Η θέληση και οι αποδείξεις

Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στο 2ο ντέρμπι της σεζόν και στο 1ο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης απέναντι στον Ολυμπιακό και την Κυριακή θα αναμετρηθεί ξανά μαζί του στον επαναληπτικό για μια θέση στα ημιτελικά.
Κουβανός Κουβανός
Η θέληση και οι αποδείξεις

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι με καλό σερβίς και μπλοκ-άμυνα μπορεί να κερδίσει και να φύγει νικητής και στο 2ο παιχνίδι. Όμως δεν είναι αρκετά. Ο Ολυμπιακός έρχεται με την πλάτη στον τοίχο και θα τα δώσει όλα για όλα, καθώς ξέρει ότι μια 4η συνεχόμενη ήττα θα τον ρίξει στην εσωστρέφεια και το ντέρμπι της άλλης Κυριακής πάλι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ματς ζωής και θανάτου. Επίσης ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο παιχνίδι αλλά ένα δύσκολο ταξίδι στη Δανία, με την κούραση να μπαίνει πλέον στην εξίσωση. Επομένως, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει συγκεντρωμένα στον πρώτο στόχο της χρονιάς και να δείξει ότι το θέλει περισσότερο και ότι η νίκη στο Ρέντη δεν είναι μια φωτοβολίδα αλλά το έναυσμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ. Στο μήνα των αποδείξεων θα πρέπει να δείξει ότι θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής και ότι παρά τις αδυναμίες του είναι εδώ και στοχεύει ψηλά.

Ο Καλμαζίδης έχει αρχίσει να χτίζει το μέταλλο νικητή στο σύνολο, αλλά όλοι οι παίκτες πρέπει να δείξουν ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων. Τα παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν πολλά και τα παιδιά πρέπει να αποδείξουν όχι μόνο τα αγωνιστικά τους προσόντα αλλά και τα ψυχικά τους αποθέματα όταν η μπάλα θα καίει.

Είμαστε μαζί σας και σας πιστεύουμε! ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Διαβάστε ακόμη...