Δημοσιογραφική κλίκα εναντίον ΠΑΟΚ...

Το jukebox είναι μια ημιαυτόματη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, συνήθως λειτουργεί με κέρματα, η οποία μπορεί να παίξει επιλεγμένα τραγούδια (ή ολόκληρους δίσκους) από μία εσωτερική "βιβλιοθήκη" δίσκων.
Ακρίτας
Δημοσιογραφική κλίκα εναντίον ΠΑΟΚ...

Ένα συνηθισμένο jukebox είναι αρκετά μεγάλο με στρογγυλό το πάνω μέρος και έχει χρωματιστό φωτισμό στα πλαϊνά του που φτάνει μέχρι το πάνω του μέρος. Το κλασικό jukebox έχει κουμπιά με γράμματα και αριθμούς τα οποία όταν συνδυάζονται χρησιμοποιούνται ώστε να βρεθεί ένα συγκεκριμένο τραγούδι από κάποιο δίσκο.

Στην Ελλάδα, κυρίως μετά το 1974, σε πολιτικά και αθλητικά θέματα η δημοσιογραφία λειτουργεί όπως το jukebox. Έτσι όποιος έχει τα κέρματα και τα ρίχνει στην «τσέπη» του εκάστοτε «κονδυλοφόρου», συνήθως ερυθρόλευκης, κιτρινόμαυρης και λευκοπράσινης απόχρωσης, κερδίζει το παιχνίδι της προπαγάνδας και επηρεάζει  την πλειοψηφία της κοινής γνώμης και τους αδαείς νεοέλληνες και Ελληνόφωνους πολίτες αλλά και τις «γεννίτσαρες» γραφίδες...συμπολιτών μας.

Αυτό αποδεικνύει ότι ο πόλεμος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θα κερδηθεί όπως έχω γράψει ξανά, δια πυρός και σιδήρου. Σαφώς και η ομάδα χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε οι παίκτες να καταθέτουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο χορτάρι, να «ματώσουν» την ασπρόμαυρη φανέλα και να αποδείξουν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ότι αξίζουν την πρώτη θέση. Αλλά αυτό είναι μια πλευρά του πολέμου. Η προπαγάνδα τα ψέματα και οι ιστορικές ανακρίβειες που δηλητηρίασαν τον φίλαθλο κόσμο και γενικότερα την κοινωνία μας, θα συνεχιστούν.

Απαντήστε σε κάθε χυδαία προπαγάνδα και «χτυπήστε» την, είναι χρέος και καθήκον μας. Η βρωμερή χίμαιρα του λεκανοπεδίου που λυμαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, θα γονατίσει λιώνοντας μπροστά στην δύναμη και την ενότητα του ΠΑΟΚ, του οργανισμού (όταν λειτουργεί σωστά), των φιλάθλων και ολόκληρου του υγιώς σκεπτόμενου οπαδικού κινήματος.

Αν έχουν...αν, σοβαρές και αγαθές προθέσεις ας δεχθούν την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για την εγκατάσταση του συστήματος Instant replay, το οποίο θα πληρώσει για να εγκατασταθεί σε όλα τα γήπεδα των ομάδων του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που έχει ακόμη πολύ δρόμο, οι ομάδες θα έχουν καλές και κακές περιόδους, παίκτες θα τραυματιστούν, έδρες θα τιμωρηθούν, προπονητές θα απολυθούν και βαθμοί θα αφαιρεθούν, εμάς όμως αυτά δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν, το μόνο που πρέπει να κάνουμε με θρησκευτική ευλάβεια είναι να συνταχθούμε στο πλευρό της ομάδας με όλες μας τις δυνάμεις.

ΤΩΡΑ είναι αυτή η ώρα, τώρα ήρθε η στιγμή ο καθένας με τον τρόπο του από την δική του έπαλξη να τα δώσει όλα για την ασπρόμαυρη αντεπίθεση που ξεκίνησε μέχρι την τελική νίκη.

Σήμερα ας χαρούμε, χωρίς κανένα απολογητικό ύφος, τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση.

Σήμερα ας χαρούμε βλέποντας τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό χάρτη από ψηλά.

Το αύριο δεν περιμένει και ανήκει σε όσους το αξίζουν.

Περήφανε Λαέ του ΠΑΟΚ αυτή η μάχη θα κερδηθεί και η φετινή χρονιά θα είναι η αρχή μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής αυτοκρατορίας. Το μέλλον μας ανήκει όταν είμαστε ενωμένοι.

Ανδρέας Ακρίτας

Διαβάστε ακόμη...