Τι μπορεί να σημαίνει η ανάληψη της προεδρίας από τον Σαββίδη;

Από την στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί όλους τους μετόχους της εταιρίας σε έκτακτη γενική συνέλευση για την δημιουργία νέου Δ.Σ. στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ τα σενάρια που
President
Τι μπορεί να σημαίνει η ανάληψη της προεδρίας από τον Σαββίδη;

θέλουν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου πληθαίνουν καθημερινά.

Η απόφαση να αναλάβει την προεδρία της ομάδας σημαίνει πολλά και ίσως να είναι μια κομβική κίνηση του ισχυρού άντρα του "Δικεφάλου του Βορρά" για το μέλλον...

Άλλωστε είναι αρκετοί αυτοί στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια που έχουν τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν πως ο Σαββίδης θα πρέπει να μπει στην καθημερινότητα της ομάδας. Τόσο για το καλό του συλλόγου όσο και για τον ίδιο ως παράγοντα.
Όλοι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, καθώς οι υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ρωσία είναι αρκετές και πολύ απαιτητικές, άλλωστε είναι και λογικό για έναν επιχειρηματία με τέτοιο οικονομικό μέγεθος.

Όμως ο Σαββίδης αιφνιδιαστικά και σε μια χρονική στιγμή που δεν το περίμενε κανένας στην οικογένεια του ΠΑΟΚ θέλει να αναλάβει την θέση του προέδρου. Μια κίνηση με έντονο συμβολισμό και με την ελπίδα των φίλων της ομάδας να υπάρχει ουσία στην συγκεκριμένη απόφαση.

Ο συμβολισμός είναι πως θέλει να δείξει σε όλους τόσο εντός όσο και εκτός της ομάδας πως θέλει να είναι όσο περισσότερο μπορεί πιο κοντά στον σύλλογο.

Η ουσία είναι να μπορεί να διαμορφώσει έτσι τις υποχρεώσεις του έτσι ώστε να έχει καθημερινή τριβή με τον σύλλογο. Κάτι που λογικά σημαίνει και μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Σενάριο το οποίο την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι και απίθανο, καθώς αυτήν την περίοδο το νούμερο ένα θέμα στα επιχειρηματικά του σχέδια είναι να τρέξει το νέο του τηλεοπτικό κανάλι. Μην ξεχνάτε πως εδώ και λίγες ώρες ο Σαββίδης είναι ένας από τους τέσσερις καναλάρχες.

Αν όντως ο Σαββίδης μπορέσει και φτιάξει έτσι το πρόγραμμα του και καταφέρει να έχει καθημερινή τριβή με τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ τότε θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, αλλά και στο μέλλον δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε σοβαρά ζητήματα, όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Όλα αυτά είναι πάνω σε θεωρητικό πλαίσιο και μένει μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε πως σχεδιάζει να κινηθεί σε όλα τα μέτωπα...Οψόμεθα!

Διαβάστε ακόμη...