Στον πύργο τον Λευκό ...

Από σήμερα το γνωστό σύνθημα των φίλων της ομάδας μας ακούγεται όλο και πιο πολύ. Και όχι άδικα.
Αρχέγονος Αρχέγονος
Στον πύργο τον Λευκό ...

Μένει το παιχνίδι με τη Λαμία και επειδή είναι διπλό, κάνει τα πάντα πιο εύκολα.

Δεν υποτιμώ την ομάδα της Λαμίας, κάθε άλλο μάλιστα. Ούτε ξεχνώ ότι οι μεγάλες εκπλήξεις εμφανίζονται πολύ πιο συχνά στο θεσμό του Κυπέλλου.

Σίγουρα η ποιοτική διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι εμφανής, όμως καλύτερα να φυλάμε τα ρούχα μας.. Ποτέ κανείς δεν ξέρει.

Το δείγμα γραφής της ομάδας μας, πέρα από τα αποτελέσματα, δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Και τις μέρες που αποδίδει καλά με αποτέλεσμα τις νίκες, αλλά και όταν παίζει λιγότερο καλά, καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα. Το αποδεικνύει το προχθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Πάρα τη προσπάθεια του διαιτητή κατάφερε να πάρει τη πρόκριση.

Ναι δεν παίξαμε πολύ καλά, έτσι όπως τουλάχιστον παίξαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με τον ΠΑΟ για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, ιδιαίτερα σε αυτό, το αποτέλεσμα όμως ήρθε θετικό.

Δείγματα γραφής της ποιότητάς μας φάνηκαν πάλι ξεκάθαρα. Και του σαλονιού, και του αλωνιού.

Και να μη ξεχνάμε τις πολλές απουσίες. Μας φόρτωσε και ο Φινλανδός με κίτρινες και έτσι η διαχείριση της ομάδας γίνεται όλο και πιο δύσκολο σταυρόλεξο.

Ευτυχώς όμως το τεχνικό επιτελείο και διοίκηση έχουν το νου τους.

Μόλις χθες, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πολωνού Κεντζιόρα με σκοπό και στόχο να ενισχυθεί κυρίως το δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο τραυματισμός του Λύρατζη επέβαλε αυτή τη κίνηση. Και κάτι ψιθυρίζεται για μια ακόμα μεταγραφική κίνηση.

Σε προηγούμενο σημείωμά μου υποστήριξα πως το ζήτημα της ανάδειξης του πρωταθλητή θα ξεκαθαρίσει στα play offs. Όμως η εικόνα της ομάδας μας είναι τέτοια που μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε τα καλύτερα.

Γι' αυτό και το γνωστό σύνθημα διευρύνεται και γίνεται πλέον «πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό».

ΥΓ. Λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ υποστήριξα σε φίλους μου πως στο τέλος της σεζόν τις δύο πρώτες θέσεις θα καταλάβουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ποιος πρώτος; Ποιος δεύτερος; Δεν ξέρω.

Όταν τα έλεγα αυτά, και μάλιστα μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, φάνταζαν λίγο τολμηρά.

Κι' όμως σήμερα ενισχύθηκε η πίστη μου στη παραπάνω πρόβλεψη γι' αυτό και περιμένω τη δικαίωσή μου.

Διαβάστε ακόμη...