Η απόλυση Στανόγιεβιτς και η επιλογή Λουτσέσκου

Ο «President» γράφει για την αναγκαία απόλυση του Στανόγιεβιτς τον διάδοχο τους στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου.
President
Η απόλυση Στανόγιεβιτς και η επιλογή Λουτσέσκου

- Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια της στήλης!! Για ακόμη μια μέρα είμαστε σε αυτή την γωνιά του ίντερνετ για να σχολιάσουμε την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την απόλυση του Στανόγιεβιτς αλλά και την επιλογή του Λουτσέσκου. Όπως καταλαβαίνεται έχουμε πολλά πράγματα να πούμε οπότε πάμε κατευθείαν στα θέματα μας.

- Όπως είχα γράψει και πριν λίγες ημέρες η επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή για τον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Σε αυτούς τους δύο μήνες ο Στανόγιεβιτς κατάφερε να παρουσιάσει έναν αγνώριστο ΠΑΟΚ που δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος πέρσι.

- Η απόφαση για την αλλαγή προπονητή νομίζω πως ήταν κάτι αναγκαίο για να μην χάσει η ομάδα από πολύ νωρίς τον στόχο της Ευρώπης. Μην ξεχνάτε πως Σουηδοί απέκλεισαν την Γαλατασαράι του πρώην προπονητή μας Ιγκόρ Τούντορ. Κατά συνέπεια δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα και χρειάζεται προσοχή και σχέδιο για να μπορέσεις να την βγάλεις εκτός.

- Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έφερε αυτό το σοκ που χρειαζόταν για να καταλάβουν όλοι πως ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει στους ομίλους ακόμη και αν πρέπει να αποχωρήσει ο προπονητής. Η επιλογή Στανόγιεβιτς ήταν λανθασμένη!! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης επηρεάστηκε από τον καλό του φίλο Βούκιτς και προχώρησε στην συνεργασία μαζί του.

- Αντίθετα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ ήταν ο άνθρωπος που πρότεινε την αντικατάσταση του Σέρβου τεχνικού στον Ιβάν Σαββίδη, καθώς η ομάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα στο αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε θέματα νοοτροπίας.

- Μπορεί η σύντομη εποχή Στανόγιεβιτς να έκλεισε για τον ΠΑΟΚ, αλλά άνοιξε η εποχή του Λουτσέσκου.

- Ο Ρουμάνος είναι γνωστός σε όλους μας από το πολύ θετικό πέρασμα του από την Ξάνθη. Οι άνθρωποι την ομάδας της Θράκης μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ.

- Από εκεί και πέρα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Λουτσέσκου ξεκίνησαν να βγαίνουν και άλλα θέματα προς συζήτηση που δεν έχουν καμία σχέση με το αγωνιστικό.

- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει σύντομα προχωρήσει στις κατάλληλες νομικές κινήσεις έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να ρίχνει λάσπη σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: "Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ", ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΔΣ στις 18 Οκτωβρίου του 2016. Και σήμερα ρωτάω με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και στο έργο του στην ομάδα, όταν ο Ουάρντα κόστισε 1εκ. και ο Στανόγιεβιτς 600 χιλιάδες, μήπως πρόεδρε η ομάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

Διαβάστε ακόμη...