Οι επίσημοι περιφρονημένοι, η αντεπίθεση και ο σωστός κόσμος

Αγώνας σήμερα για το τμήμα ανδρών βόλεϊ, καθώς αντιμετωπίζει στις 18:00 το Φοίνικα Σύρου για την 4η αγωνιστική της Β' Φάσης της Volleyleague.(Το κείμενο είναι τρολιά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!)
Κουβανός Κουβανός
Οι επίσημοι περιφρονημένοι, η αντεπίθεση και ο σωστός κόσμος

Ο εντεταλμένος του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης, ο άχρηστος Ράιλι Μπαρνς, τα τσιράκια του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γιώργος Πετρέας και Μενέλαος Κοκκινάκης, ο αχαϊρευτος Αρτούρ Ούντρις, ο γυάλινος Αντρέ Μπράουν, ο άνευρος Μπρετ Ουόλς, ο "δεν περνάω επίθεση" Κουκλίνσκι μετά το εγκληματικό λάθος να τερματίσουν 1οι στην κανονική διάρκεια και το επίσης εγκληματικό λάθος να χάσουν 2 παιχνίδια συνεχόμενα στη Β' Φάση καλούνται να αντιμετωπίσουν το φορμαρισμένο Φοίνικα Σύρου σε ένα παιχνίδι που θα σημάνει την επιστροφή στις νίκες και θα παραμείνουν στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος.

Ο Φοίνικας έρχεται φορμαρισμένος στην αποψινή αναμέτρηση μετά και τη μεγάλη πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου επί του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι και κυνηγάει και αυτός να βρει τον τρόπο να μπει στο κυνήγι του τίτλου εξαντλώντας τις όποιες πιθανότητες έχει.

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλεκόνσκι έχει δείξει ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό μπλοκ στο πρόσωπο των Τζούριτς και Κόστα, βλέπει πλέον τον Μιχάλοβιτς να έχει βρει τον ρυθμό του στην επίθεση, ενώ ο Φράγκος έχει δείξει ένα πιο σταθερό πρόσωπο πλέον και συμβάλλει σε όλους τους τομείς. Το σερβίς παραμένει δυνατό με τους Κόστα και Ιερρεθουέλλο να είναι η σταθερή απειλή, αλλά οι Τζούριτς και Μιχάλοβιτς είναι ασταθείς σε αυτό το κομμάτι.

Το θέμα παραμένει βέβαια στην υποδοχή και στην πάσα. Η υποδοχή, ενώ έχει βελτιωθεί εν μέρει με την απόδοση του Φράγκου, οι Καρασαββίδης και Στερν παραμένουν σε χαμηλά νερά με τον πρώτο να μην έχει σταθερή απόδοση και μια ενδεχόμενη πίεση από το σερβίς θα τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Στη θέση του πασαδόρου, ο Ιερρεθουέλλο ενώ τροφοδοτεί με καλές πάσες τον Μιχάλοβιτς, ακόμα δεν μπορεί να συνεννοηθεί σωστά με τους κεντρικούς και ουσιαστικά κάνει το παιχνίδι του προβλέψιμο στοχεύοντας τα άκρα.

Στην άλλη μεριά το τμήμα που ντροπιάζει τον κόσμο και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού έχει μια περίοδο κάμψης (μέγα λάθος που τιμωρείται αμείλικτα από τον κόσμο της ομάδας) με παίκτες όπως οι Κουμεντάκης και Ούντρις να βρίσκονται σε μια αγωνιστική κοιλιά, με τραυματισμούς όπως αυτός του Μπράουν και με παίκτες όπως ο Ουόλς που προσπαθούν να βρουν μια λύση στην επιθετική δυστοκία της ομάδας και με έναν προπονητή που έντεχνα κρύβει τα ασπρόμαυρα και ερυθρόλευκα αισθήματά του, αλλά ο κόσμος ως σωστός κόσμος είναι σωστό λαγωνικό και ξεσκεπάζει τη διαφθορά και τις προθέσεις του σατανικού προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανέβει επιθετικά και περιμένει πολλά από τους Κουμεντάκη και Ούντρις, ενώ οι Κουμεντάκης, Κοκκινάκης και Κουκλίνσκι ή Μπαρνς καλούνται να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα την υποδοχή προκειμένου να μπουν στο επιθετικό κομμάτι όλα τα επιθετικά όπλα. Τέλος θα χρειαστεί η ομάδα το σερβίς προκειμένου να εκμεταλλευτεί την απόδοση των Καρασαββίδη και Στερν και να αποτρέψει το Μιχάλοβιτς στο να πάρει εύκολες επιθέσεις και να έχει τους Τζούριτς, Ιερρεθουέλλο και Κόστα μακριά από το φιλέ αυξάνοντας έτσι το προβλέψιμο χαρακτήρα του παιχνιδιού του Φοίνικα.

Ο Α.Σ. έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, αλλά ο σωστός κόσμος δεν έχει εξαπατηθεί, καθώς έχει ανακαλύψει το πόσο λάθος και κακό είναι να τερματίζεις πρώτος και να χάνεις παιχνίδια, όπως και τις σκοτεινές προθέσεις της ομάδας και χαρακτηρίζοντας ως ψεύτικη την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή θα λάμψει δια της απουσίας του από το γήπεδο και από την τηλεοπτική κάλυψη του ERT-Sports συνεχίζοντας τον ανένδοτο αγώνα που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2021 για τη "στήριξη" της ομάδας.

Οι επίσημοι περιφρονημένοι είναι εδώ. Ετοιμαστείτε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...