Κι όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (0-0) και αυτό των ΑΕΚ - Παναιτωλικός (1-2), η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό μειώθηκε στους 9 βαθμούς. Σίγουρα δεν την λες και μικρή.
Αρχέγονος Αρχέγονος
Κι όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Όμως, αν σκεφτούμε πως έχουμε να παίξουμε μεταξύ μας τρία παιχνίδια, το ένα για το πρωτάθλημα και τα άλλα δύο στη σειρά των παιχνιδιών για τα play offs, και μάλιστα τα δύο εξ αυτών στην τούμπα, τότε το πράγμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Είχα αναφέρει σε προηγούμενο σημείωμά μου, ότι από εμάς εξαρτάται η συνέχεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης (νίκη ή ισοπαλία) και πετύχουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στην Τούμπα (πράγμα που μοιάζει πολύ πιθανό) η διαφορά μας θα εκμηδενιστεί. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ένα ακόμη άτυχο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, και να η πρωτοκαθεδρία.

Καταλαβαίνω πως το αποτέλεσμα του όποιου αγώνα δεν προκύπτει από σημειώματα όπως αυτό. Όμως δεν είναι και τελείως απίθανο. Και αφού μαθηματικά είμαστε μέσα στο παιχνίδι, οφείλουμε να το παλέψουμε. Η εικόνα του Ολυμπιακού σίγουρα δεν τρομάζει. Την διαφορά στην βαθμολογία της Super League την κέρδισε γιατί εμείς χαρίσαμε βαθμούς (Γιάννενα, Βόλος) και μάλιστα μέσα στην Τούμπα.

Η δική μας εικόνα σίγουρα δεν είναι η καλύτερη.

Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αντιληπτό από όλους όμως ότι μπορούμε. Αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.

Την Τετάρτη θα παίξουμε με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Είναι ένα παιχνίδι που θα δείξει αν μπορούμε να ακολουθήσουμε το σενάριο που περιέγραψα παραπάνω.

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι στον Βόλο. Χρωστάμε κάτι, για να μην πω πολλά, στον εαυτό μας. Ένα 4-1 δεν είναι συνηθισμένο για γίνεται 4-4. Ας μην το ξεχνάμε.

Και για να επισημάνω το καθοριστικό σημείο στο σενάριό μου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης για τα play offs.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν θα χάσουμε περισσότερους βαθμούς από τον ολυμπιακό στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Στόχος μας λοιπόν, να συνεχίσουμε το σερί νικών που πετύχαμε στα τελευταία μας παιχνίδια.

Και αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι δεν είμασταν και τόσο καλοί, για να μην πω κακοί, τα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν.

Ας το αποδείξουμε.

Διαβάστε ακόμη...