Βρύζας: " Έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη"

Ο Ζήσης Βρύζας ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του με τη λάθος όπως την χαρακτήρισε επιλογή του  Μάριο Μπερέτα.
Βρύζας: " Έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη"
Ο Ζήσης Βρύζας στο περιθώριο της παρουσίασης του Παύλου Δερμιτζάκη, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεών του με την λάθος όπως την χαρακτήρισε επιλογή της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον  Μπερέτα.
Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου," αναφέρθηκε και στο πειθαρχικό παράπτωμα του Γκαρσία, αλλά και στις φήμες που κυκλοφορούν  για κόντρα που υπάρχει με τον Ζαγοράκη.

Για την επιλογή του Μπερέτα: «Είναι φανερό, το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα είναι η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας, που κρατήσαμε 2,5 χρόνια. Πίστευα ότι έτσι θα συνεχίσουμε, τελικά έκανα λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Είναι χειρότερο να μην αναγνωρίζεις το λάθος. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η επιλογή μας είναι η σωστή».

Για τις φήμες που κυκλοφορούν περί κόντρας με τον Ζαγοράκη: «Πρωτεργάτης σε ότι πετύχαμε αυτά τα χρόνια είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. προχωράμε και δουλεύουμε μαζί κι όποιος διασπείρει φήμες, κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε ενωμένοι, θα πετύχουμε πράγματα. Από την πλευρά μου είμαι διατεθειμένος να το κάνω 100%«, είπε για τη σχέση του με τον Ζαγοράκη.

Για την καθυστέρηση ως προς τον προγραματισμό της ομάδας :«Αργήσαμε λίγο αυτό το καλοκαίρι, αλλά κάθε απόφαση που πήραμε, πάρθηκε για το καλό του ΠΑΟΚ«, είπε για τις επιλογές, που έγιναν (ή δεν έγιναν).

Για το αν τιμωρηθεί ο Γκαρσία: «Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρναμε μια τέτοια απόφαση, επειδή ένας παίκτης θα είχε άλλη άποψη για τον προπονητή. Η απόφαση για τον κ. Μπερέτα πάρθηκε για άλλους λόγους και πριν γίνει αυτό με τον Γκαρσία. Για το συγκεκριμένο περιστατικό, ήταν ένα λάθος του κ. Γκαρσία και γι΄ αυτό θα τιμωρηθεί. Από κει και πέρα, είναι μέλος της ομάδας κανονικά».

Για την περίπτωση του Αραμπατζή: «Ο Αραμπατζής έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά η απόφαση ήταν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή δεν δέχτηκε τις προτάσεις, που είχε και προτίμησε να περιμένει, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Διαβάστε ακόμη...