Mια ξεχωριστή βραδιά στο "Παλατάκι"

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ χθες (9/9) στο "Παλατακι" γιόρτασε τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και κατά την διάρκεια της παρουσίασης των θρύλων της ομάδας, ξύπνησαν αναμνήσεις μιας άλλης εποχής...
President
Mια ξεχωριστή βραδιά στο "Παλατάκι"

Μιας εποχή που στιγμάτισε τους σημερινούς 40άρηδες που την δεκαετία του ' 90 έζησαν αξέχαστες στιγμές.

Τότε που αρκετοί από όσους βρέθηκαν χθες στο γήπεδο θυμήθηκαν όλες εκείνες τις στιγμές που καθόντουσαν Παλέ για να συναντήσουν τους πρωταγωνιστές των ΠΑΟΚτσήδικων ονείρων τους.

Όλους αυτούς που κόντρα στην μόδα εκείνης της εποχής πήγαιναν να στηρίξουν το μπάσκετ και στο τέλος η ομάδα τους χάρισε μοναδικά συναισθήματα,ανεπανάληπτες στιγμές αλλά και τίτλους!

Από την άλλη οι νεότεροι σε ηλικία που δεν είχα την τύχη να ζήσουν τη Γενεύη το '91,την πίκρα στην Ναντ το '92, την άτυχη στιγμή στο ΣΕΦ το '93, το Κόρατς το '94. Χθες όμως στο Παλατάκι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ίσως για πρώτη φορά στην ζωή τους μεγάλες μορφές της ιστορίας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που στιγμάτισαν τον "Δικέφαλο του Βορρά" και να μπουν σε μια διαδικασία να μάθουν για το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου που υποστηρίζουν.

Να αναλογιστούν και ταυτόχρονα να εντυπωσιαστούν για τους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ (Πρέλεβιτς, Μπάρλοου, Λέβινγκστον, Τζόουνς, Μπουντούρης και άλλους πολλούς) τους προπονητές που κάθισαν στην άκρη του πάγκου όπως ο Ίβκοβιτς, άλλα και τους ανθρώπους που διοίκησαν (Φυντανίδης, Οικονομίδης).

Στην χθεσινή γιορτή οι περισσότεροι ήταν εκεί για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του ΠΑΟΚ και να ευχηθούν ότι αυτές οι στιγμές θα έρθουν κάποια στιγμή στο μέλλον....

Ελπίζω πως η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην γιορτή να τον συγκίνησε και να κάνει πράξη τις σκέψεις του για να αναλάβει το μπάσκετ για να πετάξει ξανά προς την κορυφή το μπάσκετ του "Δικεφάλου".

Τέλος αξίζει ένα μπράβο στους ανθρώπους της ΚΑΕ για την πολύ όμορφη γιορτή που διοργάνωσαν!!!

Διαβάστε ακόμη...