Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!

Σήμερα δε θέλω να πω πολλά. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που φοβάμαι ότι στο τέλος θα χάσω τα λόγια μου και δε κανείς δε θα βγάλει νόημα! Άλλωστε τέτοιες επιτυχίες είναι τόσο τεράστιες σε μέγεθος κι έκταση για να μπορέσει κάποιος να τις περιγράψει με λέξεις!
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!

Σήμερα δε θέλω να πω πολλά. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που φοβάμαι ότι στο τέλος θα χάσω τα λόγια μου και δε κανείς δε θα βγάλει νόημα! Άλλωστε τέτοιες επιτυχίες είναι τόσο τεράστιες σε μέγεθος κι έκταση για να μπορέσει κάποιος να τις περιγράψει με λέξεις! Τέτοιες επιτυχίες που μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας προσφέρει, η μοναδική μεγάλη κι αυθεντική ομάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Αυτή η ομάδα φτάνει στην πρόκριση στους "32" με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, λίγες μέρες μετά τα όσα έχει ακούσει η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες.. Κι όμως, όλοι αυτοί, το βράδυ της Τετάρτης έδωσαν ακόμη μια εκκωφαντική απάντηση σε όλους μας, δείχνοντας πως είναι να απαντάει κανείς μέσα στο χορτάρι. Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος μέσα από τα καλύτερα μας όνειρα, ένας ΠΑΟΚ με ατέλειωτο πάθος, με τσαγανό, με δύναμη, με τσαμπουκά, κατευθυνόμενος με μαεστρικό και τσαμπουκαλεμένο τρόπο από τον Λάσλο Μπόλονι, έστειλε την πολυδιαφημισμένη Τότεναμ των εκατομμυρίων, των σουπερ σταρ παικτών και της 3ης θέσης της Πρέμιερ Λιγκ να παρακαλάει τώρα να χάσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Ρούμπιν για να περάσει αυτή!

Κι αν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον και με τη βούλα μεγάλη ομάδα, τότε τι ακριβώς είναι η μεγάλη ομάδα; Όταν μπαίνει στην έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας στην Αγγλία και προλαβαίνει σε ένα τέταρτο να καθαρίσει την μπουγάδα με 2 πανέμορφα γκολ. Όταν δέχεται πισώπλατα χτυπήματα από το διαιτητή (ο οποίος χαρακτήρισε στο έπακρο το επάγγελμα του Χασάπη που κατέχει) και παρόλα αυτά παραμένει όρθιος. Όταν η ατυχία του χτυπά την πόρτα αναγκάζοντας τον προπονητή να κάνει αναγκαστικές αλλαγές. Όταν αντέχει για 60 λεπτά την πίεση της πολυδιαφημισμένης Τότεναμ μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν με 10 παίκτες, τότε δεν είναι απλά μεγάλη ομάδα.. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, με όση δόση υπερβολής έχει η συγκεκριμένη φράση!

Ο «μικρός» ΠΑΟΚ απέδειξε και πάλι στην Ευρώπη πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Απέδειξε ότι για να πετύχεις δε χρειάζεσαι ούτε ρόστερ εκατομμυρίων, ούτε πολυδιαφημισμένους παίκτες, ούτε την εύνοια της διαιτησίας ή των κέντρων αποφάσεων. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να διαθέτεις παίκτες με πάθος και τσαμπουκά, που στην προκειμένη περίπτωση οι Έλληνες παίκτες του το βγάζουν και με το παραπάνω. Χρειάζεσαι να έχεις έναν προπονητή με μυαλό και σκέψη πιο γρήγορη από τα πόδια των παικτών του, ποδοσφαιρική ευφυΐα και φυσικά τρέλα για να καθοδηγήσει έναν σύλλογο όπως ο δικός μας. Χρειάζεσαι μία διοίκηση να αντέχει στους κραδασμούς και να κάνει το δικό της, γνωρίζοντας ότι όσα κι αν ακούσει, στο τέλος αυτή θα βγει κερδισμένη και πάλι. Χρειάζεσαι όμως, πάνω από όλα αυτό τον τρελό λαό. Χρειάζεσαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μπορεί από μόνος του να πάρει οποιονδήποτε αγώνα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο..

Όταν τα έχεις όλα αυτά, κανένα όνομα, κανένας αντίπαλος και κανένας σύλλογος δεν μπορεί να αποτελέσει για σένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Το έχουμε πει και στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα δίχως όρια.. Τα όρια του είναι ο ουρανός ο ίδιος κι όταν αυτή η ομάδα είναι καλά το μόνο που έχει να φοβηθεί είναι η δικιά της κατάσταση κι αγωνιστική ημέρα...

Το χθεσινό διπλό συγκαταλέγεται στο top 5 των Ευρωπαϊκών εμφανίσεων της ομάδας μας και σίγουρα όσοι το έζησαν από κοντά θα έχουν να διηγούνται ιστορίες για πολλά χρόνια. Όπως και να έχει, το Λονδίνο αποδεικνύεται εξαιρετικός προορισμός για την ομάδα μας, η οποία αποδεικνύει ότι στα δύσκολα είναι πάντα παρούσα και συνεπέστατη στα ραντεβού της με την επιτυχία!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μαγικής βραδιάς από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο που βρέθηκε στο Λονδίνο αλλά εξαιτίας της αναλγησίας της Λονδρέζικης αστυνομίας έμεινε με την γλυκόπικρη γεύση ότι έφτασε ως το γήπεδο αλλά αγώνα δεν είδε! Αφιερωμένη η νίκη και η πρόκριση σε όλους τους «μαϊντανούς» των ερτζιανών και των φόρουμ που προεξοφλούσαν αποτυχία και φέτος από πολύ νωρίς.. Μάλλον όμως, δυστυχώς για κάποιους, αποδεικνύεται ότι τελικά ο ΠΑΟΚ διαθέτει προπονητή και παίκτες ικανούς να μας οδηγήσουν σε επιτυχίες!

Αφιερωμένα σε όλα τα αδέρφια και κυρίως στα 4οοο αλάνια που βρέθηκαν στο Λονδίνο κι έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές!

 

 

 

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΚΑΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΗΝ Π@ΥΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑ

Διαβάστε ακόμη...