Στο μικροσκόπιο ο Μίλωνας ...

Για την 3η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Μίλωνα στο Παλατάκι σε ένα παιχνίδι που θα δείξει η ΕΡΤ 3 την Παρασκευή στις 19:15.
Κουβανός Κουβανός
Στο μικροσκόπιο ο Μίλωνας ...

Επιτέλους ήρθε η ώρα να δούμε την ομάδα από κοντά και να τις δώσουμε τη στήριξη και την τόνωση που χρειάζεται ενόψει του δύσκολου Νοεμβρίου.

Ο Μίλωνας διαθέτει μια καλή ομάδα με τον Καϊσλασάλο (διαγώνιος) να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αποτελεί μια πολύ καλή λύση και να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις όπως όταν έπαιζε στο Φοίνικα Σύρου. Το στοιχείο βέβαια που ξεχωρίζει στο Μίλωνα είναι οι ταλαντούχοι παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα και έχουν καθιερωθεί όπως οι Δορδοκίδης, Σπυριούνης, Μούχλιας, Σπύρος Χανδρινός (ακραίος) και ο Αριστείδης Χανδρινός (λίμπερο).

Ο Σπύρος Χανδρινός έχει πολλά φόντα για να γίνει σπουδαίος παίκτης και πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με την περίπτωσή του, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε έναν ακραίο που έχει την υποδοχή, ενώ μπορεί να προσφέρει και επιθετικά. Μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό all-around ακραίο.

Επίσης στην πάσα έχουν τον Αργεντινό, Urchevich, που έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Αργεντινής, και πρόκειται για καλή λύση, ενώ στους κεντρικούς αγωνίζονται οι Avila (Κούβα) και Maciej (Πολωνία) που είναι καλές λύσεις. Γενικά πρόκειται για ένα νεανικό ρόστερ όπου έχει μόνο ένα παίκτη άνω των 30 και αυτός είναι ο Λάππας. Παίζει με μεγάλη ενεργητικότητα και με μεγάλο θράσος.

Θεωρώ ότι στο κομμάτι του μπλοκ και στο σερβίς υπερέχουμε δραματικά, όπως και σε θέμα εμπειρίας. Το θέμα να χαλάσουμε την καλή τους υποδοχή και να σημαδεύουμε είτε το Σπυριούνη είτε τον Άρη Χανδρινό. Βέβαια ποντάρω στο ότι άμα δείξουμε διάρκεια στην πίεσή μας από το σερβίς, θα σπάσουν από την πίεση, καθώς λόγω εμπειρίας δεν είναι ακόμα μαθημένοι οι ακραίοι. Θέλει προσοχή και ειδικά στα νεκρά μας διαστήματα.

Αν δεν υπάρξουν θα φύγουμε με το τρίποντο, διαφορετικά θα την πατήσουμε όπως η Σύρος. Συγκέντρωση και με σωστό μοίρασμα του παιχνιδιού θα φύγουμε με το τρίποντο.

Διαβάστε ακόμη...