Βιεϊρίνια: "Να δείξω την αξία μου"

"Για μένα που παίζω στο εξωτερικό, είναι μία ευκαιρία να δείξω  την αξία μου στους Πορτογάλους".
Βιεϊρίνια: "Να δείξω την αξία μου"
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έθεσε ξεκάθαρα το στόχο του από τη συμμετοχή του στην Εθνική Πορτογαλίας U23, η οποία θα αντιμετωπίσει το απόγευμα την Βόρεια Ιρλανδία.

Ο άσος του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στον αγώνα της Εθνικής U23 της Πορτογαλίας με την Βόρεια Ιρλανδία που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο του Καρτάξο (19.00 ώρα Ελλάδας) στα πλαίσια του Διεθνούς τουρνουά Τσάλεντζ Τρόφι.

Η Πορτογαλία με την Βόρεια Ιρλανδία, την Πολωνία και την Ουαλία μετέχουν σε ένα όμιλο στον οποίο προηγούνται Πορτογάλοι και Ιρλανδοί με 4 βαθμούς.

Ο Βιεϊρίνια αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Αγκοστίνο Ολιβέιρα και μάλιστα την Δευτέρα (11/10) έκανε και δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Απλά πρέπει να παίξουμε τη μπάλα μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη" τόνισε αρχικά ο 23χρονος άσος, ο οποίος, όμως, έθεσε στη συνέχεια και τον προσωπικό στόχο του από την παρουσία του στην Εθνική U23:

"Για μένα που παίζω στο εξωτερικό, αυτή είναι μία ευκαιρία να δείξω το ποδόσφαιρο που μπορώ να παίξω και την αξία μου στους Πορτογάλους".

Με τον Βιεϊρίνια συμφώνησε και ο προπονητής του, Αγκοστίνο Ολιβέιρα, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου υποστήριξε:

"Αυτός το παιχνίδι επιτρέπει την παρακολούθηση των ικανοτήτων και της εξέλιξης νεαρών παικτών, που αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα δεν θα ήταν δυνατή, αφού δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα U21.

Θα μπορούσε να γίνει αυτό μόνο μέσα από τις ομάδες τους".

Πηγή: sport24

Διαβάστε ακόμη...