Γκαρίδο: "Να επιβάλουμε το ρυθμό μας"

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Κάρλος Γκαρίδο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως το κλειδί της νίκης θα είναι η ταχύτητα στο ρυθμό του παιχνιδιού.
Γκαρίδο: "Να επιβάλουμε το ρυθμό μας"

Ο Ισπανός τεχνικός, έδειξε αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι: «Είμαστε στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων και υπάρχουν ακόμα αρκετοί πόντοι για να πάρουμε. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι κάθε πόντος είναι καθοριστικός. Οι τρεις βαθμοί του αυριανού αγώνα είναι κλειδί για εμάς, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και οι έξι βαθμοί, συνολικά θα μας βάλουν σε καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σταματήσει το ρυθμό και θέλει να το πάει σε πιο αργό τέμπο. Εμείς θέλουμε τη μπάλα στα πόδια μας για να βρούμε χώρο στην επίθεση. Εχουν κάποια όπλα διαφορετικά από τα δικά μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και επιπλέον πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού γιατί είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου. Πρέπει να κρατήσουμε την προσωπικότητα μας ως ομάδας και το πιο σημαντικό είναι ο παράγοντας της έδρας. Το κλειδί για να νικήσουμε, είναι η ταχύτητα που θα δώσουμε στο ρυθμό».

Για τις απουσίες των Μαρτσένα και Σένα, δήλωσε: «Εχουμε δύο περιπτώσεις τραυματισμών, αλλά όχι και τόσο σοβαρές. Αυτοί οι τραυματισμοί είναι φυσιολογικοί και δε θέλουμε να πιέσουμε τους παίκτες. Το σημαντικό είναι να έχεις έτοιμη την ομάδα, ακόμα και με νέους παίκτες, για να νικάει. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Γκονζάλο, που μέσω της δουλειάς του κερδίζει θέση στην ενδεκάδα. Μπορεί να υπάρχουν τρεις ή τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Χέρκουλες. Προσπαθώ να βάζω πάντα τους παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση» είπε ο Γκαρίδο.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντιέγκο Λόπες ήταν αυτός που μίλησε, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα, ο Λόπες είπε:

-Για το παιχνίδι: «Πρέπει να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς και να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας αν θέλουμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Θα έχουμε τη βοήθεια των οπαδών μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.»

-Για τον ΠΑΟΚ: «Το να είμαστε καλά αμυντικά είναι το κλειδί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, όμως είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι και κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι θα είμαστε πιο άνετοι στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.»

-Για το θετικό τρόπο αντιμετώπισης των αγώνων: «Νιώθουμε σιγουριά για τον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλοί φέτος και το απολαμβάνουμε. Το ωραιότερο πράγμα είναι ότι σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και έχουμε πάντα στόχο στο παιχνίδι μας.Αν ήμασταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα δε θα είχαμε την νοοτροπία νικητή που έχουμε αποκτήσει. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, τόσο στο Europa League όσο και στους αγώνες του πρωταθλήματος.»

 

Διαβάστε ακόμη...