στο ποδόσφαιρο νικώντας όποιον αντίπαλο βρει μπροστά του, εκτός από τη Ρόδο, στην αναμέτρηση κατά την οποία ο Ζορρό (γνωστή μαύρη γάτα), θα κάνει την εμφάνιση του κι ο ΠΑΟΚ θα κολλήσει στο μηδέν! Αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο Γιασέρ Ζεινό θα τονίσει ότι η ομάδα πήγε στη Ρόδο με σκοπό να παίξει μπάλα, αλλά τα όσα συνάντησε εκτός γηπέδου κι εντός των παραλιών του νησιού.. αποσυντόνισαν τους παίκτες και την αποστολή!

Στην περιοχή της Πυλαίας, δίπλα στο Παλατάκι όλα θα είναι έτοιμα για την έναρξη των εργασιών, καθώς σε χρόνο ρεκόρ θα καμφθεί η γραφειοκρατία και θα αρχίσει η έναρξη των εργασιών... Μάλιστα, η έναρξη τους θα συμπέσει με αυτές του Μετρό, καθώς η εταιρία που κατασκευάζει το Μετρό στην πόλη αποφάσισε άμεσα να ξεκινήσει και η διάνοιξη σύριγγας που θα συνδέει το κέντρο με την PAOKland , όπως θα λέγεται από την ολοκλήρωση των έργων και μετά η περιοχή που θα περικλείει τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου της ομάδας!

Χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια θα απορροφηθούν από τις ανάδοχες εταιρίες κατασκευής του μεγάλου έργου που θα περιλαμβάνει και ξενώνες, ξενοδοχείο, μίνι αθλητικό κέντρο και 3 εμπορικά κέντρα με τη συνολική απορρόφηση να αφορά πάνω από 1500 άτομα!! Ο ΠΑΟΚ γίνεται πρώτο θέμα διεθνώς ενώ θα αρχίσουν όλοι στην Ελλάδα πλέον να ασχολούνται με την κορυφαία ομάδα της χώρας..

Ο Λάσλο Μπόλονι θα προσλάβει σαν βοηθό του τον Άγγελο Αναστασιάδη και η ομάδα θα γίνει και πάλι μπουρδέλο με τον κόσμο να απαιτεί από τον Ρουμάνο να αλλάξει ρόλους με τον Άγγελο και να γίνει εκείνος πρώτος προπονητής! Ο Μπόλονι θα απορήσει με τις σκέψεις των οπαδών της ομάδας και θα δηλώσει ότι στόχος δεν είναι ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος προπονητής, αλλά πως θα καταφέρει η ομάδα να κερδίσει το τρεμπλ!!! Την επόμενη μέρα, ο Λαγογιάννης θα έχει στο στούντιο τον Ζαγοράκη για να του αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο έφερε τον Μπόλονι στην ομάδα!! Τα ραδιόφωνα την επόμενη μέρα θα πάρουν φωτιά λέγοντας πως ο Ρουμάνος ήρθε στην ομάδα για δημόσιες σχέσεις κι όχι για δουλειά... Το ότι θα έχει ήδη κατακτήσει ένα κύπελλο και το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι ήδη ξεχασμένο από τους σκληροπυρηνικούς!

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ αποσπά ισοπαλία στην Αγγλία από την Αρσεναλ με γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 92' κι ο Σωτηρακόπουλος θα πάθει συγκοπή στην απευθείας μετάδοση του αγώνα.. Στην επανάληψη που θα παίξει η Νόβα, ο Δημήτρης Κανελλάκης θα θυμηθεί στιγμές... 2002 από το Γκρασχόπερς με το γκολ του Μάρκου!

Στο μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ αλώνει το Παλάου Μπλαουγκράνα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου.. Ήδη η Ευρωλίγκα τον έχει μάθει για τα καλά, όμως ο άνθρωπος που κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου αυτό το μήνα είναι ο Ντικούδης που συνεχίζει για δεύτερη φορά στην ομάδα και βγάζει μάτια μαζί με τον Καλαμπόκη και τον Γιαννακίδη που ήδη αποτελεί μέλος της Εθνικής μας!!!

Στο βόλλευ η ομάδα μας ξεκινά εντυπωσιακά όμως χάνει στο ματς με τη Λαμία με 3-2 και πλέον συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Φοίνικα Σύρου!

Ενώ στο χάντμπολ τίποτα δε δείχνει ότι μπορεί να σταματήσει την ομάδα μας, η οποία κερδίζει όλα τα ματς στην Ελλάδα και θέλει μία νίκη για να περάσει και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο θεσπίζεται το Σούπερ Καπ, αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα και κύπελλο αγωνίζεται με τον δεύτερο του πρωταθλήματος που τυγχάνει να είναι η ρούλης, τον οποίο και συντρίβει με... 13-0!!! Η Βαλέρια Φιλιππίδου πατυχαίνει χατ ρικ και κάνει δώρο στις φιλοξενούμενες το στηθόδεσμο της!

Δεκέμβριος 2012

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου ξεκινά με τον ΠΑΟΚ να διευρύνει το σερί των νικών του και να μεγαλώνει τη διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες στους 8 βαθμούς.. Στη δεύτερη θέση είναι ο ΟΦΗ, στην Τρίτη ο Παναιτωλικός, ενώ ο γαύρος μόλις αυτό τον μήνα καταφέρνει να πλασαριστεί στις ομάδες με θετικό πρόσημο.. Και λέμε θετικό πρόσημο, διότι υπάρχουν ακόμη 2 ομάδες με αρνητικούς βαθμούς, όπως ο βάζελος κι ο Αστέρας Τρίπολης που με -2 και -3 βαθμούς αντίστοιχα μοιάζουν σαν οι πρώτες υποψήφιες ομάδες για πτώση στη Β' Εθνική!

Στη Football League, ο ρούλης βρίσκεται 17ος σε σύνολο 18 ομάδων με τον Κόντη να προσπαθεί να διώξει τον Σκόρδα, όμως ο Πιερικός θα κάνει την έκπληξη και θα βρεθεί στην κορυφή έχοντας στη δεύτερη θέση τους Πόντιους Κατερίνης που έχουν συγχωνευτεί με τον Ηρακλή, ενώ στην τρίτη θέση θα είναι ο Πλατανιάς Χανίων!

Πρωταθλήτρια ομάδα στη Β' Εθνική θα αναδειχθεί ο Πιερικός, ενώ στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ με τον Μπόλονι να δηλώνει ότι εύχεται αυτή η βαθμολογία να μείνει μέχρι τέλους... Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται ήδη για το Μάιο και τη στέψη, ενώ στην Ευρώπη ο Δικέφαλος παίζει την πρόκριση του με την Βόλσφμπουργκ στην Τούμπα! Το γήπεδο είναι ζίνγκα τρεις ώρες πριν τον αγώνα με το σχολιαστή του RTL να μην πιστεύει στα μάτια του αυτό που βλέπει.. Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ένα αξεπέραστο πυρο σόου δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα..

Ο Σαββίδης εντυπωσιάζεται από το θέαμα κι αδιαφορεί που έρχεται ποινή στην ομάδα 350 χιλιάρικα ευρώ.. Άλλωστε τα έσοδα από την πρόκριση είναι καμιά 10αριά εκατομμύρια, άρα γιατί να μην το γουστάρω, σκέφτεται και δεν έχει κι άδικο.. Πριν την αναμέτρηση ο Βιειρίνια θα βραβευτεί από 15 συνδέσμους και θα βαρύνει τόσο που στο πρώτο μισάωρο θα ζητήσει αλλαγή και θα αποθεωθεί από το γήπεδο.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα θα εκμυστηρευτεί στο PAOKweb tv ότι περιμένει και νέο παιδί, ενώ θα δηλώσει ότι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του το 2015, πρώτη του επιλογή θα είναι ο ΠΑΟΚ!! Ο Σαββίδης όμως δεν μπορεί να περιμένει τόσο και τον φέρνει πίσω στον ΠΑΟΚ με 2 εκατομμύρια ευρώ και τον γυναικολόγο δώρο!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ με τον Μούσλι θα κάνει παπάδες και θα επικρατήσει με 3-0 με τον Πόποβιτς και τον Παναγιωτούδη να ανακηρύσσονται οι καλύτεροι νέοι παίκτες της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης! Ο Βρύζας θα παρατήσει την ΕΠΟ και θα επιστρέψει στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, ενώ ο Κονσεισάο θα φέρει στην Τούμπα τον Χουλκ και τον Φαλκάο με τον Σάντος να αφήνει την Εθνική για να γίνει τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα..

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης γίνεται σύνθημα, τραγούδι αλλά κι άγαλμα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ ο Άγιος Βασίλης δέχεται τηλεφώνημα από τον Θεσσαλονικιό που του αναφέρει ότι "μίστερ, εμείς εδώ Σαλλλλόνικα να ούμε δεν έχουμε ούτε Αη Βασίλιδες, ούτε ερυθρόλευκα ανθρωπάκια σαν του λόγου σου... δε θέλω να σε ξαναδώ στην πόλη μου να ούμε, το κατάλαβες αυτό μουσάτε ερυθρόλευκε Αη Βασίλη; Εμείς εδώ Σαλόνικα έχουμε Αη Δημήτρη και το χρώμα μας είναι το ασπρόμαυρο... αν δε θες να το καταλάβεις, τράβα να φας ένα πουρουφάν και να πιεις μία λεμονίτα σπράιτ να ούμε τώρα.."

 

To youtube κατακλύζεται από το νέο βίντεο που σπάει όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας, ενώ ο ΠΑΟΚ ανακηρύσσεται ομάδα της χρονιάς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και οι παίκτες του κερδίζουν όλα τα βραβεία όπου θα πάρουν μέρος!

Στο μπάσκετ τερματίζει πρώτος στον όμιλο τους στην Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ικαρο Καλλιθέας, έχοντας ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ηλυσιακό!!! Η ομάδα πάει τρένο και η Ευρωλίγκα δίνει στον ΠΑΟΚ κλειστό συμβόλαιο αόριστης διάρκειας με τον Παλατάκι να ζει μέρες Παλέ και τον Μπάνε να νοιώθει ότι περνά τη δεύτερη εφηβεία του με όσα ζει από κοντά, αυτή τη φορά από τη θέση της διοίκησης!

Στα υπόλοιπα αθλήματα, η κορυφή είναι ασπρόμαυρη, ενώ οι Εθνικές μας ξεκινούν πάντα την ενσωμάτωση παικτών πρώτα από όλα από παίκτες του ΠΑΟΚ... Το γήπεδο του ΠΑΟΚ ξεκινάει επιτέλους να χτίζεται δίπλα στο Παλατάκι, όπως επίσης και το Μετρό μαζί με την υποθαλάσσια...

Στα κοινωνικά, πρωθυπουργός είναι από το καλοκαίρι ο Χάρρυ Κλυνν, η ανεργία έχει πέσει στο 6%, οι επιχειρήσεις ανοίγουν η μία πίσω από την άλλη, τα έργα στην πόλη ξεκινούν και συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και γενικότερα η ανάπτυξη στη χώρα έχει φτάσει στο 600%..

Τώρα αν όλα αυτά σας φαίνονται, το λιγότερο ουτοπίες, δεν πειράζει... Όταν νοιώθετε ότι ο κόμπος φτάνει στο χτένι, ότι οι αντοχές σας έχουν ξεπεράσει τα όρια τους κι ότι οι δυνάμεις σας σας έχουν εγκαταλείψει, δε σας μένει παρά να ρίξετε μια ματιά στον καζαμία του ΠΑΟΚμάνια προκειμένου να γελάσετε λίγο, να ξεχαστείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή μιζέρια!

Το δεύτερο μέρος το καθυστέρησα λόγω των εξελίξεων στην αγαπημένη μας ομάδα.. Το έφτιαξα με πολύ κόπο και με διάθεση που δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη.. Από το αποτέλεσμα όμως ξεχάστηκα κι εύχομαι κι εσείς να ξεχαστείτε έστω και για λίγο, τόσο από την καθημερινή κοινωνική μας απαξίωση, όσο κι από τη μιζέρια της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας!

Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά κι εύχομαι τα καλύτερα με υγεία κι ευτυχία για τον καθένα με πολύ χαμόγελο κι επιτέλους τον ΠΑΟΚ να βαδίσει δε δρόμους επιτυχιών, μακριά από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις! Πολλούς τίτλους και πολλές επιτυχίες σε όλα μας τα τμήματα!

Διαβάστε ακόμη...