Περίεργες ιστορίες...

Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα απουσίας, επιστρέφω και πάλι, αυτή τη φορά για να παρουσιάσω με οπτικοακουστικό υλικό, την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ του συμπολίτη και των αστυνομικών δυνάμεων της πόλης.
Περίεργες ιστορίες...

Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα απουσίας, επιστρέφω και πάλι, αυτή τη φορά για να παρουσιάσω με οπτικοακουστικό υλικό, την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ του συμπολίτη και των αστυνομικών δυνάμεων της πόλης.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η ομάδα της συνοικίας της Παπαναστασίου έχει άριστες σχέσεις με την αστυνομία και τους υψηλά ισταμένους της, στην πόλη μας. Δεν είναι και λίγες οι φορές κατά τις οποίες αδέρφια μας συνελήφθησαν δίχως να υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους, παρόλα αυτά, προφυλακίστηκαν απλά για το χατίρι κάποιων οι οποίοι αρέσκονται στο κρυφτούλι πίσω από την εξουσία για να υποδηλώσουν απλά την ανυπαρξία τους!

Την Κυριακή το βράδυ, η αποστολή του ΠΑΟΚ και τα μέλη της διοίκησης, έζησαν και πάλι στιγμές ... 2010. Μπορεί τούτη τη φορά να μην είχαμε όλο το σκηνικό που ζήσαμε τότε με τον Σπανάθα να υπερκαλύπτει τα πάντα, όμως και φέτος, οι τραμπουκισμοί και οι εκδηλώσεις βίας απέναντι σε όσους βρέθηκαν στο συγκεκριμένο γήπεδο από πλευράς της ομάδας μας, σίγουρα μας προβληματίζουν έντονα.

Και προβληματίζουν περισσότερο επειδή ήδη ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπέσει θύμα ανάρμοστης συμπεριφοράς και φιλοξενίας στο ίδιο γήπεδο σχετικά πρόσφατα. Το γεγονός ότι και φέτος υπήρξαν και πάλι στιγμές έντασης και ωμής βίας εναντίον των παραγόντων της ομάδας μας, θα πρέπει να έχει θορυβήσει τη διοίκησή μας και να την έχει κάνει να αντιληφθεί ότι υπάρχουν κάποια γήπεδα όπου θα πρέπει να ζητάει μεγαλύτερη προστασία από τους υπεύθυνους προκειμένου να αποφεύγονται στιγμές ανάλογες με αυτές ΕΔΩ

To video αφαιρέθηκε από το χρήστη αλλά μπορείτε να το δείτε στο PaokMedia γιατί φροντίσαμε να το σώσουμε...

Click ΕΔΩ

Τα όσα δήλωσε ο Λάσλο Μπόλονι μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφορικά με την.. «περιποίηση» που δέχθηκε στο Χαριλάου (όπως το μάθαμε για χρόνια τώρα) δείχνει και το μέγεθος όσων έγιναν πίσω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου! Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις υπόλοιπες μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την επομένη του αγώνα, κυρίως από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ τον Σάκη Τονουσίδη, αναφορικά με το σπασμένο πλεξι γκλας πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, τους δεκάδες πυρσούς που πετάχτηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης προς τους διοικούντες της ομάδας μας, τα εμετικά πανό και τα όσα εκτιλίχθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, μας δίνουν ένα σαφές στίγμα της «φιλοξενίας» που δέχθηκε η ομάδα μας στο Βικελίδης!

Επειδή όμως η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, διαβάζοντας κάποιος την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για την αναμέτρηση, αυτό που θα διαπιστώσει στο μέσον της ανακοίνωσης είναι ότι αναφέρονται οι πυρσοί και οι κροτίδες που εκτοξεύθηκαν κατά ριπάς προς τα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας ως «παιδικά αθύρματα-φωτοβολίδες»! Κι όμως, με βάση αυτή την αναφορά της Αστυνομίας, ο συμπολίτης μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε ποινή – χάδι από τον Αθλητικό Δικαστή. Ελπίζουμε πάντως το βίντεο που παραθέτουμε να αποδειχθεί χρήσιμο και διδακτικό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ!

Να θυμίσουμε πως πέρυσι, τέτοιες μέρες όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον συμπολίτη μέσα στην Τούμπα, οπαδοί της ομάδας μας έκαναν λαϊκό δικαστήριο έξω από το γήπεδο, περιμένοντας τους παίκτες για να τους τα «ψάλουν» δίχως η αποστολή και τα μέλη των φιλοξενούμενων να ζήσουν ακραίες καταστάσεις, καθώς φυγαδεύτηκαν από τη Θύρα 8 του γηπέδου χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς! Κι όμως για τα όσα ΔΕΝ έγιναν πέρυσι, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο κι αποκλεισμό της έδρας τους για μία αγωνιστική!

Θα μπορούσαμε και φέτος να κάνουμε τα στραβά μάτια και να μην ασχοληθούμε περισσότερο με τους συμπολίτες πέραν του κανονικού, όμως βλέποντας και πάλι το βίντεο και διαβάζοντας της μαρτυρίες όσων έζησαν από κοντά και πάλι τις ασχήμιες του Βικελίδης, μας είναι σχεδόν απαγορευτικό το να μην ασχοληθούμε και με αυτό το θέμα. Θα μπορούσε άλλος να σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον συμφέρει ο συμπολίτης να παίξει με κόσμο κόντρα στο γαύρο την επόμενη βδομάδα, αλλά εμάς δε μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη δικιά μας ομάδα, την ασφάλεια της και το σεβασμό που θα πρέπει να δείχνουν όλοι οι υπόλοιποι απέναντι σε αυτό το σύλλογο!

Για τους υπόλοιπους, ξέρουμε χρόνια τώρα από πού κρατάει η σκούφια τους. Το ζητούμενο είναι πλέον η ομάδα μας να μάθει από τα δικά της λάθη και να παίρνει επιπρόσθετα μέτρα σε κάθε επίφοβη έδρας όπου το μίσος και η έχθρα για την ομάδα μας ξεπερνούν τα όρια του φανατισμού κι αγγίζουν τη ματαιοδοξία!

Διαβάστε ακόμη...