Σνάουτσνερ: "Στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε"

O Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού του με τη Βιγιαρεάλ, σημειώνοντας πως η απόδοση της ομάδας σήμερα ήταν καλή.
Σνάουτσνερ: "Στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολωνού:

«Χάσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και η Βιγιαρεάλ έχασε ευκαιρίες και είχε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της και αυτό ήταν δύσκολο για εμάς. Πιστεύω όμως ότι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι το παιχνίδι στην Τούμπα με τη Βιγιαρεάλ και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Ερωτούμενος για τους λόγους που έχουν φέρει την  μεταμόρφωση της εικόνας της ομάδας προς το χειρότερο, σε σχέση με την περσινή χρονιά, ο Σνάουτνσερ έδειξε την έκπληξή του, τονίζοντας:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η αλλαγή σε σχέση με πέρσι. Έχουμε τους ίδιους παίκτες, τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Στην Ευρώπη παίζουμε καλά, αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Από τώρα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, λέγοντας: «Δεν είναι καλό που δεν θα έχουμε κόσμο. Η γεμάτη Τούμπα μας βοηθάει πολύ και παίζουμε καλύτερα. Έστω κι έτσι, όμως, πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε ακόμη...