Καλοκαιρινά όνειρα ...

Σε ο,τιδήποτε κάνει κανείς -εργασία, διάβασμα, άθληση- το διάλειμμα είναι απαραίτητο κι αναγκαίο.
Αρχέγονος Αρχέγονος
Καλοκαιρινά όνειρα ...

Και το σώμα ξεκουράζεται αλλά και το πνεύμα. Δίνει έτσι την ευκαιρία μιας δεύτερης σκέψης.

Ένα τέτοιο διάλειμμα είναι κι αυτό που κάνουν όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες, σ 'αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τους δίνεται η ευκαιρία και το περιθώριο να σκεφτούν και να πάρουν αποφάσεις, που θα τις βοηθήσουν σε μια καλύτερη παρουσία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα δίνει το δικαίωμα και σε μάς τους φιλάθλους να αποτιμήσουμε με ψυχραιμία, τα όσα έκανε η ομάδα μας, στη διάρκεια της αγωνιστικής που πέρασε.

Είναι μια καλή στιγμή να αξιολογηθούν οι πάντες. Αλλά και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Με απώτερο σκοπό και στόχο να καλυφθούν τα όποια κενά και να ενισχυθεί η δυναμικότητα και η ποιότητα της ομάδας.

Με τις κατάλληλες προσθαφαιρέσεις να καταλήξουμε σ 'ένα καινούργιο ρόστερ, μια άλλη σύνθεση και στελέχωση.

Σ' αυτήν την αξιολόγηση παίρνουμε μέρος κι εμείς οι φίλαθλοι με τον όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Βάζουμε τους δικούς μας βαθμούς με τα δικά μας κριτήρια.

Πολλές φορές αυτή η αξιολόγηση ταυτίζεται με αυτήν των υπευθύνων. Άλλοτε πάλι όχι. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δείξουν την αξία και τη χρησιμότητα των όποιων επιλογών.

Το διάστημα αυτό παρόλο που το ονομάσαμε διάλειμμα, κρύβει πολλές υποχρεώσεις και πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Κινήσεις που θα καθορίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Εμείς παρακολουθούμε, αγωνιούμε, προσδοκούμε, ελπίζουμε και φιλοδοξούμε για το καλύτερο.

Περνάμε ένα διάστημα, μια περίοδο γεμάτη με καλοκαιρινά όνειρα.

Και μόλις κυλήσει ο χρόνος κι αρχίσουν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα νέων παικτών που θα στελεχώσουν πιθανά την ομάδα, ακολουθούν και οι κληρώσεις με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε ποιους θα βρούμε μπροστά μας. Αρχίζουν έτσι και οι εκτιμήσεις κι αξιολογήσεις του κάθε αντιπάλου. Πιθανολογούμε την πορεία της δικής μας ομάδας και εικάζουμε το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος σε περίπτωση πρόκρισης.

Γεμίζουμε έτσι τις μέρες μας, την καλοκαιρινή περίοδο, περιμένοντας με ανυπομονησία τα πρώτα φιλικά παιχνίδια για να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα για τους καινούργιους .

Αμέσως μετά ακολουθούν τα επίσημα. Το αποτέλεσμα τους κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια. Γι' αυτό πολύ μεγάλη προσοχή.

Με τούτα και μ 'εκείνα καταφέρνουμε να γεμίζουμε και το διάλειμμα με ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά όνειρα της καλοκαιρινής ανάπαυλας .

Συμβάλλουμε με τον τρόπο μας να διατηρούμε την επαφή και να ενισχύουμε το δέσιμό μας με την ομάδα της καρδιάς μας.

Διαβάστε ακόμη...