Τα playoffs αρχίζουν!

Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα των playoffs έφτασε και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και απέναντι στη δικιά της μικρή αλλά πολύ δυναμική πορεία στον χώρο, να παλέψει όσο μπορεί ΟΛΑ τα παιχνίδια που έρχονται με στόχο να κατακτήσει αυτή το τρόπαιο!
Miburosaito
Τα playoffs αρχίζουν!

Αύριο έχουμε εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, το ματς θα διεξαχθεί στις 18:30 και λογικά θα έχει μετάδοση μέσω YouTube.

Ο προπονητής Φενόλιο έχει μιλήσει δημόσια ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα που ήρθε στην Ελλάδα πάνω σε αυτό, πήρε πολύ σημαντικές νίκες στα δύο τελευταία ντέρμπι με Αρη και Παναθηναικό, και μας έδειξε ότι δεν κορόιδευε όταν έλεγε μετά την ήττα από τη Λαμία, ότι ο στόχος της προπόνησης του τότε ήταν τα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου και εννοείται τα playoffs.

Στα δικά μου μάτια λοιπόν έχει "κερδίσει το δικαίωμα" να μιλήσει για πρωτάθλημα μετά από αυτες τις νίκες. Μένει τώρα να κάνει πράξη τις δηλώσεις αυτές...

Νομίζω και η δικιά του η μελλοντική θητεία στον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από τη πορεία της ομάδας σε αυτά τα playoffs.

Η άνοδος της Κογιάρ μας έδειξε πόσο καλά μπορεί να παίξει αυτή η ομάδα και πόσο η ίδια αδίκησε τον εαυτό της με την τρομερή αστάθεια που είχε.

Δυστυχώς, η μεγάλη διακοπή μεταξύ του τελευταίου αγώνα (με Παναθηναικό) της κανονικής διάρκειας και του πρώτου αγώνου του προημιτελικού με ΑΕΚ, μπορεί να επηρέασε τη φόρμα που βρίσκοταν η ομάδα, χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Φενόλιο μετά τη νίκη με Παναθηναικό:

Για να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται μίνιμουμ 4 μήνες... Σχεδόν συμπληρώνω 4 μήνες, παίζουμε πλέον πολύ δυνατά και είμαι πολύ περήφανος για όλα τα κορίτσια. Δεν μου αρέσει που ίσως χρειαστεί να έχουμε διακοπή για τα πλέι οφ, το θεωρώ καταστροφή, αλλά θα παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε

Έχουμε και προχθεσινές δηλώσεις από τους προπονητές ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο σάιτ της ομοσπονδίας:

Το δεύτερο χρονικά ματς είναι το μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή είναι η 4η φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να έχει κερδίσει και τα τρία προηγούμενα ματς. Δύο φορές στο πρωτάθλημα (3-2 εντός, 3-0 εκτός στο ντεμπούτο του Μάρκο Φενόλιο στον ασπρόμαυρο πάγκο) και μία για τους 16 του Κυπέλλου (3-2 πάλι εντός).

«Μεγάλο ντέρμπι και τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουν προηγηθεί και θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα. Είναι ένα ματς πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και ουσιαστικά το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θα μετρήσει πολύ η θέληση γιατί σε τέτοια ματς παίζει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο και περιμένω δύο πολύ σκληρές αναμετρήσεις αρχής γενομένης από αύριο», σχολίασε ο προπονητής της Ένωσης Κώστας Αρσενιάδης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινούν επιτέλους τα πλέι οφ γιατί η αλήθεια είναι ότι με τη διακοπή των δύο εβδομάδων η κατάσταση ήταν λίγο περίπλοκη. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, σε καλή κατάσταση, χωρίς προβλήματα και σ' αυτό το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε αρκετά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί το γήπεδο της ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολο, πλέον όμως ξέρω καλά την ομάδα μου και είμαι σίγουρος, ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε από την πλευρά του ο Μάρκο Φενόλιο.

ΥΓ. Την Κυριακή στις 15:00 στο Παλατάκι θα έχουμε τον επαναληπτικό - θα έχει αμέσως μετά τον αγώνα των ανδρών απέναντι στον Ολυμπιακό στις 19:00, επομένως θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους συνοπαδούς να έχουν ένα συναρπαστικό βολεϊκό Κυριακάτικο απόγευμα, συνδυάζοντας και τους 2 αγώνες!!

Ελπίζω να πάει κόσμος και να βοηθήσει την ομάδα, τα κορίτσια μας χρειάζονται να τις ενισχύσουμε με την φωνή μας (και μόνο)!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Διαβάστε ακόμη...