Στεκέλενμπουργκ : "Το μυαλό μας μόνο στον ΠΑΟΚ"

Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ μίλησε στα ΣΠΟΡ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με τις δηλώσεις του έδειξε την απόλυτη προσήλωση του Άγιαξ στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Στεκέλενμπουργκ : "Το μυαλό μας μόνο στον ΠΑΟΚ"
Ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ μίλησε στα ΣΠΟΡ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με τις δηλώσεις του έδειξε την απόλυτη προσήλωση του Άγιαξ στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, που έλαμψε στο Μουντιάλ, έπαιξε στο χθεσινό φιλικό όπου ο Άγιαξ νίκησε εύκολα την Τσέλσι με 3-1.

Ο διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας του «Αίαντα», Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, μίλησε στον ανταποκριτή των ΣΠΟΡ και ρεπόρτερ του Άγιαξ, Νικ Κοτ, για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο Άμστερνταμ με τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος πορτιέρο, που επέστρεψε από τις διακοπές του πριν από λίγες ημέρες στην Ολλανδία, δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του καθώς αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ολλανδίας και ήταν από τους πρωταγωνιστές των «οράνιε» που έφτασαν ως το τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της ομάδας του με την Τσέλσι και έδειξε σε απόλυτη ετοιμότητα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που, παρά το ότι πήγα για λίγες ημέρες διακοπές, έχω ακόμα τον ρυθμό που είχα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι σε πολύ καλή φόρμα», είπε στα ΣΠΟΡ ο Στεκέλενμπουργκ και στη συνέχεια μίλησε για την αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ: «Το μόνο που έχω στο μυαλό μου αυτήν τη στιγμή και εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να παίξουμε σ' αυτό το ματς. Άλλωστε η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας από τους σημαντικούς μας στόχους».

Ο Ολλανδός, ύψους 1.94, τερματοφύλακας μίλησε και για το φιλικό με την Τσέλσι όπου και τόνισε: «Νομίζω πως παίξαμε αρκετά καλά και φυσικά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Όπως όλα δείχνουν, ο Άγιαξ θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, αφού θα αγωνιστούν και οι διεθνείς μουντιαλικοί του ποδοσφαιριστές. Ο Στεκέλενμπουργκ έπαιξε και στο χθεσινό ματς, ενώ οι Φαν ντερ Βιλ, Ντε Ζέου και Σουάρες αναμένεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα εναντίον των «ασπρόμαυρων».

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Μάρτιν Γιολ, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι για το ματς με τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση αλλά αυτές τις αδυναμίες δε θα τις έχουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη θα είμαστε καλύτεροι».

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ» ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ

Το «παρόν» από πλευράς ΠΑΟΚ στο «Άμστερνταμ Αρένα» έδωσε χθες ο Θόδωρος Σαββίδης. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του «Δικέφαλου», που έχει μεγάλη εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού εργάστηκε για χρόνια σε ακαδημίες γερμανικών ομάδων, αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο έχοντας μαζί του υλικό, το οποίο θα βοηθήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη να καταστρώσει τα πλάνα του για τον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα.

ΕΤΣΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ακόμα πιο ετοιμοπόλεμος απ' ό,τι χθες αναμένεται να παίξει ο Άγιαξ κατά του ΠΑΟΚ, αφού θα αγωνιστούν εκτός του Στεκέλενμπουργκ και οι υπόλοιποι διεθνείς του. Αριστερό μπακ θα παίξει ο Ανίτα, δεξιά ο Φαν ντερ Βιλ και κεντρικό δίδυμο οι Βερτόγκεν και Ολεγκέρ.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ντε Ζέο αριστερά, Ενόι δεξιά και ο ταλαντούχος Έρικσεν στο κέντρο και πίσω από τον σέντερ φορ.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Σουάρες, ενώ αριστερά ο Σουλεϊμάνι αν προλάβει να αποθεραπευτεί, αλλιώς ο Ζέεγκελαρ. Στην κορυφή τής επίθεσης θα βρεθεί ο Ντε Γιονγκ.

Διαβάστε ακόμη...