Αναστασιάδης: «Αισιοδοξώ για τον ΠΑΟΚ»

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Αναστασιάδης: «Αισιοδοξώ για τον ΠΑΟΚ»
Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Κύπρου σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6 την επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση για τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ στάθηκε και στην πρόσφατη αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. «Θα πετύχαινε περισσότερα γκολ από τον Σισέ αν αγωνιζόταν στην κορυφή», η θέση του για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αναστασιάδης για:τον ΠΑΟΚ: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι καλά, Να αλλάζει προπονητή, δηλαδή, σε λιγότερο από ένα μήνα. Δεν είναι ότι καλύτερο. Βέβαια, αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν τους λόγους, ξέρουν καλύτερα από εμάς και ελπίζουμε να είναι για το καλό της ομάδας. Έχω προαίσθημα ότι θα πάνε καλά στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Το που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία του: «Είναι θετικό ότι παίζει εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα. Επίσης, πολλά προβλήματα έχει και ο Άγιαξ. Πολλοί παίκτες του θέλουν να φύγουν, ενώ μέχρι χθες ο προπονητής του (σ.σ. Μάρτιν Γιολ) ήταν να πάει στη Φούλαμ. Πιστεύω ότι ο Δερμιτζάκης θα βασιστεί στο αμυντικογενές σύστημα που το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, αλλά και ο ΠΑΟΚ με τον Σάντος. Αισιοδοξώ... Επειδή ακούστηκε ότι είχε προβλήματα ο Μπερέτα, πλέον οι ποδοσφαιριστές καλούνται να το πάρουν πάνω τους. Θα λειτουργήσει εγωιστικά και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή»

Για τους ξένους προπονητές: «Πάρα πολλοί λίγοι «έπιασαν» πραγματικά στην Ελλάδα. Μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης. Για να κάνει την αλλαγή ο Ζαγοράκης, κάτι ξέρει. Ο Δερμιτζάκης έχει γνώσεις, θέλω να πάει καλά. Τον ξέρω από το Διαγόρα. Ελπίζω να βγει, όπως έγινε και με τον Νιόπλια. Είναι και οι δύο ταλαντούχοι και γνώστες του ποδοσφαίρου».

Για τον Σαλπιγγίδη: «Για τον Σάλπι τι να πω; Ήταν με διαφορά ο κορυφαίος επιθετικός της περσινής σεζόν. Αγαπάει την ομάδα και του εύχομαι να τα πάει καλά γιατί το θέλει και εκείνος πολύ. Θα έβαζε περισσότερα γκολ κι από τον Σισέ, αν έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον Μπερέτα: Δεν μπορώ να κρίνω τον προηγούμενο προπονητή γιατί οι Ιταλο δίνουν βάση στα βάρη και τη γυμναστική και «φρεσκάρουν» την ομάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Δεν θα τον κρίνω από τα φιλικά και την προετοιμασία. Εγώ, ανησυχώ όταν κερδίζει η ομάδα στα φιλικά. Εμένα με νοιάζει να κερδίζω όταν έρθει η στιγμή. Στα επίσημα παιχνίδια».

Για την Ομόνοια: «Οι παίκτες της είναι νικητές και πιστεύω ότι η Ομόνοια είναι καλύτερη από τη Σάλτσμπουργκ. Έχει ανέβει πολύ το κυπριακό ποδόσφαιρο και άνετα μερικοί παίκτες θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να τα πάει καλά η Ομόνοια γιατί είναι σημαντικό και για το κυπριακό ποδόσφαιρό. Έχω δέκα «παιδιά» στην Ομόνοια. Είναι νικητές και έχουν πολύ καλό προπονητή, τον Τάκη Λεμονή. Να πάει καλά σήμερα για να ταξιδέψει με μεγαλύτερη ασφάλεια στην Αυστρία.

Για την Ανόρθωση: Ευχόμαστε όλοι να κάνει την υπέρβαση και η Ανόρθωση. Ήδη κατάφερε και έκανε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα την τελευταία φορά και κατάφερε να πάρει σπουδαία πρόκριση.

Διαβάστε ακόμη...