Χάβος: "Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος απέδωσε τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδος στην αλλαγή της τακτικής.
Χάβος: "Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μ. Χάβου:

"Σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να μας απειλήσει, αλλά η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και βγαίναμε στην επίθεση. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Πανιώνιο."

Για την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ, είπε: "Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι αλλάξαμε την τακτική μας. Είναι πρόκληση το γεγονός ότι παίζουμε στην Ευρώπη. Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ."

Για το ότι άργησε να κάνει αλλαγές, τόνισε: "Όταν η ομάδα πάει καλά και στο δεύτερο μέρος δημιουργεί ευκαιρίες, δεν είναι καλό να αλλάζεις την εικόνα της ομάδας. Οι αλλαγές έγιναν στον σωστό χρόνο και βάλαμε δύο παιδιά που ήταν φρέσκα."

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπενίτο Φλόρο, σχολίασε: "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Η διοίκηση να κάνει ό,τι θεωρεί πιο σωστό."

Για το αποτέλεσμα του αγώνα της Ντιναμό - Μπριζ, σημείωσε: "Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πρόκληση για όλες τις ομάδες. Όσον αφορά στο σκορ του άλλου αγώνα. Ο όμιλος απέκτησε και πάλι βαθμολογική ισορροπία και όλα θα κριθούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική."

Για τους μικροτραυματισμούς ορισμένων παικτών, δήλωσε: "Είναι πολύ στενάχωρο ότι χτύπησε ο Βιεϊρίνια, αλλά ακόμα η κατάστασή του δεν μπορεί να εκτιμηθεί. Ίσως είναι καλά την Κυριακή. Ο Βιτόλο χτύπησε λίγο το πόδι του, θα τον κάναμε αλλαγή, αλλά μας είπε ότι μπορεί να συνεχίσει."

Διαβάστε ακόμη...