Ίβιτς: «Να συνεχίσουμε έτσι»

O σκόρερ της αναμέτρησης, Βλάνταν Ίβιτς, επισήμανε πως η νίκη επί της Ντιναμό ήταν νίκη ψυχολογίας, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει έτσι.
Ίβιτς: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου:

«Ήταν πολύ σημαντικό ματς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα με προσόντα και ευτυχώς νικήσαμε και είμαστε πρώτοι. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία. Θα προσπαθήσουμε με σωστή δουλειά να παίξουμε καλύτερα», είπε αρχικά ο Σέρβος.

Για τη σημασία της νίκης, είπε: «Είχε μεγάλη σημασία στην ψυχολογία μας, γιατί ήμασταν πολύ καιρό χωρίς νίκη. Είναι θετικό για την ψυχολογία μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γκολ που σημείωσε, είπε: «Εγω προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, αλλά είναι δύσκολο. Όταν σκοράρεις και η ομάδα νικάει 1-0 όλα είναι καλά. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ, δεν είμαι ακόμα ευχαρσιτημένος».

Για το ποιο στοιχείο είναι αυτό που διαφοροποιεί τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, είπε: «Στο πρωτάθλημα προσπαθούμε να πρεσάρουμε, να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να κάνουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Είναι δύσκολο σε σύγκριση όπως παίζαμε τα προηγούμενα χρόνια, είναι δύσκολο να σου βγει τέτοια αλλαγή γρήγορα».

Διαβάστε ακόμη...