"Το μυαλό μας μόνο στο αυριανό ματς"

Ο Στέλιος Μαλεζάς, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Κράσνονταρ, τόνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η νίκη.
"Το μυαλό μας μόνο στο αυριανό ματς"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέσσερις βαθμούς στα ματς με την Κράσνονταρ για να πάρει την πρόκριση στους "32" είπε: "Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε αύριο και όχι στη διάρκεια των δύο παιχνιδιών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε το τρίποντο και από εκεί και πέρα θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι αργότερα. Το μυαλό μας πρέπει να είναι σε αυτό και μόνο το ματς"

Σε ερώτηση αν η ισοπαλία με τον Ηρακλή θα επηρεάσει την ομάδα, απάντησε: "Όντως το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι για εμάς, για πολλούς και διάφορους λόγους και για τον τρόπο που δεν κερδίσαμε, αλλά για αυτό και είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχουμε ένα παιχνίδι σχετικά γρήγορα. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το παιχνίδι και όχι σε ότι έχει γίνει στο προηγούμενο"

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και αν θεωρεί το αυριανό παιχνίδι σαν ευκαιρία να πείσει τον κόουτς να τον χρησιμοποιεί πιο συχνά: "Δεν νομίζω να είμαι εγώ κατάλληλος να κρίνω τον τρόπο που έχουμε δεχτεί τα γκολ. Δεν θεωρώ επαγγελματικό το γεγονός ότι επειδή δεν έχω παίξει και έχουμε δεχτεί κάποια γκολ να κρίνω εγώ τον τρόπο που τα έχουμε δεχτεί. Από εκεί και πέρα είμαι επαγγελματίας, είμαι εδώ δύο περίπου μήνες στην ομάδα και θα προσπαθήσω οπτεδήποτε μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω όχι μόνο στον προπονητή αλλά και στον εαυτό μου κάποια πράγματα, τα οποία είναι και για να παίζω και για να βοηθάω τον εαυτό μου και την ομάδα "

Διαβάστε ακόμη...