Μουσλίμοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο σαν θρησκεία»

Ετοιμος να αγωνιστεί στους αγώνες, με Ντιναμό και aρη, δήλωσε ο Μουσλίμοβιτς, μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα.
Μουσλίμοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο σαν θρησκεία»
Ετοιμος να αγωνιστεί στους πολύ σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και aρη, δήλωσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα. «Ο ΠΑΟΚ είναι σα θρησκεία στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Βόσνιος επιθετικός, ενώ μίλησε και για τον συμπατριώτη του τεχνικό της Ντιναμό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, αλλά και τον Αντε Ρουκάβινα.

Αρχικά ο Μουσλίμοβιτς, τονίζει στην ιστοσελίδα «Jutarnji.hr»: «Περιμέναμε πολύ καιρό για έναν όμιλο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε... τώρα. Πιστέψτε με για μένα είναι πιο σημαντικό ακόμα και από το ελληνικό πρωτάθλημα».

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας: «Είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για τρίτο χρόνο. Όταν ήρθε το 2008 για να υπογράψει το συμβόλαιό του, στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν κάποιες χιλιάδες οπαδοί. Δύο χρόνια αργότερα έχει το ψευδώνυμο «ο βασιλιάς της Τούμπας». «Στην πατρίδα μου όλοι λένε για την έδρα της Ζένιτσα. Συμφωνώ. Αλλά εμείς εδώ έχουμε το δικό μας θαύμα. Ο ΠΑΟΚ εδώ είναι περισσότερο σαν θρησκεία. Πρέπει να το ζήσεις, γιατί δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις» λέει ο Μουσλίμοβιτς.

Στη συνέχεια, υπάρχει ειδική αναφορά στον τραυματισμό του «Μούσλι» μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και η ανακοίνωση του παίκτη, ότι είναι έτοιμος για την Πέμπτη. «Το γκολ του εναντίον της Φενέρμπαχτσε, επέτρεψε στον αντίπαλο της Ντιναμό μια θέση στους ομίλους του Europa League. Με την Κλαμπ Μπριζ, δεν αγωνίστηκε εξαιτίας τραυματισμού και στο «Μάξιμιρ» πιστεύουν ότι η απουσία του θα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς. «Δε χρειάζεται να περιμένω άλλο. Ξεκίνησα να προπονούμαι κανονικά και μπορώ να παίξω την Πέμπτη. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει από το ξεκίνημα ή για ένα διάστημα του αγώνα αλλά δεν χάνω το παιχνίδι με τη Ντιναμό. Όπως και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον αρη που ακολουθεί».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο συντάκτης, ρώτησε τον Μουσλίμοβιτς, για τον συμπατριώτη του προπονητή της Ντιναμό, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, αλλά και για τον Αντε Ρουκάβινα. «Για τον Χαλίλχοτζιτς, μιλούν τα αποτελέσματά του. Είναι γνωστό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το ποιος είναι ο «Βάχα». Οποτε βρίσκεται στον πάγκο, μπορεί να βγάλει πολλά πράγματα από την ομάδα του. Τον συνάντησα δύο μέρες πριν υπογράψει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τώρα είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Αυτό είναι το πεπρωμένο...Ο Ρουκάβινα για μένα ήταν ο καλύτερος επιθετικός του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε ακόμη...