«Μεταγραφές στη βάση του χτισίματος της ομάδας» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στο παρόν του Δικεφάλου.
«Μεταγραφές στη βάση του χτισίματος της ομάδας» (audio)

Αναλυτικά:

Για τις δηλώσεις Σαββίδη για τον Ολυμπιακό: «Αυτά τα πράγματα κυκλοφορούν ευρύτατα. Δεν νομίζω ότι το αρνείται κανείς αυτό. Εγώ βέβαια έχω μια διαφορετική αντίληψη. Ασχέτως των παραπάνω που γίνονται, η πρώτη φροντίδα η δική μας πρέπει να είναι να φτιάξουμε ομάδα. Μόνο όταν φτιάξεις ομάδα ανταγωνιστική θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει και με τις συνθήκες που υπάρχουν πρέπει να φτιάξει δύο κλάσεις καλύτερη ομάδα από ορισμένες ομάδες του κέντρου».

Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη περί Αναστασιάδη: «Αναφορικά με το κομμάτι των μεταγραφών βεβαίως είναι σημαντικό αλλά πρώτα από όλα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα που πέρσι δεν υπήρχαν. Ακόμη κι αν έρχονταν πέρσι παίκτες και πάλι δεν θα έφτιαχνε ομάδα ο ΠΑΟΚ. Αφενός μεν γιατί δεν υπήρχε οργανόγραμμα για να ξέρει ο καθένας τι κάνει, αφετέρου δε γιατί υπήρχε μια διάσταση απόψεων μεταξύ Βρύζα, Αναστασιάδη και αυτή η μη αρμονική σχέση και οι διαφωνίες έβλαψαν την ομάδα».

Για τις μεταγραφές που δεν έρχονται: «Οι μεταγραφές πρέπει να γίνονται στη βάση του χτισίματος της ομάδας. Δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουν οι μεταγραφές τώρα επειδή έχω ένα παιχνίδι αύριο. Πρέπει, ασφαλώς, να γίνουν μεταγραφές, να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, όμως, δεν μπορούν οι μεταγραφές να γίνουν με τη μία. Ας μην ξεχνάμε πως φέτος υπήρξαν και ειδικές συνθήκες με τα capital controls και γενικότερα ένα περιβάλλον μη ελκυστικό για κάποιον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ».

Ακούστε  όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...