Κουφρέ: "Απόλυτη τρέλα στην Τούμπα"

Ο δεξιός μπακ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λ. Κουφρέ έκανε λόγο για ατμόσφαιρα απόλυτης τρέλας που επικρατεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ
Κουφρέ: "Απόλυτη τρέλα στην Τούμπα"

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Λεάντρο Κουφρέ μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ιστοσελίδα "sportske.jutarnji.hr" και έκανε λόγο για ατμόσφαιρα απόλυτης τρέλας που επικρατεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα που θα δώσουν στην Τούμπα οι Κροάτες.

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Γνωρίζω ότι υπάρχει μία ατμόσφαιρα απόλυτης τρέλας σ' αυτό το γήπεδο, αλλά οι οπαδοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο, μόνο οι παίκτες . Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Το τι θα συμβαίνει στην κερκίδα δεν θα πρέπει να αποσπάσει την προσοχή μας. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόμοια ήταν η ατμόσφαιρα στο ματς με την Χάιντουκ και εμείς πρέπει αν ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή".

Την αγωνιστική κατάσταση της Ντιναμό: "Η ομάδα είναι συμπαγής, παίζουμε καλά τελευταία. Σε κάθε αγώνα εμφανιζόμαστε πιο βελτιωμένοι. Και αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι κόντρα στη Βιγιαρεάλ".

Την μεταμόρφωση της Ντιναμό: "Μας βοήθησε ιδιαίτερα η έλευση του νέου προπονητή. Με τον κ. Χαλίλχοτζιτς έχουμε αλλάξει νοοτροπία. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε θετικά, το ίδιο διαπίστωσα και στους οπαδούς μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι πάντα είμαστε "έντεκα εναντίον έντεκα" . Δεν έχει σημασία αν παίζουμε με ομάδες από την Ισπανία, την Ιταλία, την Αγγλία ...πόσο μάλλον από τη Θεσσαλονίκη . Γιατί η ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι καλύτερη από εμάς; Αποκτήσαμε νοοτροπία νικητή. Αυτό είναι το μυστικό της Ντιναμό σήμερα. Γι 'αυτό και νικήσαμε τη Βιγιαρεάλ".

Την εξέλιξη του Βρσάλκο και την παρουσία του Σαμίρ: "Έχουν εξελιχθεί πολλοί νεαροί παίκτες τα τελευταία χρόνια, περισσότερο όμως ο Σίμε Βρσάλκο. Αν συνεχίσει να σκέφτεται σωστά μπορεί αν εξελιχθεί κι άλλο. Είναι σημαντικό να προχωρά βήμα-βήμα. Δεν είναι καλό να κάνει ένα ξαφνικό ξεπέταγμα και μετά να σταματήσει. Ο Σαμίρ, από τότε που είμαι στην Ντιναμό, παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού του. Ωστόσο, έχει ωριμάσει, τρέχει χωρίς την μπάλα, κάνει πολλά περισσότερα μέσα στο γήπεδο".

Πηγή:sport24

Διαβάστε ακόμη...