«Δεν είμαι αποτυχημένος, αγαπώ τον ΠΑΟΚ»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης  εξήγησε πως η αποχώρησή του γίνεται για το καλό της ομάδας.
«Δεν είμαι αποτυχημένος, αγαπώ τον ΠΑΟΚ»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης εδώ και λίγες ώρες, αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και εξήγησε  στους ελπροσώπους των ΜΜΕ, πως η αποχώρησή του γίνεται για το καλό της ομάδας.

«Δεν θεωρώ πως φεύγω σαν αποτυχημένος. Βοήθησα όσο μπορούσα, ειδικά στο θέμα της Ευρώπης όπου πιστεύω πως η πρόκρισή μας στους ομίλους ήταν σημαντική επιτυχία», δήλωσε ο 41χρονος τεχνικός αποχωρώντας από τη Σουρωτή το πρωί της Κυριακής και μετά από σύντομη συνομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όσο για τους λόγους του «διαζυγίου»; «Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίναμε καλά και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Επειδή αγαπώ τον ΠΑΟΚ θεωρήσαμε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πως ήταν καλύτερο να αποχωρήσω κι αυτό έγινε...»

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε από τότε που  δήλωσε του ότι θα φύγει ματωμένος από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Τότε είχα μιλήσει για ανναγκαίο ηλεκτροσόκ. Τελικά αποφασίσαμε χτες από κοινού με τη διοίκηση τη λύση της συνεργασίας. Θέλω να πω ότι είχαμε άριστη συνεργασία και επικοινωνία. Δεν ήταν η τυπική σχέση προέδρου - προπονητή. Αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά, το μάρμαρο το πληρώνει πάντα ο προπονητής, γι' αυτό αποφασίσαμε να ταράξουμε τα νερά. Ίσως ο προπονητής που θα έρθει να μπορεί να το πετύχει αυτό».

Όσον αφορά αυτά που είπε  στους παίκτες σήμερα, δήλωσε : «Τους είπα ότι δεν μπορεί να χάθηκε το ταλέντο, η ποιότητα. Χάσαμε όμως την ομοιογένεια ως ομάδα. Αυτοί τώρα πρέπει και μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανακάμψει. Στην Ευρώπη είναι σε καλό σημείο και η πρόκριση θα παιχθεί στην Τούμπα. Πρέπει η ανάκαμψη να έρθει και στο πρωτάθλημα».

Κλείνοντας τόνισε: «Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Κέρδισα πάρα πολλά, κέρδισε και ο ΠΑΟΚ. Αυτή η πορεία στην Ευρώπη δεν έγινε μόνη της. Κάτι έκανε και ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση και εσάς τους δημοσιογράφους για την συνεργασία».

 

Διαβάστε ακόμη...